coook good aksamlar dilerim sekerler. sunjae akimi gordum ve benzer bi seye cevirip soru sorayim didiim. bence herkes bozulmali yani, sahsen ben kuserim 🙄
Sevgiliniz sizin çatal/kaşığınızla yemek yemese bozulur musunuz?
Neredeyse her şeyi paylaştığın yaptığın sevdiğin çatal ve kaşığından yemese insan bozulur ortada bir tezatlık olduğu için garipser Ben o kadar titiz insanlar gördüm ki çatala sadece dokununca bile rahatsız olanlar var onlar nasıl evlenir bilemiyorum
Ben de aynı kaşık, çatalı kullanmam. İnsanın öpüştüğü kişinin çatalını, kaşığını kullanmaması abes lakin o an öpüşme anı farklı bir an, ikisi birbirinden farklı diye düşünmekteyim. Biraz çelişkili oldu lakin ben aynı çatal ve kaşığı kullanmam, ailemle de böyleyim.
@Eylulemira Peki ya zorunlu olduğun dönemde ne yapacaksın? Mesela sevgilin/eşin hastalandı bi dönem yürüyemeyecek; lavabo/duş/temizlik işlerini sen üstlenir miydin?
Benim öyle şeylerden midem bulanmaz çünkü öyle birine baktım alt değiştirmesıne kadar ama çiğnediği şey bambaşka bir şey ya da benim ondan değil çiğnenmiş şey kusmuk hissiyatı oluşturduğu için yiyemem o mide yok 😂
Yok benim için sevgi bu değil ben sevgimi daha farklı yöntemle gösterim 😂 çatal kaşık bardak okey ama ağzından çıkardığı kendi evlamınki bile yemem kaldı ki sevgilimin neyse size sevgilinizle mutluluklar ama dikkat edin romantik olacaksınız diye de hastalığa davet çıkarmsyın
Zaten komik geliyordu, gelmediğini nereden çıkardın ki ksdjlg Şu taraf neresi ya kendin de bilmediğin yerlerden yöresel cart curtlar uydurma hadi bakem