Yetişkinken alt ıslatan ve halen daha bundan muzdarip olan/tedavi olup kurtulan tanıdıklarınız var mı?

SORU BİRAZ UZUN AMA OKURSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM...
Merhaba arkadaşlar ben 23 yaşındayım ve kendimi bildim bileli alt ıslatma sorunum var. Uykumda tuvaletimi tutamıyorum. Bu yüzden her gece bezle uyumak zorundayım. Doktorlar tüm testlerin sonucunda fizyolojik olmadığına karar verdiler ve psikiyatrist-nörolog birlikte bunun "tamamen psikolojik bir sorun ve gece uyurken geçirilen bir çeşit nöbet" olduğuna karar verip ona göre bir tedavi başlattılar. İlaçlarım; lamictal 100mg ve prozac 20mg. Günde 2 kez lamictal 1 kez prozac içiyorum. En az 5 sene kullanacakmışım :( bu ilacı kullanınca geçti fakat arada yine oluyor bu yüzden tedbir amaçlı her gece bez kullanıyorum. Bunun bir genç kız için ne kadar zor olduğunu anlatamam :( evlenmekten bu yüzden çok korkuyorum :( aranızda buna benzer bir alt ıslatma hikayesi olan veya bunları yaşayan/geride bırakan yetişkin tanıdıkları olanlar var mı? Okuduğunuz için teşekkür ederim..
Güncellemeler
+1 yıl
Banger007 kullanıcı adlı ultra zeki ve insani duyguları aşırı gelişmiş, empati yeteneği arşa çıkmış deha şahış haricinde herkese çok teşekkür ediyorum tavsiye ve desteklerinizden dolayı..
Yetişkinken alt ıslatan ve halen daha bundan muzdarip olan/tedavi olup kurtulan tanıdıklarınız var mı?