Benim travmam ortaokulda kızlardan çok dayak yemiş olmam bununla da kalmayıp öğretmenlerimden tek dayak tamam ben de masum değildim ama hala daha travmayı atlatamadım. Doğduğum günden 18 yaşına gelene kadar da bende DEHB vardı olgun biri değildim normal hareketlerim yoktu bu sebeple hiperaktif idim yerimde duramıyordum. Öğretmenlerimden ve sınıf arkadaşlarımdan hiç sevgi saygı göremedim.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
lisede akran zorbaligi yasamistim ben hep caliskan bir cocuktum uzerimde kisa kollu bir tisort vardi saclsrim uzundu ve benim saclarim kivirciktir okula geldigim sabah bir kiz saclsrimi parmaklarina dolayip tum o siralsrin altindan gecirmisti beni sac diplerim kanayana kadar cekti beni ve kollarimi ezdi delgecvezimbaninayni aparatta oldugu bir alet var delgec kismini kollarima batirdi metal kismi iceri gocunde derimi delmeye basladi bu sayede kollsrim benek benek oldu bir nevi puanntiye oldu kollarimda daha sonra beni tuvalte goturup sacimi basimi yikayip hirkami giydirip sinifa yollsdilar aileme bir sey soylersem daha kotusunun kesinlikle olacagini soylediler ertesi gun saclsrimi tuvaltte kisacik kestiler annem sorunca bir sey diyemedim kalcami geciyordu saclarim bir den omuz hizama dusunce suphelenmisti gecistirdim onu bir gun o aparati boynumda denemeye basladilar daha fazla dayanamadim ve koridorda kendimden gecmistim iradereciler ve hos buldugum bir cocuk bana yardimci olmustu ama idareciler ben cok anlatmayinca pesine dusmedi ertesi gun hic birsey yiyemedim ve sonraki haftada bana bunu yaparlarken sadece onlari izledim dayanamadim olmek istedigimi soyledim kollarimi dizlerimi omuzlsrimi bacaklarimi facaladilar vajinama zorla dolma kalem benzeri seyler sokmaya calistilar ama izin vermedim kosa kosa bahceye kanli kollarimla ciktim en sonunda acliktan okulun bahcesinde bayilmisim uyandigimda bir klinik psikiyatrist ve bir cocuk savcisi bekliyordu bana neler oldugunu cinsel her hangi bir saldiri yasayip yasamadigimi kollarimi kendimin mi yapip yapmadigimi sordular iyi hissetmedigimi hic birsey hatirlamsdigimi soyledim 4 gun sonra taburcu olduktan sonra eve geldigimde uvey babam benim o kisacik saclarimi kokunden tutup duvardan duvara vurdu saatimizi astigimiz civi acikta kalinca gozumun altina denk geldi elime bir sey geldi bir sivi gozum elime akmisti acile gittimizde kimseye bir sey anlatmamam gerektigini söylemişlerdi daha sonra doktor durumun acil oldugunu soylemisti ve disari cikmalari gerektigini soyledi ciktiklarinda hizla ayaga kalktim ve bir guvenlige bana polis çağırır misin dedim ailen nerde diye sordu ailemin haberi olmasin basim dertte dedim bir memur geldi ve ailemi aldi anlattikllarimdan sorna ailem gitti icim hic o kadar huzur dolu olmamisti onumuzdeki 2 ay sonra adliyede 17 yasinda 3 kiz ve birde karsilarinda onlardan sadece fiziksel olarak kucuk ben duruyordum adam yaralama kasten zorbalama ve tehdit olaraka 12 yildan 15 yila kadar degisen surelwrde ceza aldilar ve ben bunu asla unutamadim sadece onlarin kiz olmasi ve benimle yasit olmaları koymustu o zamandan bu zamana asla o ekose eteklerden ve tisortlerden giyemedim bir fenalik basar ne zaman giyersem delgec tutamam heo aklima gelir ve bunlar sadece aklimda kalanlar Şu an hala tedavi goruyorum protez gozum platinli kolum ve yaralanan diger uzuvlarim tam olarak calisamasada yinede iyi olmaya calisiyorum okumadim okul ve benzeri yerlerden korktum yanasamadim veden ddisari cikmadim oz babamla kalmaya basladim bana cok davrabirdi hep ve velayetimde ona gecince boyle kaldim hala iyi degilim 12 yil gecti uzerinden ben Şu an 29 yasinda bir kadinim ama saclarimi asla acik birakamadim ve kesmedim hel bir korkuyla yanastim insanlara asla sevilmedim ve hakkin aska helal degil
tek pismanligim hic bir sey yapmamakti yapilabilecek herseyi yaomis olsam emareler bir sekilde kaliyor kollarim hala benek benek
Allah kolaylık versin okurken bile kendimi kötü hissettim.😨 Allah büyüktür herkes ettiğini bulur.🙏 Şimdi ne yapıyorsunuz çalışıyor musunuz evli filan mısınız?
Üvey babanız da umarım cezasını çekmiştir. Öz babanız bari size iyi davranıyor mu? Bu arada 18 - 24 gösteriyor ama gerçekten siz 29 yaşında mısınız?
evet 29 yasindayim calisiyorum polis memuruyum sevgili babacigim ile kaliyoruz hep bana iyi davranmistir biraz gec geldi ama affetim ben onu siz de dikkat edin
evli degilim ama okulda hos buldugum o cocukla bir seyler dusunuyoruz
Travmasi olmayan insan nadirdir kizlardan dayak yiyince noldu erkekligin mi gitti kafana takma dicem de takacaksin kizlar durduk yere adam dovmez sen mi sataşiyodun
P*çlik yapacaksan yanlış adres koçum. Sen resmen artistlik yapmaya gelmişsin.
Lan yok satasmak icin soylemedim kizlardan dayak yiyodum demişin nasil bi okulda okudun olum dayak yediysen de yedin yani gecmiste kalmis artik gurur yapma diye soyledim
Ziktiret gecmisi onune bak
Ortaokulda iken oldu bunlar. Yıl 2011 o yıldan bugüne acı çekiyorum. Üstelik her geçen yıl daha büyük bir acıyla karşılaşıyorum.
Tedavi gordun mu bunlarla ilgili
Tedavi fayda etmiyor
Ee nolcak böyle fayda etmiyosa
Ben de sana soruyorum işte ne olacak?
Valla nasil bi tedavi gordun bilmiyorum varsa baska tibbi psikolojik tedavi onlari arastir biseyleri yikmak kolay da insaa etmek zor sende zor olani yapmaya calis kendine yukleniyosan da cok yuklenme