Ben çok seviyorsam ve temizliğinden eminsem sorun etmem. Peki siz? Sevgilinizle aynı çatalı paylaşıp, onun ısırdığı bir yiyeceği yer misiniz?

Ben çok seviyorsam ve temizliğinden eminsem sorun etmem. Peki siz? Sevgilinizle aynı çatalı paylaşıp, onun ısırdığı bir yiyeceği yer misiniz?

Kolay kolay kimseyle sevgili olacak tip değilim.
Eğer sevgilimde zaten temiz de bir insandır , yerim sorun yok , yedimde daha önce..
seviştiğin adamın yediği yemekten mi tiksinecek insan , saçma.
Sevgili dediğin kişiyle er ya da geç öpüşürsün bu bir gerçek. Öpüştüğüm birinin çatalından ya da yediği yemekten iğrenmek aşırı derecede saçma ve düşük ıq gerektiren bir durum bence. Adamla zaten tükürüğün karışmış öpüşürken neyin felsefesini yapıyorsun mal diyesim geliyor bu tip ıqsuzlara ama susuyorum kim uğraşır
Cevap
12Cevap
Yerim sevdiğim adamdan tiksinmem.
Sevişmekten bir farkı yok yaparım
tabi ki yerim sevgilimin ağzından her şeyi yerim
Çok sevdiğim aşık olduğum ve uzun süredir beraber olduğum bir adamsa tabiki bu sorun olmaz benim için...
Öpüp yalamadığımız yer kalmamış aynı çatalla yemekten mi tiksinicez ki yemeğe çıktığımızda çatala aldığı lokmayı bana uzatıyor
Öpüşüyıiorsam onuda yaparım pek bir farkı yok
Gram iğrenti olmaz içimde. Hatta onun dudakları o eşyaya değdiği için yerim/içerim.
Tükürüğünü emdiğin insanın çatalını sorman çok saçma değil mi?
Bu konuda biraz hassas açıkcası sevgili olmaz ama eşimse olur.
Adamın her yerini yiyip yutarken tiksinmiyoruzda çatalından mı tiksincem yerim tabi ne var ki
Hahahahahahahahaha bu yorum komiğime gitti valla
Eee doğru
Doğru doğru 😊
Yerim, öperken iğremediğim birinin yediği çatal ya da ısırdığı yiyecekten mi tiksinicem?
Tabiki de insan sevdiğinden tiksinir mi hiç
Evet temiz biriyse yerim ne olacak
Yerim
yerim arkadaşımında yiyorum xmfkfk
Yaparım, zevkle
Yerim neden yemeyeyim
totosunu bile yerim
Öpüşmekten pek bi farkı yok
Yerim.
Yerim
Evet yerim neden yameyim
Yemem