Var mı psikolog veya psikiyatri yüzü gören?
Özel değilse neden gittiniz?
Ve neden , niçin gidilmedi?
Özel değilse neden gittiniz?
Ve neden , niçin gidilmedi?
psikiyatriste gerçek hastalar gitmez, gerçek hastaların hasta ettikleri kişiler gider. bu yüzden gibson şöyle diyor: "kendinize depresyon ya da itibar kaybı teşhisi koymadan önce çevrenizdekilerin gerçekten insan olup olmadıklarından emin olun."re-state://background_color_rgb (255, 255, 255), font_color_rgb (15, 20, 25), justifyLeft
Evet ikisine de gitmiştim ama ikisi de işe yaramadı zaten 2 yıl boyunca ilaç da kullandım ama yan etkisi çok diye bırakmıştım ve etkisi de olmadı sadece yorgunluk yaptı çok uyuyordum birde. bıraktıktan sonra ise daha iyi oldum ama mutlu olamadım bir türlü. zaten mutsuz olduğum için gitmiştim başka bir sorunum yoktu benim. ama gidebilir insanlar normaldir.
Hiç gitmedim o derece psikolojim bozulmadı şükür..
bir çok arkadaşım bana gelir ama sorunlarını dertlerini anlatırlar psikoloğ gibi adam olduğumu söylüyorlar
İymiş sana anlatalım sen çöz o zaman olmaz mı
bütün hayatındaki detayları bildiğim insanlara yardım ediyorum elbette:)
sitede de bunu yapmışlığım var
ama her detayı bilmeden bir konu üzerinden çözüm üretmem biraz zor olabilir..
yine de bir çözüm üretmek için hevesli olan birisi varsa beraber oturup çözüm üretiriz.
zaten psikoloğların amacı dinlemek sonra yönlendirmek ufak tefek.. ilaç yazılacak bir durumda değilseniz
iyi bir dost arkadaşta bu görevi görebilir :) tarafsızlığına eminseniz ve onun size karşı olan samimiyetine güveniyorsanız
Kafam çok karışık uzun zamandır bir çözüm önerecek birini arıyorum bu psikiyatri ya da başka biri ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
anlatırsan
bir fikrim olursa söylerim elimden geldiğince..
Cevap
12Cevap
Ergenlik doneminde gitmistim 14 yasimda sonra üni 1de gittim daha sonra da üni 2. sinifken gittim
😃ailemin bosanmasi diye ozetliyorum kısaca
Benim derdimi psikolog bile çözemedi aksine onun ki bozuldu 🤣🤣
Bir ara gittim depresyon için ilaç kullanmam gerektiğini söylediler kabul etmedim çünkü psikiyatris ilaç tedavi etmek için üretilmedi insan sağlığına zararlı ilaçlar
Küçükken atlattığım bir travmadan dolayı iletişim sorunum vardı, onun için 10 seans gittim.
Ben geçen seneye kadar gidiyordum majör depresyon anksiyetem vardı tedavimi bitirmedim
Gitmedim ama gitmem yakındır
Neden gitmedim kendime yediremedim bunu :)
Gittim
Gittim
Gittim
Gitmedim
Şükür gitmedim ihtiyacım olsa giderdim
Gitmeye ihtiyacım varr
Yok gitmedim
Gitmedim
Hayır gitmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?