Yeme & İçme Pilavı ekmekle mi yersin, ekmeksiz mi? Dadaşreis Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Nasıl bir pilav olduğunun önemi yok ister tavuklu pilav, ister nohutlu pilav bu size kalmış. Ancak soeum şu ki; pilavı ekmekle mi yersin, ekmeksiz mi?tavuklu pilav Ekmekle Yerim Emeksiz Yerim Pilavın Ne Tür Olduğuna Bağlı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Pilavı ekmekle mi yersin, ekmeksiz mi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yağmurlubirgünde Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl Ne pilavı olduğuna bağlı. Sebzeli olursa eğer ekmek yiyorum yanında ama pirinç pilavı ile ekmek yemem. 1 2 Yorumla Dadaşreis +1 yıl Onun için de sonunda ne tür olduğuna dair seçenek ekledim... Yorumla yağmurlubirgünde +1 yıl Fark ettim. Yorumla
Esmerinizzx Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Üzerine bide karabiber yanına ayran offf yemede yanında yat...👅 2 0 Yorumla
ZodyakBeyi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 65% +1 yıl Pilav, makarna vs vs yani no carbs hacı. ben carbs yemiyom. et, balık, tavuk, sebze. Hepsi bu. 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 4 ay Yeme & İçme konusunda 12,7b cevap paylaştı. Ben pilavı her zaman ekmeksiz yerim. 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Ekmeksiz kesinlikle.. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Ekmeksiz yerim#emre00 1 0 Yorumla
Visal58 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 511 cevap paylaştı. Ekmekli denemedim. 1 0 Yorumla
doğunun-prensesi Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 320 cevap paylaştı. Ekmeksiz 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar