Aslında vücut ölçülerimdeki farka bakılırsa tüm vücuduma orantılı dağılıyor ama nedense bir tek eski pantolonların içine sığamıyorum bir türlü anlamıyorum şu durumu.
Öncelikle sagliklı bir sekilde zayiflamak için mutlaka diyetisyene gitmelisin. Çünku herkesin gunluk protein karbonhidrat vs. Ihtiyaci farklidir. Doktorun sana en ideal listeyi verir. Sonra bol bol su icmelisin. Iradene sahip cikmalisin. Zayiflamadigin icin stes yaparsan daha cok yemek yiyesin gelir bu yuzden sabirli olmalisin. Kendini gaza getirmek icin kendi bedeninden 2-3 beden kucuk (ne kadar zayiflamak istedigine gore degisir.) Şık bir elbise alip onun icine girmek icin ugrasabilirsin. Bu cok etkili bir yontem. Hemde motiven daim olur. Gunluk en az 1000 adim atmaya calisabilirsin. Dedigim gibi airobik plates yapabilirsin. Hem vücudun sekillenir. Başka gelmedi aklima😄😊😊
İnsanlar en çok Göbek ve basen kısımlarından kilo alırlar basen kısımları squatla göbek kısmını da bölgesel yağ aldırma ve Liposuction ile hallediyoruz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kilolu değilim uzun süredir spor yapıyorum ancak bazen ayarı kaçtığında göbeğimin alt kısmı biraz şişiyor 😂