Özel Günler & Hijyen Her gün iç çamaşırı değişir misiniz? LadyAmetist Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Kumaşına da dikkat ediyor musunuz? Nefes aldıran kumaşlar daha sağlıklı oluyor. Her gün iç çamaşırı değişir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Pamuklu kumaş kullanıyorum. Evde olduğum dönemde isem her gün değil de 2 veya 3 günde 1 de olabiliyor ama düzenim olduğu zaman günde 1 değişir. 0 0 Yorumla
brcNaz Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Her sabah kalktığımda değişiyorum bazen gece yatmadanda 0 4 Yorumla kartal9803 +1 yıl Neden ki Yorumla brcNaz +1 yıl Temiz olmak ve başka nedenler falan Yorumla brcNaz +1 yıl Tamam Yorumla brcNaz +1 yıl Tamam yazıyorum Yorumla
deskopzucker Takip Et Xper 7 Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl Değişir. Hatta bazenleri giyilmez. 1 3 Yorumla kartal9803 +1 yıl Nasıl giyilmez Yorumla deskopzucker +1 yıl @kartal9803 Yatmadan evvel giyilmez. Ya 'da evdeyken Yorumla kartal9803 +1 yıl Anladım da bisey soracam da yazar mısın özel Yorumla
Lucianape Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Değiştiriyorum bazen hiç giyinmiyorum bile 2 1 Yorumla Savas_1903 +1 yıl @lucianape en iyisi Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 753 cevap paylaştı. Günde üç kez😄 1 1 Yorumla kartal9803 +1 yıl Yuhh Yorumla
belizcan Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl evet 0 3 Yorumla sedat_demir +1 yıl ne tarz giyiniyorsun Yorumla belizcan +1 yıl sanane Yorumla sedat_demir +1 yıl merak sadece Yorumla
deserter34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Erkek de kadın da değiştirmeye çalışmalı. En azından iki günde bir. Çünkü genital bölge gitgide kararır. 0 0 Yorumla
Muratby33 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yazin gunde iki kez kisin her gün her sabah temiz giyerim 0 0 Yorumla
murtimurat Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Hayır ama bence değişilmeli 0 4 Yorumla yormahayatbeni +1 yıl Djsjssj igrençsin Yorumla murtimurat +1 yıl hergün duş alıyorum arada 2günde bir değiştiriyorum diye iğrençsem... Yorumla yormahayatbeni +1 yıl Ay pardonn yanlış anlladımm pardonn Yorumla yormahayatbeni +1 yıl Yani hic degistirmiyosn anadm bsjsjdjs Yorumla
hadiordan12345678 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Hergun dus aldigimiz icin birakta degistirelim 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Pamuklu kumaş kullanıyorum. Evde olduğum dönemde isem her gün değil de 2 veya 3 günde 1 de olabiliyor ama düzenim olduğu zaman günde 1 değişir.
Her sabah kalktığımda değişiyorum bazen gece yatmadanda
Neden ki
Temiz olmak ve başka nedenler falan
Tamam
Tamam yazıyorum
Değişir. Hatta bazenleri giyilmez.
Nasıl giyilmez
@kartal9803 Yatmadan evvel giyilmez. Ya 'da evdeyken
Anladım da bisey soracam da yazar mısın özel
aynen temizlik iyi hisetirrir 💫💭
Değiştiriyorum bazen hiç giyinmiyorum bile
@lucianape en iyisi
Günde üç kez😄
Yuhh
evet
ne tarz giyiniyorsun
sanane
merak sadece
Evet bazen 2 kez
Nedeni nedir acaba
Evet
Erkekler Ne Diyor
Erkek de kadın da değiştirmeye çalışmalı. En azından iki günde bir. Çünkü genital bölge gitgide kararır.
Yazin gunde iki kez kisin her gün her sabah temiz giyerim
Her gün banyo yaptığım için evet
Her gün değiştiririm mutlaka
Senede bir değiştirin yeter
Günlük değişirim arada da giymiyorum
her gün duş alıyorum ve evet..
Hayır ama bence değişilmeli
Djsjssj igrençsin
hergün duş alıyorum arada 2günde bir değiştiriyorum diye iğrençsem...
Ay pardonn yanlış anlladımm pardonn
Yani hic degistirmiyosn anadm bsjsjdjs
Hergun dus aldigimiz icin birakta degistirelim
Evet değiştiririm
Evett tabii ki
ayda 1...
Ikı güne bir
2 günde bir
yani kokuyor çünkü