AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Boş iş psikolog batı emperyalizminin uydurduğu şeylerden
eskiden insanları insanlar dinlerdi şimdi sadece psikologlar dinliyor
İnsan içindeki umuda inanca baksa
inanç bir tarladır.Tarlası olan sürer :)
vuvvvv
Gitmeyi düşünmüyorum.Bi kere gitim dahada gitmem millete dayıyolar antideprsanı gönderiyolar mk.
psikologlar ilaç dayıyamaz :) psikiyatristler dayar :)
Piskologlarda duruma göre ilaç veriyolar.
veremezler onların ilaç verme yetkisi yok
ok.
Orada sorulari paikolog soruyor hacım :D
Gitme nedenim anamin kuruntulari diyebilirim artik susmasi lazimdi hic bir sey degismedi bende gittim geldim ayni kafa
Iyi güldüm bilader :D
Gittim. Benim psikolojimi bozmuslardi sevgilim ve ailesi. Iyi gelmisti kadindi kendimi iyi hissediOrdum sonra eve geliyordum yine eskisi gibi oluyordu kafayi yiyordum
hiç gitmedim. sen beni tedavi edecende senin kafa yerin de mi önce onu bir söyle demek isterdim :)
Lisedeyken rapor almak için paso psikoloğa giderdim ve başarırdım
psikolog a gitmek isterdim ama psikiyatr a gittim 2 defa. 3. sü için gün alacamtım yer yoktu.
Gittim. Konu cinsellikti.
çözdü mü sorununu
Anlayacağın üzre fiziksel değil psikolojikti.
Evet. Artık daha sağlıklı bakabildiğimi görüyorum.
sorunu çözdüyse ne mutlu :)
Gitmedim, benimde sana bir sorum var öyleyse ashdf dikkat dağınıklığı sorunun için herhangi bir ilaç kullandın mı?
Daha çok İnsanın psikoloğa gitmesi başlı başına bir sorundur demekki gün geçtikçe sorunlu insan sayısı artıyor buda hiç iyi bir durum değil
Ben arkadaşımı zorla götürdüm sadece bir tuhaflık sezdim onda e doğruda çıktı şimdi
herkeste bir davranış bozukluğu muhakkak vardır =)
Bende yok anormalim
o zaman sen pesimist optimistsin :)
Yok vallahhh
ben gittim 15 dakika için 200 tl aldı rezil sonra da bir şeyin yok abartıyorsun dedi bunları duymak için para verdiğime inanamıyorum
Ben bir psikolog adayı olarak bekliyorm çıkın çıkın gelin arkadaşlar 😂
Belki kendimi daha iyi tanımama bir katkısı olur diye gitmeyi düşünüyorum
Gttim bir ker nabzim fazla atiyodu tum kontrollerde birsey cikmayinca psikolojk diye gonderdiler hcbirsey olmadi hala ayni :D
Gitmedim https://i.hizliresim.com/zEJ5Xj.jpg
Anoreksiyaymisim. Ee ne olmus bu bir yasam tarzi ben memnunm asla psikologa gitmicem zayflcam ahaha
Psikiyatri doktoruna gittim. Üniversite dönemimde. Baska bir ilde alısma zorlugu cekmiştim. Baya agır bir depresyon yasadım. şu an iyiyim. Sorun yasayan herkes gitmeli.
Depersonalizasyon bozukluğu için gittim. 5 sene tedavi gördüm. Bu süreçte 3 doktor değiştirdim. şu an iyileştim :)
FUZULİ NE İÇİN DÜŞMÜŞ GURBETE. diyerek soruya grerdim gerisini bilen bilir bilmeyenede öğretilir.
ben gidiyorum, gitmeye de devam ediyorumm ve faydasını görüyorum
Gittim. 6 aydir cipralex 20 mg kullaniyorum. Deliyim ben..
gitmedim gitsem ben neyin kafasını yaşıyorum derdim..
Gittim doktorum çok iyiydi depresyondan dolayi gittim
Rehberlik Gönderdi
Psikiyatrisi Delirttim
Gitmedim Sonra
Askerdee gittim ya acemide rdm ye uhramisligim vardır bu sayılır mi
okb hastasiyim gittim baya faydasini gördüm fakat trdavi yarim kaldı
10 sene önce kız arkadaşımı kaybettiğimde haftada 4 seans gidiyordum.
Psikiyatriye gitmiştim.
Bir ilacın yan etkisi olarak bazı sorunlar yaşamıştım.
Verdiği ilacı kullanmadım. Daha da gitmem.
edronax ilacında kabızlık yapıyordu. Verdiği ilaç yaşadığım sıkıntıdan daha çok sıkıntı verdi. Derdimden imrendim :)
Faydalı benimde sectigim meslek ins bende piskolog olcam öncelikle nefes alabilcegin tek yer huzurlu sana abi es dost arkadaş gibi yakalsıyo
Mahalleden Rıfkı abi de gittiydi de pek bir randıman alamadıydı.
