Et yoksa aç kalır mısınız?
Ya da süt ürünleri filan yoksa işte.. Bir çok çeşidi var çünkü tek tek yazdırmayın şimdi..

#izle
Ya da süt ürünleri filan yoksa işte.. Bir çok çeşidi var çünkü tek tek yazdırmayın şimdi..

#izle

Birgün...
_Ki o zaman dek 24 saat içinde ET yemezsem açlıktan başıma ağrılar girerdi_ Ayıptır söylemesi haşlama yedim koca porsiyon. Sonra arkadaşın yarım kalan haşlamaya da çöktüm.
O gün vücûd iflas etti. Soğuk algınlığına mide bulantısı filan eşlik etti. 3-4 gün su- çay bisküvit ile beslendim. Yemek giyemediğim için Salataya filan dadandım.
O gün bir milattır benim için. Vücudumun kimyası değişti. Et ağırlıklı beslenmeyi kesip Akdeniz mutfağına döndüm. Zeytinyağlı enginara limonu basıp yerken serotonin salgılar hale geldim.
Bu demek değildir ki külbastıdan vazgeçtim.
Hülasa vegan filan fark etmiyor artık. Taştan yumuşak olsun her türlü gideri var benim için.
Maksat Gönüller' bir olsun.
Beni düşünüyosa ayarlar bir şeyler
Yapmamışsa ben onu düşünürüm , olanla idare ederim
En kötü ihtimalle dışardan bir şeyler alıp giderim :))
O da beni düşünsün ozaman :/
Yani ben ona saygı duyuyosam o da bana duyması lazım yanında et yemem sorun olmayaksa asdf valla bana tahıl mahıl koyarsa ben de onu mangala davet ederim görür gününü asff
vegan beslenen arkadaşlarıma tahammülüm yok bir de sevgili yapamam. aç kalırım tabi.
Cevap
23Cevap
Vegan olursa aç kalırım da vejeteryan olursa herhalde aç kalmam. Zaten en son araştırmalara göre bitkilerin acı çektiği kanıtlanmış yani onlar da hayvan yerine bitki öldürüyor ki araştırılmasına gerek yoktu, o da canlı sonuçta.
Düşünürüm. Vegan birisi sevgilim olamaz. Ayrıca sigara içilmesinden rahatsız olan birisi de sevgilim olamaz. Daha en başından kesip atarım. Herkes herkesle olamaz bu dünyada.
Düşünmem;arada bir sadece sebzeyle beslensem bir şey olmaz. Ama sürekli vegan ya da vejeteryan olarak yaşayamam.
-Gecen bol olsun.-
Sanki her gün et ile besleniyoruz 😂😂 40lira bir kıyma
Zeytin peynirle doyan insanim yeme isini dert etmem😂😂ac kalmam ben ya😅😆
Vegan sevgili istemem ama ac kalacağımı da düşünmüyorum. Sebze yemeklerine bayılırım.
Mutlaka gitmeden önce birşeyler yerim karnımı tok tutup kendi ikram ettiklerini yiyip ne onu kırarım ne de midemi :))) ikiside memnun kalır :)))
aç kalcamı düşünmem de bildiğim kadarıyla veganlar süt ve süt ürünlerini tüketiyolar
lan o vegan neyin kafasını yaşıyo
Et yemiyorsa o kızla evlenmem😂 düşünsene hergün brokoli kemiriyorum 😂
Bir şeyler yer öyle giderim yemeğe aç kalma riskini düşünerek
Veganlığı sağlıksız buluyorum; ama vejetaryenliğe sıcak bakıyorum. Aç kalacağımı düşünmem, sebze ve baklagil de severim çünkü
Aç kalmayız ben onu kaçırıp Kebabçıya Götürürüm insan çok dayanamaz zaten oh miss Et ohh karnım acıktı😁😊🤣
İnsanlar etçil değil hepçildir. Hayvansal besin içermeyen yemekler yiyebilir sağlıklı bir insan.
Yemeğe gitmeden önce köşede bir dürüm yer öyle giderim :D
Ben düşünmem bol sebze yeriz çünkü bende etcil bir insan değilim.😊
düşünmem ya sebze yerim ama sürekli olmaz bu :) hatır için sadece
Neredeyse sadece et yiyen birisi olarak bir çok konuda uyumsuz olacağından zaten sevgilim olmazdı
Ben de sevmiyorum zaten et :D
vegan da olsa sevgılım nasıl beslendıgımı bıldıgı ıcın benıde düşünecegını bılırım.
Giderken bir porsiyon iskender alır öyle giderim
Etle hiç aram yok zaten işime gelir :)
Hayır herșey et değil
olurdum heralde et olmazsa olmaz
Nerede bizde o şans.. Ben et tavuk balık yememki😇
Nasıl yaaa🙄
Sen yasiyomusun
Öyle olsun bakalım ömrün uzun olsun 😇
çiğ köfte var mı? varsa no problem
Kebabpcı da karnımı doyurup öyle giderim.
Yoo düsünmem, cünkü tok giderim xd
Et yoksa kıyma yesin 😃
İçli köfte demi et 😒
Yanimda olsun yeter bana yemesemde olur
Dusunmem veganlarin yedigi seylerde hos
Düşünürüm.
Hayır, düşünmem.
hayır çünkü aşinayım
Okurken bile ac kaldim...
düşünürümm
Aç kalmam ben 😀
düşünmemmm