Biz kızlar hergün iç çamaşırımızı değiştiriyoruz. Bizim gibi yapan erkekler var mı merak ettim. Böylesi daha temiz oluyor.
Hergün iç çamaşırımı değiştiririm
Ben 3 - 5 gün giyiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yorumları okuduktan sonra gerçekten midem bulandı erkeklere bakışım değişti. Kendimi bildim bileli sabah pijamalrımı çıkartırken iç çamaşırımı da değiştiririm, sokakta giydiğim kiyafetleri çıkartıp ev kiyafetlerimi giyerken de yeniden tertemiz iç çamaşırımı giyerim, ailem bana böyle öğretti. Bir kilot değiştirmekle mi zengin olunuyor anlamadım bir makineye en az 20 kilot sığdırırsın kiot dediğin ne ki küçücük. Bu kadar zor değil arkadaşlar kişisel temizliğinize önem gösterin o pantolonu çıkartırken 10 saniye oyalanıp külodunuzu da değiştirin gerçekten iğrendim ya
Bende sabah şortumla birlikte cikaririm dustan cikinca yenisini giyerim.. Aksam eve gelince yenisini giyerim..
2 hafta aynı çamaşırla gezdiğini söyleyen kız gördüm ben
O don nano teknoloji bir don mutlaka kendiliginden temizleniyor..
Ben de öyle temenni ediyorum
Aksi takdirde o don vücut şeklini alir çikarinca heykel gibi kalir
Derisine yapışır insanın ya 😂😂
Keşke fermuarlı olsa..
Manyakmısınız nesiniz be 2 gün giyilir mi hiç
Askerde bir çocuğun üzerinde 9 adet külot çıkmıştı kontrol sırasında. annesi çalarlar demiş kirlendikçe üstüne giymiş ama temizi alta giyip kirliyimi üste giymiş yoksa kirliyi altta bırakıp direk temizi mi giymiş ya da hepsini birdenmi giymiş bilmiyorum ama şok olmuştuk 😂😂
kanka ben evden çıkacaksam ki genrllikle hergün çıkarım değiştiriyorum hafta sonu tek kilot 2 gün 3 gece gidiyir 😂
tabi kamyonu devirmezsek
Cevap
19Cevap
Kızların her gün değiştirdiğini sanmıyorum açıkçası.
O dedigin çorap... iç camasiri sabah aksam gunde 2 defa degisir...
Kızların gece gündüz lagar gibi akıntısı olduğu için bi' zahmet hergün değiştirsinler tabi
var tabi sadece sizmi dikkat ettiğinizi sanıyorsunuz?
sen zenginsin demekki her kız senin gibi zengin değildir
Ben haftada bir kokmasindan haz duyuyom 😃
yoo sizin ki özel durum
Hergun degistirmeyiz cunku kirletmiyoruz nokta
Ic camasirimi o da ne
hergun degıldır yaw :D
Ben hiç sanmıyorum
tabi ki hergün değişirim
Hergün iç çamaşırımı değiştiririm
bazenhanımefendi
Hergün
Değiştiririm