İngiltere’de yapılan araştırmaya göre her 5 bekar erkekten biri çarşaflarını senede 4 defa değiştiriyor.Gazete Habertürk'te yer alan habere göre Ergoflex Yatakları firması tarafından yapılan ankette, yataklarını 3 ayda bir temizleme ihtiyacı gören bekar erkeklerin yaş aralığı 18 ila 25 olarak belirlendi. Aynı yaştaki bekar kadınlar ise nevresimlerini 2.5 haftada bir değiştiriyor. Nevresimlerini haftada bir değiştirenler ise 35 ila 50 yaş aralığındakiler. Ancak ilişki durumu da nevresim değişikliğinde etkili. Bu durumda da nevresimleri değiştiren % 81 oranında kadınlar oluyor..
Yatakta bir yılda 118 kilo terliyoruz New York Üniversitesi'nden Mikrobiyolog Philip Tierno, çarşafların yeterince sık değiştirilmediğinde bakteri ve mantarlarla dolu bir "botanik bahçesine" dönüştüğünü ifade etti..
Çarşaflar ne kadar zamanda değiştirilmeli? Mikrobiyolog Philip Tierno, çarşafların haftada bir yıkanması gerektiğini söyledi..
Siz, çarşaflarınızı ne sıklıkla değiştiriyorsunuz? #Meczup
Yapılan araştırmaya göre, bekar erkekler çarşaf değiştirmiyor! Siz, çarşaflarınızı ne sıklıkla değiştiriyorsunuz?
Yani askeri okulda 7 yıl okumuş ve günlerin çoğu kışlada geçmiş bir asker kişi için ne sıklıkla çarşaf değiştirirsin diye sorulmaz.. Askeri okulda her çarşamba yatak takımları değişirdi ve çamaşırlar yıkanırdı.. Hele o deprem kurtarmasında geçen 10 banyo olmayan gün toz toprak ve dönüşte bağırsak iltihabından 20 gün hastahane.. Rabbime şükürler olsun 3 ay postal çıkarmasam yinede çoraplarım kokar ne ayaklarım.
Ya elin New Yorklusun yaptığı araştırmada niye erkekler bahsi geçiyor... Adamların Amerika sınırları içinde ki yuaptığı araştırmayı da dünyada ki herkese mal etme çabası var... Hafta da bir değişiyor... En normali de bu zaten... her gün değiştirmeye kalksak satanlkarı zengin ederiz...
3 ay mıı? 🤭 yastık kılıfımı haftada 1 muhakkak değiştiriyorum çarşaf da 2 haftada bir. Katlanamıcağım şey pis-pasaklı-düzensiz insanlar... kardeşim kız olmasına rağmen benden daha rahat temizlik konusunda sürekli tartışırız bu konuda. İnsanın kendisine saygısı olması lazım önce.
@MangoluLimonata bizim buralar artik bildiginiz almanya, Avrupa degil, su anda 400 bin yakin evsiz insan almanyada sokaklarda yasiyor, inanili gibi degil degilmi?
@MangoluLimonata aksam üstü disari carsiye ciktim, aslinda yürüyerek niyetim vardi, amabaya soguk var diye arabaya mecbur yöneldim, Aliseris yerlerinin orada inan bana ben yürürken üsüyorum, cadde kenarlarinda duvar dibinde yine evsiz, sokakta ytaip kalakn insanlar rasladim. Burasi sadece hamburgtan bir örnek www.welt.de/.../Kersten-Miles-Bruecke.jpg
@MangoluLimonata Türkiyeden buraya ziyaret icin gelen yakinlarimiz, bunlari görünce, Almanyanin Avrupanin eski o anlatilanlar gibi olmadigini görünce Türkiyenin degerini anliyorlar.. Türkiyede magdur duruma düsersen en azinda akrabalarin, yakinlarin sahip cikar, burda öyle degil, zaten Almanlarin bizler gibi Akraba, Aile yasamlari yok, eger ayagi kayip dogrulamazsa, sokaklara düsebiliyor.. Biz Avrupayi görmeyip özenen, Türkiyeden sikayet eden Türkiyedekilere Türkiyenin nekadar iyi oldugunu söyleyince kiziyorlar, Almanya, Avrupa eskisi degil, Türkiyede öyle, Türkiye hergün yükselip gelisirken, Avrupa can cekiyor..
Tam bir pislik ler nasıl bir insan bu kadar pis olur hayret senin yazdığını okuyunca midem bulandi Soruna gelince uc gunde bir degistiririm yazin nerdeyse gun asiri yoksa asla rahat edemem Guzel konu icinde tebrikler
ya bu haberlerin de başka işi gücü yok bunu mu araştırmış Ne alaka ben 6 ayda bir değiştiririm carsafimi 😂 şaka şaka ben tek yaşıyorum ama haftalık yorgan dan battaniyeye herşeyimi degistiririm
En İyi Cevaplar