En İyi Cevaplar
Ben tüp mide ameliyatı oldum, istersen detay verebilirim fakat senin cidden ameliyatlık bir durumun yok :) ameliyat kolaya kaçmak gibi görünse de öyle degil. Bir iki lokmayla doyuyorsun evet ama gözün sürekli aç kalıyor. Zamanı geri alabilseydim ameliyat olmazdım emin ol. Lütfen ilaçlar bir haftada 5 kilo diyetlerinden ziyade ayda 2-3 kilo vererek istediğinden istedigin kadar yiyerek zayıfla pes etme.
00 Yorumla
+1 yılameliyatlik kilon yok
05 Yorumla- +1 yıl
kanka valla yok boyun uzun ameliyat falan olma bak sakin
- +1 yıl
kim sana öyle bakiyor? gözlerini oyarim. Takma kafana bak sagligini bozarsin düzgünce yap her seyi yardimci olmak isterim istersen
Ya senin bir şeyin yok spor ile kilo veremiyorsan sorun vücudunda değil zihninde odaklanmıyorsundur ve sürekliliği korumuyorsundur gittiğin spor salonunda ki antrenörün verdiği programı eksiksiz takip etmelisin asla spor yaparak kilo vermemek mümkün değildir. Ayrıca ameliyata gerek yok senin bir şeyin yok daş gibisin maşallah
110 Yorumla
+1 yılÜzülme ağlama ya :)
Elbet verirsin dostum :)110 Yorumla- +1 yıl
ya boşver verme ya böyle iyisin boşver :D
- +1 yıl
Haklısın zor oluyordur , ama bence şu anın tadını çıkart :) Bunlar herkesin hayatında var
- +1 yıl
Boşver insanları :) Onlar kusursuz mu sanki
- +1 yıl
Hiç onlara aldırış etme , sen zayıf olsan da kıskançlıkla bakacaklar , bir insan kötü düşünceliyse , en mükemmele bile kulp bulur :) işte o insanlar en ezik en aciz insanlardır , boşvereceksin onları :)
- +1 yıl
Gerçekler bunlar :) onları taktığımız görünce daha çok üstümüze gelirler , boşver :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yılSaçmalama yahu. Çok uzun zaten boyun, tüp mide ameliyatı için aşırı kilolu olmalısın. Sen gayet verebilecek potansiyeldesin.
Mesele şu, zararlı şeyleri yemeyeceksin. Diyet yapmayacak, diyetle zayıflanmaz. Diyeti yapıp, sonra bırakırsın, yine geri gelir kilolar.
Mesele hayatın boyunca o şekil yaşaman. Sağlıklı şeyler yiyerek yaşamak zorundasın.
Ameliyat dahi olsan, geri alırsın kiloları. Kilo alan yapın varsa, hep koruman gerek o formunu. Haliyle, düzen olacak hep, sağlıklı besleneceksin.10 Yorumla
+1 yılGüzel arkadaşım önceliğin görünüşün değil sağlığın olmalı. Şeker ve tansiyon sorunun da varken böyle bir operasyon ne kadar sağlıklı olur bir düşünmek ve çok iyi araştırıp birden fazla doktora danışmak gerek. Böyle basit şeyler için üzmeye değmez kendini.
10 YorumlaAmeliyata gerek yokki güzel bir fitness salonunda iyi bir hoca esliginde 3 ayda 10 15 kilolara cıkabilirsin
18 Yorumla
+1 yılKilo vereme durumunu yaşadım. Tüp mide amliyatı korkulacak bir şey değil. Evet dikkat etmmen gereken şeyler oluyor ama bende ameliyat oldum yaklaşık 1 yıl oluyor -32 kilo ile miss gibi bir hayat yaşıyorum. Keşke daha erken olsaymışım diyorum. Şu an aynaya baktığımda iyi ki yapmışım diyebiliyorum :D Ankarada yaşıyorum ama İzmir'den Op. Dr Mehmet Deniz'e oldum ameliyatı. Olmak isteyen varsa bir baksın derim. Ameliyat sonrasında her adımda destek oldu. Canım doktorum :) Gidersen benden de selam söyle mutlaka :)
00 Yorumla
+1 yılKalori açığı oluşturarak diyet denediniz mi?
