Zumba yapıyorum
Koşu bandı alırsam evde olduğum için saat başı yaparım yani
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Vucudunda elektrik yuklenir diyen olmus ki haklilar duzenli olarak bakimini yapmalisin bandini yaglamalisin onun dikkatli kullanirsan sikilip birakmayacaksan bide evin icinde spor ayakkabi giymek canini sikmayacaksa al kilo verdirir muhakkak anladigim kadariyla epey kilon bar kilona gore guclu bir alet secmeni ucuza kacmamani tavsiye ederim marka olarakta voit iyiydi sanirim
1.53 boy 65 kilo belimi incelttim basenler kaldı
Tamam teşekkür ederim.
Inşallah çok teşekkür ederim
www.kizlarsoruyor.com/.../q6241058-kilolariniz-la-araniz-nasil-uyguladiginiz-diyetler-egzersiler-var-mi
soruma sizide beklerim bel sorununa ragmen gobeginizi nasil erittiginiz konusu bende merak olusturdu
koşu bandı ile koşarken şu şekılde koş daha fazla kalori yakacaksın 30 sn hızlı saniye normal tempoda koş yani cihazınızda ne tür hız ayarı var bilmiyorum söyle diyeyim sana 30sn (9) 30 sn (12) hızlarında koş normal sürekli 9-10 arası hızda koşan insan 30dkda senın yaktıgın kaloriyi yakıyor sen ise 15dkda bu sekılde yaparsan.
belinde bir sıkıntı var ise belini güçlendirecek egzersizler ve aletler alman lazım o zaman bunları yaparsan bel agrın kalmaz ama çok yüklenme yavaş yavaş
Teşekkür ederim
ben salonda kosu bandinda 15 dk yapiyodum bisiklet vb ile tabi destekliyordum. kardiyo zayıflatır. ben kilo vermek icin değil daha cok kaslarimi güçlendirip sıkılasmak icin gidiyordum o yuzden kardiyoya yuklenmemis olabilirler. ağırlık daha cok calisiyordum.
Benimde kosu bandim vardi evde. sürekli kullaniyordum ise de yariYordu acikcasi. ama hizli kosularda fazla ses cikariyordu. Sonunda Kücük bir daire ye tasindim ve kosu bandini internette sattim😅
Ama işe yaradı yani
Cevap
25Cevap
20 dk boyunca;
3 dk hızlı yürüyüş + 1 dakika koşu şeklinde çalışırsan yağ yakmanda yardımcı olur.
40 dk'dan uzun süre yapmamalısın. Ayrıca çok gürültülü aletler olabiliyor. Almadan önce mümkünse sesini kontrol et.
88 kg'dan 69 kg'ya inmiş birisi olarak söylüyorum ;) Özelden de yardımcı olabilirim.
Koşu bandı kardiyo yaptırdığı için zayıflatır ama en kötü yönü kasları bitirir
kasları yorar ve kas kaybıda yol açar kiloyu yağdan değil de kastan verirsin bu yüzden koşu bandı ile çalışırsan bol bol protein al ve egzersiz fitness yap
Bol su iç. Esnetme hareketlerini düzgünce yap sırtına iyi gelir. Bide koşu bandında yaşlı nineler gibi yürüme. Hakkını vererek koş hızı stabil tutma 5 dk da bir hız ayarlarıyla oyna vücut alışmaya çalışırken daha fazla yağ yakıyor.(ben sporcu olduğum icin bu kadar yaziyorum)
Teşekkür ederim
koşu bandını evinizde kullanmanızı tavsiye etmem şahsen. spor salonunda bir eğitmen'in hazırladığı program dahilinde çalışmalar yaparsanız daha faydalı olur.
eğer çevreniz bisiklete binmenize müsaitse bisiklete sabahları bisiklete binmenizi tavsiye ederim.
kiloluysanız kendinizi çok yormayacak hafif tempoda bisiklet turları yapın sabahları.
3 sene önce almıştım 2hp lik kaç kere kullandım hatırlamıyorum son 1 senedir hiç kullanmadım diyebilirim. kullanırsan işe yarıyor ama koşarken vücuduna sanki elektrik yükleniyor onuda indiğinde farkına varıyorsun. ben çok kullanamadım açıkçası.
zayıflama eşofmanıyla ya da streç film sararak ya da çöp poşeti sararak yapın felaket terlersiniz. poşetin yağ olduğunu görürsünüz... bol su da için gün içinde...
Boğazı tutmadığın sürece bir halta yaramaz. Ama diyetini falan yapıyormuşsun. O zaman çok yardımcı olur. Ayrıca saat başı yapmanada gerek yok o kadar yorma kendini
Cardio yaptığın için kilo vermeye, kiloyu korumaya yardımcı olur elbette. Ama vermen gereken çok fazla kilo varsa HIIT çok daha etkili olur. Google 'a yazarak bilgi toplayabilirsin.
Sadece Koşu Bandı Değil Yapabileceğin Bir Sürü Zayıflama Yöntemi Var Spor Olarak Bir Çok Bilgi Alabilirsin!!!
Koşu bandına para vermezdim senin yerinde olsaydım eğer. Onun yerine sırt bölgesini harekete geçirmeyen birkaç spor pozisyonu arastirirdim
kosmak yurumek diyetle birlikte zayıflatır aammmmaaaa beni dinlersen almaa sıkıyorr dısaıda yurumek gibisi yokk
ağırlık egzersizi yapmadan sadece cardio yaparak bir şeye varamazsın tabi verimli olurda sen yinede pilatese giriş yap.
valla ben bir etkisini goremedim ama sen dene istersen
Düzenli bir egzersiz olmadan sadece süs olarak durur
Evet faydalı bir cihaz lakin biraz elektrik yakar kullanıma bağlı oranda
Saat bası degil de gunde 1 saat calisirsan faydasini görürsun
kilonu ve boyunu yazarmısın. ayrıca kardiyo zayıflatır insanı fakat 25 30 dakikayo geçmemeye dikkat et
Biliosun bişiler 😉
Sirf kosu bandi ile zayiflayamassin ki beslenmenede dikkat etmelisin düzenli uyku bol su icmelisin
Koşu bandı zayıflatmaz. Koşu bandında koşarsan zayıflarsın.
Tek başına yeterli olmaz tabii ki de. Ama sağlık için bire bir
hayır sadece yoruyor çünkü sadece bacaklar çalışıyor
bana kalırsa almana gerek yok onun yerine dışarıda koş hem hava alırsın
Koşu bandı zayıflatır mı zayıflatmaz mı bilmiyorum ama dışarıda yürüyüş yapmak daha sağlıklı
evde göbek at daha çok işe yarıyor👍 (denenmiş ve uygulanmıştır...)
Diyet yapmaniz lagzim ama ayni anda ağırlık egzersizleri yaplaniz gerek cunku ağırlık calisarak kalici kilo verirsiniz
Hareket ettiğin için vücudun fazlalığı yakıyor tabikide
her bölgeyi ayrı ayrı çalıştırman daha iyi olur bence
Zayıflamada etkisini gösterir bence
Kasa dönüşebilir yağlar
Spor salonuna git daha iyi bence
Koşu Bandı kas yapımı için daha faydalıdır...
Kosu bandiyla sikilasabilirsin.
Yapmazsın.
Dişarı çık yürü.
Zayıflatır ama haftada 5 gun duzenli yapmalısın
koşu yolunda koşsa daha hızlı zayıflar, koşu bandının pek yararı yok
onun yerine 30dakika stadyum koşu pistinde falan koşsan daha hızlı zayıflardın. Zaman çok değerli bir şey
Evet cardio yaz ıntarnete yağ yakmak içindir.
bosuna spor salonlarinda bulunmuyor herhalde
Normal koşmak daha sağlıklı bence
zayiflatir incleni yukseltirseniz formada sokar
Tek başına zayıflatmaz, boğazını tut
Diyet yapıyorm dedim farkındaysan
Evet diyetle beraber zayiflatir.
yersen ayı gıbı nah zayıflarsın
Onun asıl işi beyni çalıştırıyor sorulara gel
Zayıflatır ayrıca egzersiz de şart.
interval yap bomba zayıfla
Kosu bandıda bele zararlı
Kaliteli bir kosu bandi yardimci olur sana