Gerçekten bu işi çözen bildiğiniz bilinen büyü bozup cin çıkaran gerçek hoca varmı? Neler yaşadınız bu süreçte? Biraz anlatın belki faydası olur birilerine
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinlerden korkarsan kurtulamazsın. Öncelikle korkmamalısın Allah'a sığınmalı ve güvenmelisin. Nas - fellak suredini hatta Kuran okumalısın, tespih çekersende faydası olur. İmanını güçlendirmelisin ve insanoğlunun cinlerden daha üstün bir yaratık olduğunu idrak etmelisin, korkmaz ve umursamazsan kurtulursun. Cinciye, büyücüye gidersen sana daha çok musallat olurlar, en çokta korkan takıntı yapan tedirgin olan ve bu tür şeylerle uğraşan kişilere musallat olurlar.
1838 Yorumla
Soran+1 yıliçimde yaşıyorlarmış bu işten anlayan normal cami hocaları da bunları dedi bana. yani korkmuyorum hiç. ama benden gitmiyolar tapuladılar ve gerçekten anlayan bulamazsam da bende kalacaklar :( bilgin var mı yardımcı olabilir misin?
Cevap sahibi+1 yılSana ne gibi zararları var, neler yapıyorlar veya neler hissediyorsun? İçinde olma ihtimali yok.
Soran+1 yılvar olması yeterli nasıl kurtulurum önemli olan bu değil mi? kurtulmak. senin tanıdığın var mı bu işte yetkin birileri ya da senin bilgin? yani yakınlarımdan bile nefret ediyorum mesela
Cevap sahibi+1 yılCinler insanın içine giremez sadece dışardan musallat olabilirler, sana sorma sebebim bazen psikolojik sorunlarla karıştırılabiliyor bu durumlar ve bazen kullanılan ilaçların dahi yan etkisi olabiliyor. Benim tanıdığım yok bu tür işlerle ilgilenen, nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama iç anadolu, doğu bölgeletinde iyi bir hoca bulabilirsin diye düşünüyorum. Çok geçmiş olsun...
Soran+1 yılteşekkür. psikolojik değil. cinli olan kim görse sende sende çok cin var derhal kurtul diyor
Soran+1 yılinsanın içinde de yaşabiliyorlarmış araştır da bak. kurtulmak için tabi bu işi bilen birine gidecem bunda neden musallat olsunlar ki?
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani cinli olan kişiler mi var çevrende?
Soran+1 yılyani danıştım cinli hocalara sende var dediler ama henüz güvenemedim çok çıkarırlar mı düzgün? kurtulmak için danışıyorum tabi ama makul mantıklı güvenebildiğim bir hoca ya henüz rastlamadım çoğu bilebilir ama çoğu çıkartamaz
Cevap sahibi+1 yılÇoğu bilemez sadece senden para koparırlar maalesef, hatta onlar sana içinde cin olduğuna bile inandırırlar olmasa bile.
Soran+1 yılyok normalde vaaz veren hocalardan da dinledim ççok araştırdım bir gir bak youtube hoca vaazlarına. cinler insan içinde kandan bile geçebilirler yani damar içinden. enerjisel varlıklar tabiki içte de yaşayabiliyorlar. peki olmadığına sen inandırabilir misin beni? evet sallayabilirler ama benim de bunu algılayacak aklım var dimi bendeler mi diye hissedebiliyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılCinler hiç kimsenin içine giremez, damardan falan hiç giremez. Yeterince bilgiye sahibim emin olabilirsin. Sadece dışardan musallat olabilirler. Cinler görünmeyen insanlar gibidirler hatta iman edeler ve etmeyenler vardır tıpkı bizler gibi, tek farkı biz onlar istemedikce göremiyoruz, onlar bizi görebiliyorlar. İnan bana sen izin vermedikce onlar sana zarar veremez. Onlarıda bizide Allah yarattı, hatta bizleri onlardan üstün kıldı, böyleyken nasıl olurda onlar bize hükmedebilir? Ayrıca hoca var hoca var her önüne gelene her vaaz verene itibar etmemeli ve maalesef bu konuda çok sahtekarlar var. Sahtekarlar zayıf, zaafı olan iyi niyetli insanları hemen tanırlar ve korkuturlar, madem o kadar bilgililer madem o kadar mağrifetliler neden senden cinleri çıkaramıyorlar birde utanmadan senden para alıyorlar, cinleri çıkaramayacak kadar basiretsiz olan kişilere lütfen itibar etme. Sen Yaratana sığın ve güven , bir çok dualar var bunları oku ve inan ancak o zaman kurtulursun.
Soran+1 yıldua et bana o zaman çıksınlar benden diye. dua işe yarıyor bence de. şu da var ama sen böyle bir tecrübe yaşadın mı cinlerle? imtihan dünyasındayız bu nedenle de olsa insanlara musallat olabiliyorlar. doktor olmadan birinin kalp ameliyatını yapabilir misin? bunun gibi bu işi de ilmini bilen çıkarabiliyor dimi
Cevap sahibi+1 yılBöyle bir imtihandan geçmedim ama hiç bir zamanda korkmadım onlardan. Senin için dua edetim elbet ama en çok senin dua edip Allah'a sığınman gerek, ibu konularda ilmini bilen birini bulman inan çok zor çünkü çoğu sahtekar ve para göz oluyor, bu nedenle bu durumu kendin aşmalısın, ayrıca Yaratan sana şah damarından daha yakın aracıya ne gerek var ki? Sen Allaha dua et ve ona sığın, hocaları değil duaları araştır daha faydalı olacak inan bana. Birde bir çok şey beynimizde başlar beynimizde biter, sendeki gücü fark etsen aşarsın bu durumu. İnsan beyni çok güćlüdür, sakın karamsarlığa, çaresizliğe ve acizliğe kapılma, unutma bir çok şey Allahın izniyle senin elinde. Allah ya ve yardımcın olsun ve seni bu durumdan kurtarsın...
Oğlak+1 yılSensizlik-1olmaz@hotmail. com allahın izniyle yardımcı olabilirm
Yengeç+1 yıl"Ve Ateşi Su Söndürdü" isimli kitabı bir dostum yazdı. Oğluyla birlikte nasıl kurtulduklarını anlattı. Muska yaptırmayın lütfen. Hocalar da anlamıyorlar bu işten. Sadece üzerinde, kendilerini sıkan varlıkları, anne adı ve doğum tarihi gibi bilgilerinizi alarak sizin üzerinize salıyorlar.
Lütfen şu kitabı bulup okuyun. Kurtuluşun yerini bile tarif etmiş kadın. Allah sizi de kurtarsın.
Boğa+1 yıl@aydınxmxöx Gerçekten kurtaran bir hoca var mı yardımcı olursanız sevinirim
Koç+1 yılBanada musallat olmuşlardı bir hoca sayesinde kurtuldum.. aklımın almicagi şeyleri yaşadım Allah kimseye göstermesin şu an nasılsın? kurtuldunmu
Koç+1 yılBizzat ben yaşadim ve yaşadiklarimi bir ben bilirim ve bir tek rabbim. Çok dua ettim Rabbime hep Allah'ıma sığındım ve şükürler olsun halamı vesile kılarak hoca bulduk. Ben Almanya da yaşıyorum hoca Türkiye den. öncelikle böyle bir şey yaşıyorsaniz kendinizi okumasın fayde etmez başka biri sizi yaticaginiz zaman yatakta okumalı 7 Ayetel Kürsi 7 ihlas 7 Fatiha 7 nas ve 7 Felak. Namazlardan asla vazgeçmeyin kendinizi beyaz ışıklar içinde görsenizdr gölgeler görsenizde. Hoca beni uzaktan okudu bir kere değil bayağı okudu çünkü bir kere de olan bir şey değil ve Rabbime bin şükür hocanın her dediğini yaptım tesbihatlari felan ve sonunda kurtuldum ve hala okuyor ama ruhumu şifa niyetine cünkü ben çok korkmuştum yemek yiyemiyordum güçsüz. kalmistim çok ağlamıştım ama namazımı hiç bırakmadım Allah'ımin yardımı ile şükürler olsun. Kendisi evet para istedi ama çok az zaten çok isteyen den korkmak lazım. Ayrica her perşembe veya cuma günleri de yaşın okuyun. Umarim kurtulmuşsunuzdur
Aslan+1 yıl@Handangozkaya merhaba hoca nerede acaba bana da yardımcı olabilirmisiniz
Koç+1 yılKurtuldunuz mu bana da bilgi verin iyi oldu iseniz iyi eden kişinin iletişim nosunu
Boğa+1 yıl@aydınxmxöx merhaba bana da yardımcı olurmusun 7 yıldır eve kapandım eziyetlerinden
Boğa+1 yıl@Handangozkaya bana da Allah rızası için yardımcı olurmusun kim bu hoca
Aslan+1 yıl@CinlerinPiri siz okudunuz mu kitabi
Yengeç+1 yıl@Handangozkaya merhaba cevap verir misiniz
Başak+1 yıl@CinlerinPiri
Biz gittik o kitabı okuyarak o türbeye, o zatın suyuylada yıkandık.
Kurtulamadık ama.
Aslan1 yıl@CinlerinPiri gercekmi kurtulabilrmiyiz kitabı bulsak
Yengeç1 yıl@Handangozkaya hastamiz var, cok hasta... Allah rizasi icin kimdir, telefonu ve yeri felan neresi?:( tam sifa buldun mu?
Oğlak1 yıl@Handangozkaya Kardeşim delirdi çaresiziz Allah rızası içinn cevaplayın.. Tel No yazınn açıkça heryere görüp faydalanalım.. Nolursunuz...
Oğlak2 ay@CinlerinPiri Allah rizası için kitap bulacak ve okuyacak zamanım yok satış danışmanıyım full time çalişiyorum dermanim yok. Siz söyleyin nolur kısaca nereye gidip şifa bulabiliriz. Ailecek musallatliyiz ve büyü bulmuştuk.
En İyi Cevaplar
+1 yılKuran dinleyin bol bol okuyun bal şerbeti okutup için okunmuş şu iyi gelir sakin saçma hocalar gitmeyin abdestli gezin haram bakmayın uzun sürer geçer inşallah şu an bende yaşıyorum aynı sorunu ama önce bir doktora görünmek şart cin süresini dinleyin bakara süresi namazları aksatmayin
94 Yorumla
Koç+1 yılBunlar ise yaramiyor ben yıllardır çekiyorum
Akrep+1 yıl@Matematik5 Şu an nasilsin
Akrep+1 yıl@Matematik5 selam
Koç1 yıl@Matematik5 hala mı 😭? Yoksa iyileştin mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünde 3 felak 3 nas 7 ayetel kursu okuman lazım yine geliyor larsa müslüman cinler olabilir sakın onlarla konuşmaya çalışma seslenme sakın zamanla geçer
438 Yorumla
Soran+1 yılmüslüman cinler zarar vermezler zaten musallat olıup zarar verenler kafir cinlerdir
Soran+1 yılbir ara hiç konuşamıyordum kekeme oldum, dilim çözüldü sonra dura dura konuştum, kafamda beton taşırmış gibi ağırlık hissettim, aynada kendimle konuştum, kabus gördüm, sinir krizleri oldu, daha bisürü belirti oldu bunlar normal değil. bikere. şunu anlamıyorum büyü olduğunu dediler bana zaten cin de bundan kaynaklı. yardım istediğim her kişiye inandırmak zorundamıyım ki BEN DE HARBİDEN VAR DİYE? kim kendine yakıştırır ki bunu demekki biliyorum
Cevap sahibi+1 yılbunu tedavi eden rukye yapan hocalar vardır onlara gidip sıkıntının soylersen çozerler havas ilmi ile
Soran+1 yılbir tane hoca bile bulamadım. emin olamadığım 2 tane var ama 2 ile 4 milyara kadar para istiyorlar. çok fazla bu da düşündürüyor beni gerçek yapar mı diye
Cevap sahibi+1 yılyalan kimse o kadar para istemez
Soran+1 yılo baktıklarım medyum ama medyumlar biraz daha pahalı ama hangisi doğru? gerçek hoca bulsam peşini bırakmıcam da
Cevap sahibi+1 yılmeydanlardan uzak dur onlar dolandırıcı senin işin 50 liralık bisey
Cevap sahibi+1 yılmed yumlardan
Soran+1 yılsen biliyor musun böyle bir hoca?
Cevap sahibi+1 yılbiliyorum ama söylemem uygun olmaz sen kendin bulmalisin çevremde bulabilecek biri kesin vardır aramalisin
Soran+1 yıl5 seneden beri arıyorum hoca lütfen bildiğin varsa özelden ver bilgisini bana hiç olmazsa
Cevap sahibi+1 yılhangi sehirdesin bilmiyorum ama tarikatlara mensup kişilere ulaşmaya çalış nakşibendi gibi
Soran+1 yılsenin bildiğin kim? onu söyle lütfen bak söylücek misin
Cevap sahibi+1 yılhayır malesef
Soran+1 yılneden peki? söylemem sebebin ne?
Cevap sahibi+1 yıluygun olmaz bulmak okadarda zor değildir hemde
Soran+1 yılzor evet aç gözünü bak internette musallattan hoca arayanları. neden uygun olmaz sebebini merak ettim yardım etmek bu kadar mı zor?
Cevap sahibi+1 yıldediğim gibi tarikat hocalarına ulaşırsan onların bildikleri biri mutlaka vardır sana burada ancak bu kadar iyilik yapabilirim sonuçta bu iş tabela asip muhasebecilik gibi bir iş değildir ondan adres veremem
Soran+1 yılukalalık yapma bu kadarlık bilgi veririm dediğini ben zaten biliyorum. sen sadece adını iletişim bilgisini verecektin. senin derdin yardım etmemek. senle zaten görüşmeyecektim. ama üzülmedim Medeti senden bekleseydim haklısın ama benim medetim Allah'tan. elinde olup da bir insana yardım etmemenin de vebali vardır unutmayınız
Cevap sahibi+1 yılsana şöyle deyim o zaman youtube da rukiye videolar var bizzat bu işi yapan gerçek hocaların sesinden videolar onların hesapları ordan ulassana
Soran+1 yılrukye yapan youtube dakiler gerçek hoca mı peki? benim düşündüğüm gerçek hoca olsa reklam yapmaya ihtiyaç duymaz youtube akoyarak. sen iyi sakla tamam mı bildiğin hocayı
Cevap sahibi+1 yılkafana göre takıl ben ukalayım
Soran+1 yılukala sın demedim ukalalık yapma dedim sadece, çünkü biliyorum diyosun-söylemem diyosun-nedenini de söylemiyosun? madem tersliceksin o zaman sırf laf sokabilmek için mi cevap yazdınız
Cevap sahibi+1 yılgerçek hoca ise youtube da reklam yapmaya ihtiyaç duymaz diyorsun hemde bulamıyorum diyorsun neden youtube da reklam yapmasın belkide herkese yardimci olmak istiyor bu sekilde de geciminide sağlıyordu r hem ben benim bildiğim hocayı soylememe gerek yok senin yakınlarında da vardır hem nasi bulacaginida söyledim daha neyi uzatıyor sun anlamadim
Soran+1 yılsen uzatıyorsun. youtube da internette dediğin hocalarda 4 milyarımı yediler sahte olanları. yakınlarımda olsa 5 sene beklemezdim dimi. asıl bol keseden uzatan sensin ne idüğü belirsiz amaçsız yazıyorsun işte madem yardımcı olmayacaktın neden diyorsun tanıdığım var deme bari. aynı oruçluya ızgara gösterir gibi
Aslan+1 yıl@SadoFight nerede acaba o hoca
Koç+1 yılBende kafir çok ve kurtulmak istiyorum çok gezdik çok okudum babam da okudu. Hoca hoca da gezdik maalesef çözüm bulamsadik
Terazi+1 yıl@SadoFight o hocanın nr var mı kardeşim bende durum çok vahim sırf vesfese felan değil çok daha daha vahim ve 7 senedir fena haldeyim
Aslan+1 yıl@Matematik5 ben de aynıyım
Aslan+1 yıl@Gizli616144 kaç tane var sizde
Yay1 yıl@Gizli616144 bende aynı
Oğlak11 ay@SadoFight Allahh rızası içinn nolur hocanın yerini söyler misin kardeşim? Bize buyu yapilmişti bulduğumuz buyuyu annem denize atmis halbuki akansuya atilirmis bozulmasi icin. Ailecek panik ataklar yasiyoruz. Bir Allahin kulu yok mu hayrina soylesin ehli hoca ilim sahibi hoca yok artik bulunmuyor maalesef. Bilen varsa yazsin nolur.
Akrep2 ay@SadoFight kim o hoca iyi devilim
Oğlak2 ay@SadoFight Kardeşim size mesaj gönderemiyorum lütfen Allah rızası için hocanın numarasını verir misiniz? Nerde yeri?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılEğer uykudan uyanınca elinde kına izi gibi bir iz varsa...

Bu iz suyla çıkıyorsa: Cin seni nişanlamıştır.
Ama Eğer kına gibi kalıcıysa: Bir cinle nikahını kıymışlardır.
Cinlerle evlilik bu madden şekilde anlaşılır.
Musallatın belirtileri çoktur. Musallat olan cin zaten kötü huylu cindir dinsizdir veya Müslüman olmayan kafir bir cindir.
Musallatında türleri vardır Eğer büyü ile geldiyse büyünün amacına hizmet eder.
Eğer senden kaynaklı bir hata sonucu musallat yaşadıysan genelde sana farklı suretlerde görünürler. Domuz yılan maymun yarasa gibi pis şekillerde görünürler geceler uyandırırlar. Uykuyla uyanıklık arası sürekli rahatsız olursun. Birinin seni izlediğini hissedersin kendilerini sana hissettirirler ama sen onu göremezsin sadece derin ve yoğun şekilde ürperti gelir. Yani bunlar en hafif belirtilerden böyle böyle delirmeye kadar gider.
Bir cine bişey yaptırmak istiyorsan sende ona onun istediği bişeyi vereceksin ama onlar o anda ne ister bilemezsin. Müslüman bir cine karşılıklı kötü bir şey yaptıramazsın sana zarar vermez ama dediğinide yapmaz. Ama gelen cin zaten kafir cin olacağına göre senden bir şey istemese bile sana muhakkak musallat olur. Çok yalan söylerler hiçbir hayır gelmez.20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen kurtuldum Allah ın izniyle... tam olmasa da yüzde 90. Hiç bir hocanın yardımıyla bizzat rukyeler dualr Kuran okuyarak namazımı zikirlerimi aksatmayarak ve Allah a güvenerek. Bizim başımıza Allah ın izin verdiğinden başkası gelmez (tevbe suresi) yani bu başımıza gelmişse bir hikmeti vardır ya hünahımız yüzündem başımoza grlmiştir dökülmesi için ya bu sebeple Allah kendisine yaklaştırıyordur ya sınavdır. Ama bir hikmeti vardır. Önce bunu kabullrnmek lazım sonra da ne zaman geçeceğine bakmadan sabah akiam rukyleri dinleyip namazları aksatmadan kılıp zikir ve Kuranla dualarla destekleyerek destekleyrek sadece Allah tan istemek. Şifa verici yalnız O dur. Yani ihlaslı olup Allah a güvrnip sabretmelisin... çok kfaya takmadan hayatını sürmeye çalışmalısın. Rukyeleri dinlerken daralabilirsin sana iyi geldiğinin göstergesi bunlar baş ağrısı uyuşma mide bılantısı vs. Allah şifa versin.
229 Yorumla
Yengeç+1 yılBanada yazarmısınjz ne olur , iyi değilim
Oğlak+1 yılşu an nasılsınız rukye dinlemeyin diyolar canlandimlari icin kendimize zarar verirmisiz tehlikeliymiş
Koç+1 yılBana da hocanın nosunu verseniz
Koç+1 yılBana da iletişim numarasini yazın lütfen hocanin
Aslan+1 yıl@Matematik5 ulasabildiniz mi birilerine iyilestiniz mi
Yay1 yıl@Tugce121212 hafız fatih Demirel rukyeci instagramdan yazın
Yay1 yıl@Matematik5 hafız fatih Demirel instagrama yazın çıkar rukyeci
+1 yılEvet bana musallat olmuştu ben yurtdışında yaşıyorum benim yaşadiklarimi bir Allah bilir ve bir tek ben.. gördüğüm gölgeler ışıklar geceleri birşeylerin dokunması namazda kendimi ışık içinde görmem bunlar en hafifi.. eğer öyle bir şey var ise kendinizi okumanız fayda etmez başkası okuması gerek her akşam yatakta 7 Ayetel Kürsi 7 ihlas 7 Fatiha 7 nas ve 7 Felak süresi. Namazdan vazgeçmeyin Allah'a siginin ve çok dua edin. Eger bendekiler gibi yaşadıysaniz o zaman hoca bulmanız gerek bilgili bir hoca. Rabbimin sayesinde halamı vesile kılarak Türkiye'den bir hoca buldum evet para istedi ama çok değil çok isteyen den kork.. okumasıyla kurtuldum. Bir kere okumak yetmez beni kurtulana kadar uzaktan okudu tesbihatlar söyledi hepsini yaptım ne dediyse ve rabbimin yardımı ve izni ile kurtuldum. Korkuya izin verme çok üstüne durma... Hoca hala okuyor beni bu sefer ruhuma şifa niyetine. Rabbime bin şükür 🤲 darısı basiniza
1123 Yorumla
Yay+1 yılsizi hangi hoca okudu acaba bilgi verebilir misiniz ben de okunmuş su içiyorum ama hala kurtulamadım sanırım
Yengeç+1 yıl@gelsominosole Bana hoca değil alim nakşibendi şeyhi gittigim yer talebe yetistiren dergah silsilei şerif Halil fevzi hazretlerinin talebesi yetismis simdi mürsidlik yapiyor kalp gozü açık.
Yengeç+1 yılDergah var her persembe düzenli zikir yapilir her giden kurtulmus gozleri gormeyenler bile. görüyor doktorda duzelemeyen epilepsi hastasinin duzeldigine sahit oldular ne hastalad duzeliyo kurbanlar bagislar neler meler veriuorlar duyan geliyo mubaregi ziyarete ama ben duzelemiuorum hicbi sekilde sadece gordugum goruntu cigliklar gece korkularim gitti.
Yay+1 yıl@Semaa06 nasıl ulaşabiliriz kurtulabildiniz mi acaba nasıl bir işlem yapıyor
Yengeç+1 yıl@gelsominosole Kapanmadan tovbe edip yonelmeden bakmiyolar ayet askida kaliyo etki etmiyo diyo cunku Gunaha giden yollarda seytanlar musallat oluyo diyo aynisi ayettede yaziuo zaten.
Yay+1 yıl@Semaa06
tilsimlidualar. com/cin-musallatindan-kurtulmak-icin-kesin-cozum/ bu benim okunmuş su yaptırdığım hoca
Yay+1 yıl@Semaa06 YouTube da hakan bakarın dua videolarına da bakabilirsiniz -cin musallatına kesin çözüm ALLAHIN İZNİYLE- HAKAN BAKAR VİDEOSUNUN İSMİ
Yengeç+1 yıl@gelsominosole nasil ne icin yaptirdiniz ucretli mi cidden iyi ediyo mu ama sonra tekrar gonderiyolarmis
Akrep+1 yıl@Semaa06 mürşit bizden ne yapmamızı istiyor söyler misin ben de de var nasıl bağlanırım mürside konyadayim
Terazi10 ayHocanın numarasını veya sosyal medya hesabını vere bilirmisiniz üzerimde çok ağır musallat var 1 yıl 5 aydır hoca hoca gezdim faydası yok hepsi üzerindeki çok ağır musallat diyor 1-2 tedaviden sonra bakmıyor
Lütfen hocayla nasıl iletişime geçe bilirim bilgi verir misiniz
İkizler8 ayHangi hoca bana da lütfen söyler misiniz
Akrep2 ayselam kurtulduktan sonra huyun suyun normale döndü mü onu sorcaktım
Bende aynısını şu an yaşıyorum ne kadar zor olduğunu maalesef ki biliyorum 😔 çalıştığım ortam da bir kadın buyu yaptı bana ama nasıl yaptı bilmiyorum kendisi zaten buyu işindeydi ama bana niye yapsın diye düşündüm hep. O kadar garip hissetmeye başladım ki deli oluyormuş gibi hiç kendimi tanımayaz hale geldim sonrada ayrıldım ordan ama hala öyleyim ve geçmedi artık olumu duşunuyorum bir tek böyle yaşamak çok zor.
21 Yorumla
Terazi10 ayYaparlar banada çalışdığım yerde bir kız yaptırdı bir buçuk senedir böyleyim çok kötü
+1 yılALLAH korusun cok sukur olmadi ınsallah hic olmaz çok korkarım
22 Yorumla
Koç+1 yılEğer Sana gelirlerse Resmini çek buraya at bakalım kaç yaşındalar😆😆😆
Oğlak+1 yıl@Captain-Salazar bana gelmesin yaaaa sana gelsin ben korkarim orda kalp kirizi gecoririm foto yatar yani
+1 yılArkadaşlar Ankara çubuk ilçesinde derin bir hoca var. Muska yazıp kimine takıyor, kiminede suya köy banyo yap bu suyuda ayak değmeyen bir toprağa dök diyor. O kadar çok giden varki. Bereket için, çin musallatinda, eşler arası soğuklukta vs. Birçoğuna bakıyor.
02 Yorumla
İkizler1 yılTeli nedir
Terazi10 ayAnkara çubuk ilçesinin neresinde tam adres veya tel vere bilirmisiniz benim durumum çok ciddi üzerimde çok ağır musallat var
+1 yılMerhaba arkadaşlar. Cin musallatından kurtulan var. Oğlu, doğduğundan beri cinlerle konuşuyordu. Kadın da musallatın oğlunda olduğunu sanıyordu. Meğer kendisindeymiş. Kurtuldu ve kitap yazdı.
Muska, sadece içinde yazanlar nedeniyle cinleri topluyor. Lütfen ne kadar muska varsa suya salın.
"... Ve Ateşi Su Söndürdü" isimli kitabı okuyun mümkünse. Yapılan bütün hatalar ve sonunda kurtuluş yazıyor.31 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 2,2b cevap paylaştı. Benim tanığım biri var hallediyor o şekilde işleri ama ücret talep ediyor.
033 Yorumla
Koç+1 yılYarın İzmir yarışlarında 6 lı ganyan tahminini kaç DOLARA yapar😆😆😆
Soran+1 yılTanıdığın kadın ne kadar iyi? gidenler kurtuluyor mu? hayatları düzene giriyor mu.. Şuana kadar 4 milyardan fazla para harcadım bir çok kişiye, hepsi de çıkardım dedi ama çıkarmadılar doğru çıkardılar ama parayı.
Koç+1 yıl4 milyarın üstüne sıcak bira iç teyze yanında da yeşil zeytin olsun cekirdeksiz😆😆😆
Soran+1 yıl@Captain-Salazar sen bizahmet sus dede
Koç+1 yılYarın ki 6 lı programını bana MSN den yollasın çok at yazmasın 32 lira var😆😆😆
Koç+1 yılDedeler de konuşur dişlerim takma bile olsa😆😆
Soran+1 yılözelden bana mı dediniz mesaj at diye
Balık+1 yılÖzelden bana da iletirmisin bilgiyi?
Yengeç+1 yılBanada ulaşirmisiniz
Koç+1 yılBen sadece 700lira ödedim ve beni kurtardi hoca rabbimin izni ve yardımı ile elhamdülillah 🤲
İkizler+1 yıl@Handangozkaya merhaba ben bu hocaya nasıl ulaşabilirim yardımcı olur musunuz banada rica etsem
Aslan+1 yıl@Handangozkaya bana da yardımcı olur musunuz acaba
Koç+1 yıl@Handangozkaya bana da hocanın nosunu verseniz. Bende çok kötü durumdayım
Koç+1 yıl@Handangozkaya bana da hocanın nosu nu verseniz çok kötü durumdayım
Koç+1 yılBana da o kişinin nosu nu yazin lütfen çok kötü durumdayım
Yay+1 yılmerhaba bilgi verebilir misiniz acaba kesin çözüyor mu ben de 2 hocaya başvurdum okunmuş su içiyorum hala ama tam olarak kurtulamadım
Kova+1 yıl@Handangozkaya banada yardımcı olur musunuz
İkizler+1 yılBana ulasirmisiniz lutfen esim cok kotu
İkizler+1 yılBana ulas lütfen esim cok kotu
Yay1 yıl@Tanereser4605 abi hafız fatih Demirel yaz instagrama çıkar rukye yapıyo mu bilmiyom ama YouTube da rukye videoları var
Akrep2 ay@Handangozkaya canım kurtulduktan sonra huyun suyun eskisine döndü mü
Akrep2 ay@AyşinAhsen bnada yardımcı olur musunuz iyi değilim
Akrep2 ay@Handangozkaya kim o hoca bnde iyi degilim
Cin musallatı tedavisini yapıyoruz 3 saatte korkuluyorsunuz...
16 Yorumla
Balık+1 yılBana da yardım edermisiniz
Yengeç+1 yılNolur banada yazın
Yay+1 yılmerhaba ben de bilgi alabilir miyim
Bende yaşadım kurtuldum nasıl berbat bişey oldugunu biliyorum Hala kurtulamadıysan bana özelden yaz
942 Yorumla
Boğa+1 yılBende yaşıyorum rica etsem yardımcı olur musunuz
Koç+1 yılSize yazamiyorum rica etsem ozelden bana ulasir misiniz, zor durumdayim, yardim ederseniz sevinirim
Yengeç+1 yılSelam özelden yazamadim bana ulaşirmisiniz
Yengeç+1 yıl@Tugce121212 ben mi yazayım
Yengeç+1 yıl@Zeynepp29 canım ne yazdiğini açamiyorum sayfadami hata var anlamadim
Yengeç+1 yıl@Tugce121212 ben mi yazayım dedim
Yengeç+1 yıl@Zeynepp29 aynen varsa bir yöntemi bileni edeni
Yengeç+1 yıl@Tugce121212 fiziksel olarak belirti veriyor mu
Yay+1 yılBnde de var rvlenemıorum kısmettim japalı
Oğlak+1 yıl
Yay+1 yılmerhaba mesaj atılmıyor sanırım özelden bilgi alabilir miyim lütfen ben de kurtulmaya çalışıyorum
Kova+1 yılmerhaba banada yardımcı olur musunuz bendede var kurtulmak istiyorum bende
Kova+1 yılBanada yardımcı olur musunuz
Kova+1 yıl
Akrep+1 yılkardeşim bana lütfen ulaş işimden gücümden oldum hayatımı hadi ordan yardım et bana, sana ihtiyacım var kovamıyorum bacım evlatlarını
telefon numaram 0552 736 72 45
Akrep+1 yılne olur yardım et kardeşim adım necip babik
Kova+1 yılKardeşim bu özelden nasıl yazılıyo bendede musallat var ne olur bana yardımcı olun lütfen
Yengeç+1 yılMerhaba lütfen bize de yardımcı olur musunuz kardeşim ciddi anlamda kötü durumda günlerdir uyumadan onlarla konuşuyor etrafına zarar veriyor Allah rızası için lütfen yardımcı olun
Boğa+1 yılBu konuyla ilgili beni bilgilendirebilirmisin melaan kardeşim
Yay1 yıl@neconeco75 abi instagramda hafız fatih Demirel var rukye yapıyo mu bilmiyorum ama YouTube da rukye videoları var
İkizler1 yılKimdir
Yengeç6 ayNasıl kurtuldun
+1 yıl@Mihrimah126 abla nolur yardımcı ol lütfen ınstagramim _seyda. xd_ lütfen ya abla lütfen ablam çok kötü durumda sende çekmişsin bilirsin lütfen yardımcı ol sana nasıl ulaşabilirim bilmiyorum
02 YorumlaArkadaşlar kurtuluş o kadar zor değil ben hala yaşıyorum ama az kaldı ki benim en en en zoruydu umudunuzu kırmayın sakın
03 YorumlaAnne adı NAŞINAZ İSMİM SEVGİ BANA DA BAKAR MISIN EREK 60
00 Yorumla
+1 yılMihrimah canım o hocanin bana da bilgilerini verebilir misin lütfen. fulyaesen@hotmail. com
00 Yorumla
+1 yılayetel kursiyi okuyabiliyormusun?
027 Yorumla
Soran+1 yılevet. ne alaka?
Kova+1 yılmusallat olmalati farkli cinler atesin dumanindan yaratilmis varliklardir.
imanini guclendir inancin kuvvetli olsun.
kafir cinler musallat olduysa dualari okuyamazsin heleki ayetel kursiyi onlarinnuzerinde ayetel. kursinin cok rtkisi var. nas ve felakta oku surekli
Soran+1 yılbana birçok hoca dedi sende cin var diye. zaten şu an annemi düşman gibi görüyorum elimde değil. sinir krizleri geçiriyorum. biri bana büyü yapmış büyü yoluyla bendeler zaten. durup dururken girmemişler yani. herkese büyü yapılabilir değil mi? imanı güçlü olana da tutabilir büyü. öyle değil mi?
Soran+1 yıldua okuyabiliyorum da şöyle namaz kılma istemiyorum haşa. mesela bana çok işkenceli geliyor bir türlü kılamıyorum kılmak istememe rağmen. benim nefesim yetmiyor onları benden çıkarmayı büyüyü ilmini bilmeyen bozamaz. bunu biliyorsun dimii?
Kova+1 yılbuyu yapmis diyen hoca bozamadimi buuuyu?
buyusuzde. musallat oluyorlar.
o zamn sen buyuyu bozdurmayla ugras
Kova+1 yılbuyu dahil olsa sen imanini kuvvetli tut kil namazini kilamiyorum deme burda iste senin gucun girecek devreye senin inancin senin bagin.
Soran+1 yılsorduklarım 2 ile 4 milyar arası para istiyor. kesin yapacaklarına inansam 1 kereliğine mahsus veririm de bilemiyorum güvenemiyorum da hepsine
Kova+1 yılyakalarlarsa sagmal inek gibi sagarlar
Soran+1 yılevet çok para istiyorlar. doğrusunu bulursam seve seve veririm. senin tanıdığın var mı çevrende?
birşey daha soracam 2013 yılında aynı isimde farklı bir hesabın var mıydı? öyle hatırladım ssanki
Kova+1 yılenistem vardi rahmetli oldu. bozar vede ucret almazdi. aslada yapmazdi.
Kova+1 yılben 2016 da uye oldum tanimam bilmem
Soran+1 yılpeki teşekkür ederim
Kova+1 yılyaradan yardimcin olsun.
Soran+1 yılamin
Kova+1 yılama dedigimi yap bol bol ayetel kursiyi oku ezberle her firsatta oku.
Soran+1 yılayetel kürside yanar mı onlar?
Kova+1 yılbenim bildigim o ayetel kursi yakiyor diye
Soran+1 yıltamam okurum denemekte zarar yok dua sonuçta :) faydası olur hatta
Kova+1 yılfaydasi olacagi kesin bak okumaya basladiginda sıkıntı coker gogus kagesin ezikir gibi olur kelimeler aklinda karisir sersemlercesine pes etme devam et
Soran+1 yılsen de bu konulara meraklı ve zikir çeken birisin anladığım kadarıyla. çünkü tıpatıp tarif ediyorsun
Kova+1 yılmerak degil.
Kova+1 yıltesbihim elimden dusme. z. cekerkende bosa cekilmez.
Soran+1 yılevet haklısın boşa çekilmez tabiki. zikir çekeli kaç sene oldu ve kendindeki değişiklikler neler oldu diye sorsam?
Kova+1 yıl1 senedir tesbihim elimde. ne bileyim sinir olduğumda oraya sığınıyorum resmen kafama takmıyorum pek herşeyi alışkanlık oldu aslında bir yandan. digarayi birakmaya calistigimda aldim tesbihi elime :)
Soran+1 yılanlıyorum. rüyalarında mesela daha anlamlı rüyalar görüyor musun? ya da güzel bir rüyadan sonra o rüyanın gerçekleştiğini gibi şeyler oldu mu
Kova+1 yılyok ben pek ruya gormem. gorsemde hatirlamam. bir hastaysam atesliysem o zamn kabus gorurum karabasn olur o sekil
Yengeç+1 yılKardeş bende senin gibi annemden nefret etmeye başladım 5 yıldır tecrübe sahibi oldum astral seyahat yaparak bunu yapıyor ve il değişikliği yaptıgimda annemin sesini duymuyorum o yanımdayken oluyor bunlar nasıl yapıyor peki astral seyahat yaparak ruhunu bedenden ayirmasi ile ASTRAL SEYAHAT NEDİR?
Ruhun bedeninizden kısa süreliğine ayrılarak farklı bir boyuta taşınmasına astral seyahat denir. Ruhsal bir seyahat olan astral seyahat, bedeni ve fiziki olarak yapılabilecek bir seyahat değildir. Kısaca varlığın vücuttan ayrılarak dolaşması durumu olarak tanımlanan astral seyahat, ülkeler arası hatta gezegenler arası yolculuk yapıldığına inanılır.
karabasan oluyodu bende
11 YorumlaAdın ve anne adını söyle bakalım
02 Yorumla
+1 yıltam olarak anlatsan bir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyüyü bozdurdunuz mu acabaa?
10 Yorumla
+1 yılHangi kavimden isareti var mi
00 YorumlaBen konuşuyordum bir ara
09 Yorumla
Soran+1 yılNasıl konuşuyordun? gittiler mi senden sonra
Soran+1 yılBeden dilinde konuşma mı, beyinsel algılama gibi mi? Görebiliyor musun peki ya da karşındaki kişide varsa anlayabiliyor musun sesinden bile?
Soran+1 yılsen anlayabiliyor musun cinli kişileri?
1 yılHangi hoca, lütfen yardımcı olan yokmu
00 YorumlaVanlı ömer hoca
11 YorumlaBende yaşıyorum lütfen yardım edin..
01 YorumlaMemleket neresi?
00 Yorumla
+1 yılBütün cinlere inananlara sevgilerimi yolluyorum 😆
010 Yorumla
Koç+1 yıl@hermamora cinleri Alladdinin lambasında çizgi filmlerde tanıdık ne dilersen dile benden sihirli lambaymis. sanki başka muhabbet yok Alladdinin sihirli lambasından çıkan cin i izledik☺
Koç+1 yıl@hermamora pazar günü Tekirdağ maçına gelsinler köfte söylesinler bize😑
Soran+1 yılanlıyorum ilgi bekliyorsun cevap yazanlara sataşarak ama azma istersen
Koç+1 yılFarkederse Kahrolayım lalalaylaylalalay☺
Koç+1 yıleti cin mi cin Bebe mi😉
Koç+1 yıl@hermamora Konya ☺
Gizli Üye(25-29)+1 yılMusallat mı oldu?
03 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılAman bana bulaştırma
ulaş bana
013 Yorumla
Soran+1 yılbilgin var mı bu konuda?
Aslan+1 yılBanada yardımcı olabılır mısınız
Balık+1 yılÖzelden bana da bilgi iletirmisin?
Balık+1 yılBana da iletirmisiniz
Yengeç+1 yılBanada ulaşirmisiniz
+1 yılKim lazim
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?