Aç kalmadan, kalori açığı oluşturup, 2000 kalori-2500 kalori boyutunda; beyaz ekmekten, nişastalılardan, rafine şekerden uzak durup, günlük bir iki meyve türü de tüketerek; en azın 4-5 öğün ile aslında beden mecburen kilo vermek zorunda kalacaktır emin olun.
Ayrıeten, esmer tahıllı besinler de tüketerek lifli gıdalarla yorulmadan spor bile eklenebilir gündelik yaşamınıza.00 YorumlaBu kilo ile kesinlikle Tüp Mide Ameliyati tavsiye etmem, bu boy ve kilo ile bir doktor yapmani önerirse, kabul ederse, senin sagligini degil, alacagi parayi düsünüyordur..
Kilon fazla degil saglikli beslen sadece, bazi yediklerine dikkat et, kilo vermeiyorum diye bahane üretme, kesinlikle verirsin.
Bu kiloda sakin ha sakin, aklindan bile gecirme, degmez.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltüp midenin amacı yememek degılmıdır? yemezsen demekkı verırsın iradeli bır kız ol güzelsin ayrıca o amelıyatla ölenler oluyor arkamdan zayıflamak ıcın öldü derler ben desınler ıstemzdım
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıle işte aynı şey? mideni iradeli olup kendinde küçültebilirsin az yedikçe miden küçülür zamanla hemen doyarsın bence sen bogazını tutamıyorsun akşam 5 ten sonra hiçbişey yeme gunde 5 saat spor yap ne popo kalıyo ne göbek kendımden biliyorum 20 kilo verdim
Cevap sahibi+1 yıl3 ayda 4 kilo gayet iyi vermişsin zaten azar azar vereceksın ki sarkmayasın ayrıca sen eminim sarksın o ameliyatla hızla kilo verisin artık bir tonda meme dikleştirme karın germe ameliyatı olursun iyi düşün azar azar ve sporla guzel kilo ver ameliyat dusunme
Diyetisyen ve spor yardimiyla hormonlarinda sikinti yoksa verebilirsin uzulme sen boyle de cok guzelsin
13 YorumlaSenin mide ameliyatina ihtiyacın yok o aşırı obez insanlar için bir yol sen kilolarını bir diyetisyen eşliğinde ya da sporla rahatlıkla verebilirsin
114 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNice zayıflamak isteyen gördüm bir hiç uğruna hayatlarını kaybettiler. Yok mide ameliyatı, yok bilmem ne ilaçları. Hayatlarından oldu. Değer mi? Çözüm gayet basit
Tutacaksın boğazını bir de spor yapacaksın. Bitti gitti.
Bir hiç uğruna hayatınızı kaybetmeyin derim ben10 Yorumla
+1 yılBana kilolu gelmedin. Kilo yakışıyor sanırım zayıf halini bilmiyorum ama güzel görünüyorsun.
11 Yorumla
+1 yılAllah şifalar versin ama o kadar kilolu değilsin sanki
15 Yorumla- +1 yıl
balık etlide güzelsin diyelim o zaman :)
- +1 yıl
birde sizin gibi sevgilim olsun 100.000 tl borcum olsun :):):):)
- +1 yıl
amin sizin de
- Sağlık konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılAmeliyatlık kilon yok, ikisini de yapmış olsanda yılma daha çok uğraş.
10 Yorumla
+1 yılBoyun kısa olsaydı kilon sorun olurdu ama boyun uzun. Ameliyat olman için vücut indeksinin yüksek olması gerekiyor. Sen spor ve sağlıklı beslenme ile 4-5 ayda istediğin kiloya inersin.
00 YorumlaVücut kitle endeksin 35 in üzerinde olduğunda yanında 2 tane yandaş hastalığın olmalı ya da vücut kitle endeksin 40 in üzerinde olmalı. Yoksa kims e senin 5 kilo fazlan var diye ameliyat etmez seni.
00 Yorumla
+1 yılDiyetisyene gitmeyi denediniz mi
profosonel birisinden yardım alarak belki verirdiniz
ameliyata gerek kalmadan ki fazla kilonuzda yok011 Yorumla- +1 yıl
alttaki resmi gördüm ve aslında pekte kilolu degilsin
saglıklı beslenerek üstesinden gelirsiniz muhakak - +1 yıl
spor yaşayarak
aktif şekilde hayata katılarak
bu oranı tutturabilirsin bence
Ameliyat riskli bir durum
o riske degermi? - +1 yıl
bence herşeyi denememiş gibisiniz
denemelisiniz - +1 yıl
umarım saglıklı bir şekilde kilo verirsiniz
- +1 yıl
bende tam 24 kilo vermiş birisi olarak
bunu canı gönülden istiyorum:)
Bizim yönetici ameliyat oldu fakat yarim bardak su ile doyuyodu hizlica zayifladi ama derileri sarkti ve bu sefer her yerini gerdirmek zorunda kaldi az ye öz ye
00 Yorumla
+1 yıldahiliye/endokrinoloji bölümünden bir uzman hekim ile görüş
diyetisyen ile görüş
kendine uygun bir spor bul, kalp-damar sistemini güçlendir (cardio)
ve kendine zaman ver, 3 ayda değil 1 yılda zayıflamayı hedefle01 Yorumla
+1 yılvalla doğal yollarla aldıysan doğal yollarla ver dedim... herbalife denedin mi ciddi sonuç alan insanlar var tavsiye ederim ben liseden bu yana ürünlerini kullanıyorum
00 Yorumlatiroidin varsa işin gerçekten zor bunu doktorla konuş
00 Yorumla
+1 yılbence vücdunuzu abartmayın sevin ve diyet ve egzersizler le devamı gelir
00 Yorumla- Sağlık konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılAşırı bir kilom yok bence düzenli beslenme ile verilir o kilolar niye midenin yarısını aldırmayı düşünüyorsun ki? Sağlıklı değil bence gene de senin tercihin tabi 😊
00 Yorumla
+1 yılbence hiç o işlere girme. spor+diyet bide sabır yeterli olacaktır
00 Yorumla
+1 yılboy 1.82 mii, bana hic oyle gelmiyor knka
18 Yorumla- +1 yıl
gostermiyo ama, kilonda belli omuyor, eger 90 kiloysan o kilolari biran once vermelisin bir sekil, bende 1.72 boy kilo 85 nasl verecegimi bilmiyorm
- +1 yıl
ameliyata hic gerek yok, sen sen ol ameliyat olma, dogru duzgun spor ve diyet yaparsak bu kilolardan kurtuluruz
- +1 yıl
yapma bak ameliyat tehlikeli ve gercekten sonradan kotu sonuclar cikabiliyor, pisman olursun, is isten gecmis olur o zamanda
- +1 yıl
sana kalmia bisi ama yapma
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç 1.82 gibi durmuyorsun benim boyum 1.72 senden uzunum ellam ama kilon yok ameliyatlık en azından
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:D:D Tatlım Güzide Duranın boyu 1.83 şimdi aranızda 1 cm mi var ay hiç güleceğim yoktu :D Çatıyla ne alakaysa neyse kilon yok yemeye dewam:D
+1 yılAmeliyat olmalısın.
Geçmiş olsun..12 Yorumla- +1 yıl
Hormonsal bir sıkıntın var ise ameliyat kesin çözüm olacaktır.
