israil öyle şeyler yapıyor ki dünyayı elinde oynatıyor küçücük. nüfusuyla. bitki tohumları ile de oynuyor. tohumdur sebze meyve ortaya çıkartıyorlar sonrasında satıyorlar dışarıya. her zaman hızdan alsınlar diye. genetiği ile oynamamış ürün kalmamıştır. Bende dikkat ediyorum. alışveriş te. 879-868 kodları almaya. Türk malı ondan iyidir bence. olmadı alman da alırım ama israil pek almıyorum. yani 729 barkodlu ürünleri. sonuçta 7 milyon nüfuslu ülke 2 milyara yakın müslüman ülkelere kafa tutuyor öncelikle.
haklısın ama millet marka diye yerli üretimi tercih etmiyorum kullanmakta haklılık payı var kaliteli ürünler ama biz insanlar sağlığımızla oynamayı seviyoruz
Örneğin şu anda sana yazdığım telefon iPhone.. Ülkemlz daha iyisini çıkarsın onu alalım. Veya Mercedes, Audi, Bmw gibi markaların önüne geçip üretim yapsın dünyaya satsın kendi vatandaşlarına uygun fiyata satsınlar o vakit gör bak ülkemizin ekonomisi nasıl da zirvelere ulaşır... Kendi vatandaşına zam yaparak, içeride dönen parayı değerlendirerek Avrupa Ülkelerine meydan okuyamayız kardeşim..
Bekarım Ve aldığım maaş da yaşıma göre gayet iyi derecede. Gel gör ki her şey pahalı... Asgari ücret ile çalışıp çoluk çocuk sahibi olanlara Rabbim sabır versin..
Türkiye de yerli tohum kullanmak yasaktır. Şu anda kendi bahçene ekmek bile yasaklanıyor yani Türk tohumu tamamen yok ediliyor. Türkiye'de ekilen her tohum İsrail'den genetiği değiştirilmiş olarak geliyor. Sen hala şu ürünü bu ürünü boykot edin diyorsun :D o zaman yemek de yemememiz gerekiyor :D
seri üretim olarak hazırlanan her ürünün insanlara zararı vardır zaten. Kimin ürettiği önemli değil. Kimyasal kullanarak üretiyorlar yani zaten bunları kullanmak sağlığa zararlı direk
Bana bir ülkenin ürününü boykot et diyecekseniz önce alternatif güvenilir ve kaliteli bir ürün sunun. Üretim yok ona buna çamur atma var bizde maalesef Ayrıca şu dönemde hiç birşey %100 yerli olamaz bu imkansız birşey sadece ülkemiz için değil tüm dünya için bu böyle. Ayrıca p&g mallarının dediğin gibi olmasının bilimsel hiç bir dayanağı yok hadi ülkemizi boşver p&g ürünleri tüm dünyada satılıyor bizimkiler göz yumsa diğerleri göz yummaz.
Senin için söylemiyorum yanlış anlama benim söylemek istediğim bu mesajı atan kafalar için. Bu kafa yapısında olan insanlar her yerde var benim çevremde de var. Konuyla alakalı yorumum bu benim kişisel algılama sana karşı bir tavır değil bu.
Saçma bir yazı. Bahsi geçen prof'un böyle bir sözü var mı bilmiyorum, olsa da bu konuda güvenmem çünkü kendisinin tıp alanında bir uzmanlığı yok burada bir hocamız denmiş yani kaynak belirtilmemiş muhtemelen uydurma bir yazı.
İsrailin işi gücü yok seni kısır etmekle uğraşsın... ne gerek var zaten bir avuç kadarlar yine de dünya ellerinde... kedi ciğer yapmayın hocam.. Adamlar çalışıyor yapıyor
En İyi Cevaplar