.1
1 bucuk :D
Pek yemiyorum ya. Her gün yemiyorum. Yediğimde de dilim olarak yemiyorum. Evde annemle babam ekşi mayalı tam buğday ekmek yapıyorlar. Yemek sırasında ondan koparıp yiyorum.
-Gecen bol olsun.-
Zayıflamak için diyet yapıyorum bir dilim ufak ekmek kahvaltıda yiyorum
ekmek tuketmiyorum genel olarak. sadece haftada 1 2 defa canim cekerse durum tarzi bir sey oluyorsa olur baskada yok
dilimlenmis ekmekten nefret ederim. 1 ekmekten fazla yedigim kesin bazen 2 yi de geciyor
Iki. Dilim. Ekmek yiyorum
Gunde sabah 2 pogaca.. veya 3 dere otlu peynirli... salata domates yumurta.. oglen yarim ekmek aksam ikindi yarim ekmek kurabiyeler cikolatalar.. Derken kilo aldi basini gitti 65 oldum. Simdi.. 1 haftadır sabah yarim kivircik tok tutuyor haslanmis yumurta.. domates salatalik peynir Bir dilim cavdar ekmegi.. Öğlen etli sebzeli yemek. 1 tabak az yagli bol salata limonlu okadar. Ve marul.. Oglenden sonra ceviz 2 adet kuru incir kayisi. badem. ve 1 adet meyve. 6 dan sonra bisey yemiyorum sinirsiz. Cay limonlu. Okadar ve simdi 2 gundur ekmegi 1 dilime dusurdum mide kuculdu. 4 kilo verdim 61 oldum
Metolizmadan kaynakli ama ekmek iyi degil ince bilgilendirildikden sonra zaten secim yapiyorsun ilerleyen hayatinda saglik acisindan.. sorunlar cikmasini engellemek gerekir
Allah saglik versin
Cevap
11Cevap
Ekmek iki parça yiyorum, oda tam buğdaylı köy ekmeği olursa
Sulu yemek varsa ooooo bandır ekmeği yuvarla gitsin:):)
Yarim beyaz ekmek yerim herhalde değişiyor bazen ekmek yemem bazen yerim
dilim mi ekmek mi ben günde 2 ekmek bazen 2.5 ekmek )))
Ekmek tuketmem genelde
bende yemem ekmek
Daha çok yufka tarzı 😂
beyazlardn hic biri. sadece izgara salata meyve kuru yemis kahvaltı okdr
Gel birde beni ye daha ne yiyeceksin🙄😂😅
canım nasıl ve ne kadar istiyorsa öyle
Tam buğday ekmeği yiyorum bir iki dilim maksimum
uzun zamandır ekmek hayatımda yok
Beyaz ekmek yiyorum
Yarım ya da tam
Beyaz ekmekten vazgecmem..
Günde en fazla 3-4 dilim.
Bır butun ekmek yıyorum 😄😄😄
1 tane beyaz odun ekmeği gömüyorum günde
Bir ekmeğin 3/4'ünü yiyorumdur. Beyaz ekmek.
Beyaz bitti, belediye tam buğday..
Sifir dilim
Hiç saymıyorum ki 😁
Kepekli 2 butun
3 Dilik kepekli
tam buğday,1 dilim
1 ekmek yerim,
Beyaz genelde, 3/4 ü
Çavdar ekmeği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar