Siz büyük bir travma geçirdiniz mi?

Kaleciyken rakip oyuncu ile karşı karşıya gelirken çarpıştım ve suratıma darbe aldım. Nasıl oldu onu anlamadım ama.
Buruna darbe aldım ve dişim de kırıldı.
3 yıl tel tedavisi gördüm. Ağızdan bir kaç ameliyat filan.
Psikolojik olarak baya çöküş oldu.
O zamandan sonra ne kaleye geçtim ne de herhangi bir kavgaya karıştım.
Evet geçirdim maalesef. 11 Mayıs Reyhanlı patlamasında olay yerindeydim yanımda teyzem de vardı. Bizde hasar yoktu ama o kargaşa beni çok etkilemişti maalesef dedemi kaybetmiştik patlamada. 5 ay sonra da diğer dedem önümde kalp krizi geçirmişti babam ona kalp masajı yapıyordu. Şaka gibiydi gerçekten iğrenç dönemlerdi benim için. Allah kimseye göstermesin
Çok kez büyük denebilecek şeyler yaşadım ama bu yaşadıklarım ben de travma yarattı mı, emin değilim. Şimdi düşünüyorum da yaşadığım şeylerin etkileri hâla büyük oranda üstümde. Sanırım geçirdim.
12 yaşımda babam öldü. Yatılı okulda okudum, ailemden ayrı yaşamaya ta o yaşlarda başladım. Bir de hep çok sevdim sandım, ama çok sevmemişim anladım 😂
Cevap
22Cevap
Evet geçirdim gece yarısı zifiri karanlıkta ormanda mahsur kaldım
Ypk artık
Evet maalesef bu gerçek, etkileri de hala devam ediyor
Evet. Bir dönem yaşandı bir seyler. Ama hamdolsun geride kaldı.
Noldu mesela
evet gecirdim aklimi yerinden oynatiyordum azdaha oyle visey yasadim. hayat mucadele gerek ki decam edesen hayata mucadele yapasan yoksa dusduyun yerden kalkmamak pes etmek korkaklarin zatiflarin işi.
Evet. Hepimizin bir cok travmalari var, öyle sakli gizli oluyorlarki bazen oldugundan bile haberdar degiliz..
Bu islerle zgrastigim icin biliyorum. Ana karnindan basliyor malesef
O kadar zor bir şey yaşadım ki anlatamam ağlarsın..
Tamam
Bunada tamam denmez bea
@Centirwomen yani anlatmasına gerek yok
Aldatılma daha doğrusu otel odasında eski kız arkadaşımi basma. Babamı sabah görüp , akşam ölduğunu görmek.
2013 senesi babam kalp krizi gecirmisti o gunden sonra hep ailemden birine bir sey olucak korkusunu yasadim bu yuzden hala uyku sorunlari yasiyorum artik eskisi gibi degilim ama hala geceleri aklima babam gelip uyuyamiyorum
Büyük bir trafik kazası geçirdim. Arabam paramparça oldu ama benim burnum bile kanamadı. Bu bana travma olmadı ama hayatımın dönüm noktalarından biri oldu.
En büyük travma yaşamaktır
evet. nişanlımı "kankisiyle" yakaladım. ama çok çabuk atlattım. midem bulanmış demek. geçmişte kaldı.
Lise ikide Vicdan isimli bir kıza aşık olduğum zaman
Evet yaşadım ve geçti o günler🤷♀️
Evet. Ölüm haberini aldığım bir yakınımda yaşadım
Evet travma denilebilecek 3 olay yaşadım
Neler neler yaşadık bee
Tam adamına sordun 😄
hala içindeyim bu yeterlimi
Annem kollarımda kanlar içinde can verdi...
Evet,öldüm
😭
Evet benim için travma oldu
2 kere sel geçirdim. Yağmurdan korkuyorum.
Evet geçirdim. Ama çok şükür atlattım.
Az sayılmaz çok diyemem, ne yazık ki var.
Büyük travma geçirmedim
Yok çok şükür geçirmedim
Evet hayatımı etkiledi.
2013 senesi benim ömrümden 5 yıl çalmıştır.
Çok hemde
Geçirdim evet
Geçirdim
Yok kral
Hayır gecirmedim
Hayır
Evet
Gecirmedim
Maalesef evet..
Hangi birini soylesem acaba
Evet geçirdim.
Evet olmuştu