Travma geçiren var mı?

Küçükken arkadaşlarımla takılıyodum 5 kişiyiz full erkek mahallede top, futbol kartlarıyla falan oynuyorduk sohbet ediyorduk ozamanda amcamların evine yeni kiracı gelmişti kızı vardı annesi arkadaşı yok onunla oynarmısın demişti bende (hayır diyemedim) tamam dedim yola şişeler falan düzdük gittim kocaman kaya aldım yuvarlıyıp deviriyoduk kanka olduk beni çağırmaya geliyodu zile basıp işte sonra arkadaşlarımla 2-3 gün takılmadım diye bize sevgililer dediler kızın evinin önüne gelip ali zeynepi seviyor diye bağırıp parmaklarını birbirine sürtüp el hareketi falan yaptılar ama hergün yapıyorlardı babası falan duymuş bunu başka bişeyle ilgili espiri yapmışlardı bende arkadaşlarımın yanında gülerken geldi bi tane çaktı ammkk ne olduğunu anlamadım bi tanede yanımda duran arkadaşıma geçirdi diğerleri kaçtı adam p1ç kuruları diye bağırdı ben ağlayamadım bile neyse git büyüğünü çağır dedi amcamı çağırdım bu benim kızıma böyle böyle şeyler yapıyo falan diyo amcam görmesin diye de acıdan sızlayan kızarmış yüzümü tutmadım kapüşonluyu çektim adamda vurdum falan demedi eve gittim yaş gözümde durmuyor pıtır pıtır akıyor tutamadım kendimi ağladım ondan sonra o kızın yüzüne hiç bakmadım şu an aynı yerde staj görüyoruz her molada yanıma gelip konuşmaya çalışıyor yüzüne bakmadan gülüp geçiyorum ve içimde tarif edilemez bi utanç ve iğrenç duygu yaşıyorum tüylerim falan diken diken oluyor o her yaklaştığında bana nasıl çözücem ben bu travma sorununu?
Travma geçiren var mı?