Çenem küçük ve geride duruyor fotoğraflarda hiç fotojenik çıkmıyorum hele yan profilim ön profildeki halimle alakam yok biraz daha çıkık uzun bir çene istiyorum
Bak yüz cerrahisinde en iyi isimlerden biri de Gürkan Kayabaşoğlu. Ben sana Instagram sayfasını takip ediyorum, eski hastasıyım. sen web sitesine de bak, numarası da var foto yolla o gereken yorumu yapar, çok ilgileniyor ve yönlendirir. Yüzün ve profilin en önemli etkeni bence de çene. Bence güzelliğine yapabileceğin en güzel yatırım olur.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
O ne kadar zor bir ameliat biliyor musun. Hiç bulaşma sakın gerçekten hayat kaliteni düşürürsün. Burun ameliyatı gibi kolay değil. Yaptıranlarla konuştum. Dolgu ile yaptırabilirsin. Kalıcı dolgularda var. İnstagramdan esmedestetik sayfasını takip et ben orda küçük bir işlem yaptırdım memnun kaldım.
Igneyle oraya dolgu yapiyorlar. Sen botoks da diyebilirisn bir nevi. Kalici olanda var olmayanda fiyatina gore degisir. Mesela 500 liraya da yapiyorlar ama sadece 6 7 ay kaliyor.
hayır hiç gerek yok hem ben doktorlarla görüştüm benim çenem de senin gibi çok zor bir ameliyat senin hiç belli değil gayet güzel bu gereksiz yorum yapanlara aldırış etme
En İyi Cevaplar