+1 yılMideni küçültüyorlar hep zayıf kalıyorsun formda oluyorsun ama tehlikesi şu şürekli acıkıyorsun miden küçük olduğu için soyana kadar yiyemiyorsun dönüp dolaşıp yemek yiyorsun
00 YorumlaSonra zayıflarken oran buran sarkar söylim
13 Yorumla
+1 yılYok bence gayet iyisin 😘
11 Yorumla
+1 yılBence cok tatlı ve guzelsınız boynunuzda iyi bence yapmayın
00 YorumlaCanan Karatay'ın sağlıklı beslenme şeklini uygula annem 2 ayda 9 kilo verdi
00 YorumlaTek çare ameliyat değil. Cerrahi dışı yöntemler de var. Doç. Dr. Evren Dilektaşlı sitesini ziyaret etmeni öneririm.
00 Yorumla
+1 yılbaşta türlü yapma zaten ben 3 ayda 10 kilo verdim
15 Yorumla- +1 yıl
Hayır sadece vermek istedim ve verdim 😂
- +1 yıl
Ben günde 30 binden fazla adım atıyorum mesai ye kaldıgımda
+1 yılSorun hormonsa mide ameliyatı bunu etkilemez ki?
16 Yorumla- +1 yıl
Sağlığından olmada naparsan yap. Ne güzel yüzün var.
- +1 yıl
Yok cidden o amaçla demedim :/
- +1 yıl
Heh tamam o zaman içim rahatladı :)
Şirin bir tarz
11 Yorumlasaçmalama çok iyi görünüyorsun bence hiç gerek yok
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsmeliyat son çare değil isteden versin veremiyosun çünkü iraden yok. tanidigm 110 kilodan 60a dustu ameliyatsiz. insulin direnci vardi o da gecti. ayi gibi yersen zayiflayamazsin tabi
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyemediğin için metabolizmanın içine etmişsin demekki
+1 yılDiyet spor dene, trioidlerine baktır
00 YorumlaAmeliyata Gerek Yok Sağlam Diyet Lazım
06 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yaptın acaba çok merak ettim
00 Yorumla
+1 yılSeni ameliyat etmezler
00 YorumlaAmeliyatı en son çare olarak düşünmelisin
01 Yorumla
+1 yılGayet guzelsin bacim
00 Yorumla
+1 yılol ozaman
00 Yorumlao kadar kilon yok
10 YorumlaHer halinle iyisin
00 YorumlaMasallah tosuncuk
Kosmayi dene02 Yorumlaboyun 1.82 degil bence emin misin
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Merhaba,
Tüp mide ameliyatı için verdiğiniz bilgilere göre şu an minimum 116 kg. olmanız gerekir. O da ameliyat endikasyonunu sağlamak adına. Sonrasında mutlaka bir genel cerrahla görüşmeniz gerekecek. Ameliyat olabilmeniz için diğer kriterleri de karşılıyorsanız, ameliyat olabilirsiniz.
Şu an güncel kilonuz 90'larda ise size uygun beslenme programı ve egzersiz ile çok rahat ideal kilonuza ulaşabilirsiniz. Ancak bunun için biraz sabır gerekiyor diyebilirim. Minimum 3 ay beslenme ve egzersiz düzeninizi oturtur ve bunu sürdürebilirseniz, ameliyat olmanızı veya başka yöntemlere başvurmanızı gerektirecek bir durum görmüyorum. :)
Bahsettiğiniz sağlık problemlerinden dolayı kesinlikle kendi başınıza bir diyet uygulamamalı veya size özel olmayan hiçbir diyeti denememelisiniz.
Ben egzersizle ve diyetle 3 ayda verdiğiniz 4 kilonun normal olduğunu düşünmüyorum. Egzersiz veya uyguladığınız diyetin size uygun olmaması, bu sonucu yaratmış olabilir. Bu yüzden sağlıklı ve kalıcı kilo kaybederek hedefinize ulaşmanız için mutlaka profesyonel bir destek almanız, uyguladığınız beslenme ve egzersiz programların size özel olmasına dikkat etmeniz gerektiğini söyleyebilirim.
Sevgiler.