Erkekler de beklendiği gibi göbeğine alıyor.
Bundan sonra buradan göbek, kalça ve basen eriten diyetler paylaşmam gerektiğini anladım. Biraz daha açık kalsın konu. :D

Göbeğime kilo alıyorum 😂
Yağ oranımı ölçtürdüm, yağ oranım %17.1 veya 14.9 kağıtta 17 görünüyodu adam 14.9 dedi herneyse. Bana bakıyo senin nerende yağ var diyo 😂😂 Bacaklar taş gibi kollar da yine yağsız gayet normal kollar falan. Göbekteki yağları tuttum güldü haaa dedi 😂😂 Vücudumdaki yağın %90 kadarı göbekte muhtemelen.
Her yerden kilo alıyorum ama en fazla olan bölge karın basen bacak el en az alan ise yüz kol göğüs ve boyun bölgesi özellikle göğüs bölgesi almıyor gibi bir şey
Kalça hiç yok basende yok aslında göbek çok fazla
Çok güzel hazırlanmış bir soru bu öncelikle tebrik eder, davetin içinse teşekkür ederim... Ben en çok göğüslerime ve yüzüme kilo alıyorum kısa süreli bir ödem oluşuyor genellikle ertesi gün az yersem ve bol su içersem o ödemi atıyorum bu nedenle kilo sorunu yaşamıyorum :)
Sanki vücudum sadece göbekten olusuyormus gibi göbeğime gidiyor neyseki şu an biraz indi😅😅
Cevap
29Cevap
Hiç kilo almıyorum diyemem ama vücudumun göze batan yerlerine almıyorum alamiyorum azcık fazla yesem parmaklarım şişiyor sonra iniyor değişik bir kilo alma yöntemi ha Basenleri olan kizlari kıskanıyorum büyük bir kalcaya sahip olmak isterdim
ben yiyorum her türlü ama alamıyorum bir tarafima ikizler burcuyum çok hareketli sitresli biriyim illa elimde birşey olcak bir iş bir ürün vs. almistim geçen sene 4 kilo zar zor onuda vermişim ama yeni alınca genelde yuzume gidiyo kilo yani
Şu an 44 kiloyum ama alırsam kilo önce göbüşe alırım yani lanet olsun ne diyim :D
44 kilosun :D Alsan da bişi olmaz göbüşe azıcık korkma :D
Kilo falan yok bende ama 2 sene önce fazla kilo almıştım göbeğime almıştım çok şükür zayıfladım şu an da kilo falan yok
Karın ve yüzden zor kilo alıyorum. Kilo verince de karın ve yüzden veriyorum. Canım vücudum benimle dalga geçiyor adeta.
Evet ben gobek ve bacagin üst bölgesinden aliyorum hep kiloyu bacagimin aşağı kismi hep kurdan gibi kaliyo
Armut tipik.
Beden yağ yakarken diyette ilk oradaki yağları yakıyor bedenin bu dengesi cidden güzel.
Ben direkt basen, spor da yapamıyorum. Alt bacağım kalın cünku, orası kalinlasır çünkü :(
göbeğim şişiyor bir o kadar, diğer yerler hep sabit :)
Allah'tan sabit :D
Heryerime eşit gittiğini düşünüyorum parmağımda sürekli taktığım yüzükten anlıyorum.
aldigm kilolar heryere gdiyoo sabit aldgm bir yerim yok yni ;) az kalcda vr o kdr yni ;)
Kilo almaya çalışıyorum çok zor alıyorum ama hemen veriyorum aldığım zamanda kalça ve bacaklara alıyorum.😅
Aslında heryerimden alıyorum ama göbekten daha fazla. Bu göbeği eritmekte baya zor. Napıcam ben ya
Aslında bunu bence olarak yayınlasanız daha güzel olurdu
Aslında benim kilo alımım orantılı gibi gözüküyo yani her yere eşit şekilde gibi ancak basen ve bacaklarım daha hızlı kalınlaşıyo sanırım
ya çok güzel soru sordun.. ben, m hep göbeğime kilo alıyorum.. ama popom çok zayıfladı.. oranın biraz kilo almasını istiyorum :D
cidden soruyorum popomun hafif kilo almasını nasıl sağlayabiliriz :D
ben ciddi soru sordum bir cevap yazmadın yahu :D
Fazlalığım yok ama kilo alırsam göğüs büyüyor bende
orantılı sayılır öyle aşırı durmuyo herangi bir yerim diğerlerine göre ama göbek ve sırtımdan rahatsız oluyorum en çok oralarda belli
Yanlış biliyorsun baağyaaaan
Vücut eşit oranda yağ depolar
Bir kısma çok bir kısma az ama tüm vücuda eşit yayılır
Baseni iri olanın basenin de çok belli olacağı için size öyle gelir
Hadi ya :D
Süpermiş. Göbekli insanları açıkla o zaman :D
Ben de yaptığım lisans ve yüksek lisansı çiğnetmem sana :D
Sadece on metre göbeği olan erkekleri açıkla :D
Bölgesel oran farklıdır lakin bütün vücut yağlanır
Her insan da da bu durum asla değişmez
Sen kolu 15 cm göbeği hamile gibi olan birini gördün mü
Afrika'da ki yoğun açlık yaşayıp vücudun yağ deposu mekanizmasını çalıştırmayanlar hariç?
Göbeği o boyutta olan koca olan her kadının kukusunda bile yağ vardır
Vücudun her yeri yağlanır
Bölgesel bir zayıflama olmadığı gibi bölgesel yaplanmada yoktur
Anatomi hocana sevgilerimi dürterim
Bölgesel oran farklıdır diyerek kendi kendine cevap vermişsin zaten.
Soruyu düzgün okursan sevinirim :D
EN ÇOK nerenize kilo alıyorsunuz?
başarılı yüreğinize sağlık
Üst bacak. Lanet ossun.
ben kilo alınca penisim büyüyor ondan almak istemiyorum
Nerde diyetisyensiniz
alamıyorum ki sıkıntı orda bir yer var Orada söylenmez
Göbek sisiyo hemen 😅🙈
alamiyorum ki.. bilsem soylicem =)
Kilo almıyorum nedense. 😏 :D
Bel cevreme aliyorum dha cok
Kalça ve basenlere gidiyor
Ben alırsam bacaklarıma gidiyor daha çok
kiloyum ama bacaklarım kalın geliyo bana anlamadım gitti
47...
Kalçam yok ama bacak bölgemden aliyorum.
Sadece Göbeğime Toplanıyor Kilolarım
Hiç kilo alamıyorum maalesef.
göbek yüz bacak kalça 😂 her yerime çok alıyorum
Göbüşüm ve basenim oluyor direk 😕
Kilo alamıyorum maalesef
gelde dötten aliyorum 😂😂😂
yanak
çok tatlıymış :D
Göbek , bel , yüz 3 u ayni anda
İlk resimdeki gibiyim
Kilomu Nasıl 140 yapabilirim şu an 75 kiloyum
ben kilo almasını bilmem dünya güzeli
Göbek ve çevresi direk😒😒😒
kalça ve basenime galiba
aaa çok başarılı yüreğinize sağlık
Göbeğime aldım ya çok az rakı göbeği gibi oldu
Kullanmıyorum kilo pek
Kalca yuzden hic alamiyom
Aldığım zaman her yerden eşit alıyorum
Yanlardan özellikle bel kalça
Hiçbir yerime alamıyorum
şu an tam 2. yim basen yani
götüme :D
kadınlarda basen kol erkekler de gobek
yuz gobek kalca
Basen ve kol
Göbek yaaa
orantılı alıyorum 🙄
kilo alamıyorum...
bnde alamıyorum
;( napalm
bilemiyorum ben çok şey denedim bitkisel, doktora gittim, şuruplar, haplar kullandım vazgeçtim pes ettim bunyem almıyor kilo milo şansımız a kuselim aslında almak istiyorum ben ama tık yok alamiyorum
kilo alamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar