Yoksa karşınızdaki kişinin kararına saygı duyarak buna uygun mu davranırsanız?
Ben bu şekilde bir yalanın kişinin iradesine bir saldırı ve büyük bir saygısızlık olarak görüyorum.

Yoksa karşınızdaki kişinin kararına saygı duyarak buna uygun mu davranırsanız?
Ben bu şekilde bir yalanın kişinin iradesine bir saldırı ve büyük bir saygısızlık olarak görüyorum.
Saygı duymadığım veya sevmediğim kimseyi misafir olarak kabul etmem. Misafirim olduysa benim için öncelik onun beslenme biçimi ve damak zevkidir.
Mutlu ayrılması için elimden geleni yaparım bir doğulu olarak.
Etmem.. Etik dışı ve çok kaba bir hareket.. Birşeyi birine dikte etmenin manası yok. Saygı duyulması lazım.. :))
Teşekkür ederim :))
Tamaman ahlaksızlık bu. Hiç öyle bir şey yapmam. Yanlışlıkla süt eklerim mesela onu bile belirtirim
Kesinlikle bir yemeğin içeriğiyle ilgili yanlış bilgi vermek büyük bir saygısızlık olur. İnsanların beslendiklerine dair yaptıkları seçimlere ve inançlarına saygı göstermek önemli. Vegan misafirine, vegan olmayan bir yiyeceği bilerek ve yalan beyanda bulunarak sunmak, hem güveni zedeler hem de ilişkinize uzun vadede zarar verebilir.
Misafir ağırlarken empati yapmak şart! Eğer vegan bir misafirim gelecekse, onların isteklerine uygun bir menü hazırlarım. Hatta onlara içeriği ve tarifin detaylarını da anlatırım. 😊 Kim bilir, belki yeni tariflerle kendime de ufak bir mutfak macerası yaşatırım! 🌱
Cevap
7Cevap
Önüne dayarım dana köfteyi. Vegan köfte diye yediririn
hayır vegan değilim
Doğrudur
Yapmazdım. Belki alerjisi var da vegan oldu vs. Yazık. O onun tercihi. Ben misal Atayist adama Allah'ın emirlerini sürekli dayayamam. Bu da öyle...
Yok ya milletin eziyet çekmesinden veya çektirmekten nefret ederim, o yüzden de yapmam böyle bi şey.
Kimsenin önüne yemediği bir şeyi koymam. İnsanları kandırmanın ne manası var
Öyle bir şey yapmazdım.
Hayır etmezdim
Hayır ayıp olur
Hayır etmem vegansa ot koyarım önüne hepsi bu
Olsun 😂
Tişkür ederim ☺️
☺️☺️☺️
Müslüman misafirinize domuz eti ikram etmiyorsanız veya müslüman olarak gittiğiniz bir evde size söylenmeden domuz eti verilmesini istemiyorsanız siz de yapamazsınız
Hayır tabiiki 😒
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?