Ama bana iyi gelen değiştirmediğim markalar var.
head & soulders şampuan felan
Sendyone diş macunu felan
bu iki maraka bana çok iyi geliyor
Ama bana iyi gelen değiştirmediğim markalar var.
head & soulders şampuan felan
Sendyone diş macunu felan
bu iki maraka bana çok iyi geliyor
Hayır etmiyorum. Bir faydası olduğunu düşünmüyorum. Kendilerine her türlü destekte bulunan devletler de var sonuçta. Biz o ürünleri almıyoruz diye savaş bitmeyecek. Savaşlar hep var olacak ne yazık ki. Çünkü savaş demek birilerinin cebinin dolması demek. Ve biz maddiyat dünyasında yaşıyoruz.
Etmiyorum. Boykot edince savaş bitmeyecek. Ayrıca konu Araplar olunca bir şeyler boykot edilirken, yürüyüşler yapılırken niye vaktinde Ermeniler Dağlık Karabağ'da, Çinliler Doğu Türkistan' da Türk kardeşlerimizi katlederken yürüyüşler yapılmadı? İlla bir şeyler boykot edilecekse Çin malı ürün de kullanmasın kimse. Filistin Müslüman da Uygur Türkleri, Azerbaycan gavur muydu?
Ben kullanmamanın zararını görecek olsam bile israil veya müslümanlara zulüm eden bir ülke malını kullanmam. Her ürün kardeşlerim için zulüm sebebi ise ben o ürünü asla almam. Karınca misali tarafım belli olsun. Kardeşlerimin hayatı daha önemli. Her şeyin bir hesabı var helallik almak var.
Cevap
11Cevap
Masum canlara yüreğimiz dayanmıyor gadası
O yüzden biraz lüksümüzden ödün verip almayacağız
Normalde de yerli malı kullanmaya biraz özen gösteririm. Bu savaştan sonra boykot ediyorum İsrail ürünlerini. Tek sorunum Sensodye diş macunu yerine hangi kaliteli macunu kullanacağımı bilememem 🤔
Ben de aynı şeyi düşünüyorum ama gone excel alacağım.
Daima ilk tercihim yerli malidir. Siz farkinda olmadan dusmanlarinizi beslersiniz birgun bombalari sizin de tepenize duser. Bu kadar aymaz olmaya gerek yok. Uyanik ve caliskan olmak zorundayiz.
Ben Filistin hatta tüm arap mallarını protesto etmek istiyorum ama...
Zaten arap milletinin mal ve hizmet üretimi yok.
Insanlığa katkıları sıfır diyebiliriz. İşte, anlayana.
Evett kullandığım cilt bakım markalarını bıraktım 2 önce. sinoz markasından alıyorum artık hem türk markası hem kaliteli diğerlerine gerek yok.
Kalite odaklı ürün alıyorum. Bunu yaparken de kimin malı olduğuna dikkat etmiyorum. Etmem de zaten.
Hiç uğraşamam. Ulkeye alanlar düşünsün, benim önüme gelirse alıyorum.😂
Hayır, kullanıyorum. Zaten her şey onların neredeyse.
htümüzdeki dn bile İsrail malı, neyi boykot edicen. zamanında bi m. v yaptığı gibi demo iphone mu kıralım😀😀😀
Yaa onla ne alakası var bura Türkiye kardeşim onun vergileri ödenip geliyor kullanmamak veya kullanmak size kalmış harbi çok saçma düşünüyorsunuz
Sadece şimdi değil hiç bizaman İsrail ürünlerini kullanmamaya gayret gösteriyorum zaten ama tabiki bu sadece bizim elimizden gelen Rabbim orada acımasızca katledilen kardeşlerimize yardım etsin
Hiç birini kullanmıyorum kullandırtmıyorumda
Dikkat etmeye çalışıyorum
3 4 yıldır dikkat ediyorum.
Kola da döktün mü sokaklara :)
Evet
Hayır hayır hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?