Hepimiz biliyoruz ki manavlarda, alışveriş merkezlerinde kısaca zengin kimlikli kişiler dışında alışveriş yapan kesimin ulaştığı her yerde hibrit yani israil tohumundan üretilen meyve ve sebzeler mevcut!Fiyatlar organik meyvelere oranla baya ucuzdur! Neyse konuyu saptırmayalım Bu meyve ve sebzeler tahmin ettiğimiz üzere evet zararlı. Kısa vadede değil ancak uzun vadede zararlı. Israil menşeili yazılan bir makaleye göre bu tohumdan oluşan meyve ve sebzeleri tüken kişilerde;
Anksiyete ve panik atak
Kalp ve damar yolu rahatsızlıkları
Böbrek taşı ve benzeri hastalıklar
Sinir ve öfke kontrol güçlüğü
Gözde görme kaybı
Vucud kondisyon düşüklüğü
Halsiz ve bitkin hissetme
Endorfin, mutluluk hormonu eksikliği
Gibi bazı hastalıklara neden olabiliyor. Günümüzde 2008 yılından bu yana psikolojik ılaç kullanimi %1280 artti! Psikoloji ve psikiyatri bölümlerine başvurular %1890 arttı. Bunları görmekve bilmek için bir bilim adamı olmanıza gerek yok! Peki şimdi zenginler nasıl besleniyor kısaca bir göz atalım.
Zenginler meyve ve sebzelerin bu gibi organik marketlerden temin etmekte. Geçen ay bir organik manavına gitmiştim.
Yanlış değil marketten alınan tularda alüminyum var topaklanmayı engellesin diye ama aktardan ya da manavdan alınan kristal kaya tuzu yok daha doğrusu çekilmemiş kaya tuzu var onu alıp evde çekmek gerekiyo ki oda zor bir şey değil tabi ama kristal kaya tuzu olsada çekilmiş satılanları topaklanmasın diye alümiyum koyanlarda olabilir belki bilmiyom
Aynen bende ve ablamda anksiyete ve panik atak teşhisi kondu. 6 aydır ilaç içiyoruz. Şükür biraz toparladık ama ilaçsız nasıl normal bir insan gibi yaşayacağız! Bu durum beni daha da korkutuyor 😰
GDO ver ve bire üç alı iyi yedirdiler millete. Birkaç yıl aldılar aldılar ve sonra toprak ana yüzünü çevirdi insanoğluna. Ne yazık ki bunu ilk kullanan ülkelerdeniz. Hak ettik gibi sanki.
iyi ki turkiyeden göçtüm 😊🤗 Abd'de kacak kalıyorum. Böyle hiç bir derdim yok. Ekonomik derdim yok. Psikolojik şiddet yok. Sanırım asya ülkelerinin karderi bu durum...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yediğimiz bitkilerin tohumu israilden mi geliyormuş?
Zenginlerrborganik ve yerli olan besinleri yiyor. Onlar da çok pahalı. Mesela bizim yerli satsuma mandalinası ve washington portakalı bahçemiz var. Biz 2tlye satıyoruz organik manavda 35tlye satılıyormuş. Geri kalanı yurt dışına ihraç ediliyor. Ancak merdiven altı tatsız kötü mandalina ve portakallar iç piyasaya sürülüyor. Dalında 50 kuruş şu an ise 8-10tl bandında geziniyor sanırım
Bu iğrençmiş, yerli organik temiz mallar yurtdışına ihraç edilirken arta kalan çürükleri halk mı yiyormuş? E madem israil malı tohumların mahsullerini yurtdışına ithal etsinler? Ve bir soru, madem yerli organik sağlıklı tohumlar varmış, ne diye israli mali çürük tohumlar ithal ediyorlar?
Bunu tarım ve ormancilik bakanlığına sormanız lazım 🙄 hemde israil tohumundan üretilen meyve ve sebzeleri iran bile almıyor! Sadece suriyeye gidiyor düşün artık. Millete ne yediriyorlar. Yakında yapay ette yedirirler bize diyeceğim ama ben şok ve bimdeki etlerden şüphe ediyorum...
Geçen yıl mıydı neydi bir video izlemiştim kadın ucuz diye adlandırılan bir marketten paket kıyma almış suda kendince deney yapmıştı ve kıyma adına bir şey kalmamıştı, saçma sapan zararlı gıdaları yemeye çalışıyoruz ucuz diye, yazık bize vallahi. Bu tohumla ilgili herhangi bir yazı makale var mı nereden bulabilirim, okumak istiyorum