Ciddi cevaplar verin en sevmediğim yerim burnumdur bana çok itici geliyor sizce estetik olmalı mıyım?

Bence psikolojik olarak kötü hissediyosan olmalısın önünde kocaman bir yaşam var bende olmayı düşünüyorum ama en az 4000tl falan gözden çıkartmak gerek çünkü burun yapmak sanattır ve ameliyatın ağrısız olduğunu duydum
Saçmalama be oğlum, erkek burnu dediğin böyle olur. Sakın sakın olma.
Bence yaşın arttıkça bir azda yüzden kilo alınca tam olursun. Ne gerek var amelyata?
Kendinde kusur aramaktann vazgec
Burnun iyi bence bir seyi yok cengel gibi de değil
Çok istiyorsan ol ben oldum ama nefes alamıyordum
Bir haftabyattim 10 gunde topladim kendimi. Eskisinden iyi oluyor ama darbe almamalisin 1 gece yaninda biri kalmalı buz degistiriyosun surekli o aciya katlanabilecek. misin? Silikon da olsa tamponlar cikiyor cikinca rahat ediyosun dikislerini aliyor veeee burnunun alcisini cikariyor doktorr mutlu sonn dün gibi hatirliyorum o. nasil sisliktii
Bence burnun iyi olma
Cevap
9Cevap
bence çok gerek yok rinoplasti ameliyatı izlersen zor bir ameliyat gerek yok onları çekmeye
Bence burnun gayet normal bir de burun ameliyatı çok acılı olur o yüzden hiç girişme derim
belki burun kaldırma amaleiyatı ama bazı insanlar amleiyyatn sonar iltihap kapıp olebiliyo bile
Kaşların alık zaten burnunuda düzelttir bir zahmet
Yok be gayet doğal duruyor erkeklerde bu burun yani ne bekliyosun ki hokka mı olsun estetik bozar ve itici durur
Benimki daha kötü kardesim dalga gecen felan yoksa cokta gözüne batmıyorsa olma derim :)
Estetik ihtiyacın yok bence :) estetikle bundan iyisi olamaz. Tümsek sıkıntı değil bence :)
Hayir gayet iyi ama rahatsiz oluyosan burun dolgusu yaptirsaba
Çok itici durmuyor. Ama benim moralimi bozuyor diyorsan uç kısımları düzeltilebilir
Hayır. Karakteristik bir burun her zaman daha güzel?:)
Olmali deyilsin. sizin ölkede burum emeliyyati neçe lira tutur?
En itici yerin saçların.
Valla saçları görene kadar burun güzeldi. Burnunda problem yok
Kaç yaşındasın
Daha kötüleri var boşver.
yok be naptın abartı durum yok rahat ol biraz
Hayır bence kötü değil...
bence gerek yok hiç bulaşma gayet güzel burnun var
Gayet normal.. olmamasın
Sacmalama.. gayet normal bir burun.
Gerek yok bence çok tatlış bir burnun var
Sen bırak burunu saçını uzat.
Bilmem ama gozler muhteşem👍👍
Olsun herkes kusursuz değil
Hiçbir fikrim yok kusura bakma
Hayır burnun zaten yapma gibi gayet ıyı
Sen bılırsın
hayır yaptırma hiç kötü durmuyor
yoo değilsin
çok az ya sen oraya takılıyorsun diye sana kötü gelir ama öyle değil, suratına yakışmış bence hic gerek yok boşu boşuna estetiğe
Komik olma ya
Yemin ediyorum gençlikte zerre özgüven yok
hayır
hayır
Gerek yok bence
Yok be iyi
Yaptırma
Olma normal bence
On kısmı öyle biraz ama abes bir durum yok
Evet olmalisin
Olmalısın
olmalısın