:))
Gittim anlattım sıkıntımı bla bla bozukluk dedi anlamadım ne dediğini ilaç verdi o da boyuna uyutuyodu ben de bıraktım tedaviyi ama tabiki de geçmedi
1 kere üniversiteninkine gitmiştim o da herşey üst üste gelmişti. Aile , arkadaş , sevgili...
Haftada bir gidiyorum, psikoterapi ile tedavi surecindeyiz
Gitmiştim, sinirlerim bozuk olduğu dönemdi. İlaç yazdırdım bir süre kullandım rahatlayınca bıraktım.
askerde zorla goturmuslerdi bilmem sayilirmi o? sen benden iyisin demişti.
Psikoloğun kendisi benim en azından o yolda ilerliyorum :D
Ben gittim 3 ay askerden geldiğimde psikolojim yerle birdi
Biz de ona rdm diyorlar konuşma ihtiyacını gideriyor işte
Gitmeyen fakat gitmeye ihtiyacı olan varsa beklerim. Yönlendirmek, yardımcı olmak için burdayız. ☺
Ben sorunlarımı çözmesini.
Sorularıma cevap vermesini isterdim.
Ve çok sinirliyim onu çözmesini isterdim ama siz pek fayda görememişsiniz heralde😏😏😏😏😏😏😏😏
Gitmedim, gitmeyi de düşünmüyorum. Kendi psikolojini, iyimserlikle çözüyorum
Aga ben gittim. Ama üniversite hastanesindekine ilk seans başka dr., ikinci seans başka dr. çıktı karşıma.. sonra psikolojim düzeldi.
Başım ağrıyodu sürekli pskolojikmiş. bir işe yaramadı hatta baktı benle başedemiyo bu son seans olsun dedi gitmedim :DDdd
Gittim ama onemli bir nedenden sevgilim trafik kazasında gozumun onunde ölmüstu
Hiç gitmedim ama ;D cocukluğuma dönmek için gidebilirim merak ediyorum :D
1 kere gitmiştim sinirden dolayi sonra bidha cagirdi sinirlendim gitmedim :))))))
bikaç kez gittim en son gittiğimde sorunun ne dedi paralarımı geri ver l*n dedim öyle işte
Hahahha intikam bu olsa gerek iyi gülsüm bilader :D
intihar etmye çalısmıstım bikaç kez ailem yakaladı onlar götürdü:D
Gittim annem sorunlu olduğumu düşünüyor diye adamla 1 saat konuştuk sen git annen gelsin dedi o günden beri (2 senedir) annem zanax kullanıyor
Duygusuzum, yasayan bir ölü gibiyim. Yarın bunları konuşmak icin bir psikoloğa gideceğim, bakalım neler olacak :)
bende tam bu yuzden bugun psikiyatriye gittim paxera 20 mg basladik hadi hayirlisi ;) doktoruma guveniyorum ins. iyi gelir ;)
Psikolok değilde bitane ablam var romanyalı istanbula gelmiş. O kadar samimi ve içten kii pisikoloktan kat kat iyi..
ben de gittim ve senin gibi hicbir faydasini goremedim.neden mi gittim ? tabiki de depresyon ...
gökselin depresyondayım şarkısı çıktığı zamanlarda mıydı :)
dalga gecmesen diyorum.hic komik degil.ciddiyim ben ,hem yasamadan bilemezsin.sayet bilseydin boyle konusmazdin ...
Nasıl anladın depresyonda olduğunu
kırdıysam üzgünüm ,bence hayat depresyona girecek kadar uzun değil . Mutluluk o kadarda ulaşılamayacak bir durum değil. Her insan mutlu olabilir. Bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın :)
depresyondaysan eger senin gibi dusunmek imkansizdir.hatta ve hatta normal ,mantikli dusunmek imkansizdir.bambaska bir ruh hali.. dedigim gibi yasamayan bilemez .. :)
sen ölmeyi bayılmak mı sandın misali :)
Yanlış tercih yüzünden kendimi depresyona soktum evet az faydali oldu ama her şeyin ilacı zaman.
Cok gittim gitmemin sebebide cok sinirliyimdir hic faydasini da görmedim
Askerdeyken mahsustan psikologa gidiyordum cok guzeldi cunku sonra opustuk
Takintilarim olduğu icin gittim gayet olumlu sonuc aldim şimdi cok iyiyim
PSIKOLOGA hic gitmedim gitmenin de bir manaasi yok dimi. adami niye delirtiyim durup dururken :)
Hiç gitmedim. Ama pdr okuyan bir arkadaşım var :P
Dikkat eksikliğini gidermek için beni dikkatlice dinle dostum:D