Güzellik & Bakım Burun estetiği olmalı mıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ameliyat günüm bile belli ama korkuyorum değer mi yani ya daha kötü olursa olmalı mıyım sizce çok mu kötü Burun estetiği olmalı mıyım? Cevapla Estetik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. + Zihninize de, bedeninize de yazık ya. Kalın olduğunuz gibi ya. Ne halde geldiniz be. 3 kuruş bulan kaportacıya koşuyor. Üzülüyorum da : ( 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. burnunda bir şey yok bu açıdan bakınca.ameliyatta korkulacak bi durum yok acı hissetmiyorsun 1-2 hafta uğraşıyon sonra hiç birşeyin kalmıyor 0 0 Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Hokka gibi zaten neyini yaptıracaksın gerçekten bu kadar zengin misiniz yaa nasıl oluyor bu iş 0 0 Yorumla
nehirxxs Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Gayet güzel eminim yüzüne çok yakisiyordur yaptırma şu an çok hoş bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
burnunda bir şey yok bu açıdan bakınca.
ameliyatta korkulacak bi durum yok acı hissetmiyorsun 1-2 hafta uğraşıyon sonra hiç birşeyin kalmıyor
Hokka gibi zaten neyini yaptıracaksın gerçekten bu kadar zengin misiniz yaa nasıl oluyor bu iş
Gayet güzel eminim yüzüne çok yakisiyordur yaptırma şu an çok hoş bence
Burnun ve dudakların çok hoş gözüküyor seni görmek isterdim ki
Olma. Gayet güzel burnun
korkuyorsan nie karar aldın ablacım.
Genel gorsek iyi olacak
Senin burnun iyi
Kötü değil aslinda ama hafif yukarı doğru yapsalar güzel olur
olsan güzel olur bence
Çok güzel salkmısın sen
Berbatsin