Tirnak batmasi mi var? Bende de olmustu dar ayakkabidan ve genetik olabiliyor. Rifocin ampul al eczaneden. bir tanede enjektor ve sargi bezi. İki gun su degmesin. İgneyle yaraya dogru dort bes damla damlat. Sar sonra corabini giy. Agriyi alir. Uzadiktan sonrada cikan tirnakla et arasina pamuk koy. Rifocin bana iyi gelmisti.
aynı dert bende de var fakat bnmki morarıyo soğuk havada terlikle gidicem okula o raddeye geliyorum eczaneden ayak banyosu al iltihap var akıtır ben ayak banyosu kullanıyom recetesiz satılıyo
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
gittim krem verdi ama sislik gecmiyo napsam gecirsem bilmiyorum
minik minik haplar ufak bir leğenin içine ayagın girecek sekilde sıcak du doldur o hapı suya at erisin dok ayaklarını bir on beş yirmi dk beklet ayaklarını boyuyo yalnız mor bir hap kına gibi oluyo ama faydasını cok görürsün onun sayesinde iyiym ben devlet karşılamıyo kendi paranla alıyorsun
tirnak batmasi olmus. tırnak cekilecek. ama ceken doktora gore guzel bir durum olabiliyor. benimde batmisti. 3 kere cekildi daha sonra farkli bir doktor farkli bir dikis ile tekrar batmasini engelledi.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
doktora gittim gerek yok dedi krem verdi ama sislik gecmiyo
Tırnak batmasına benziyor yine bir ortapediye gitmen gerekebilir Tedavisi tırnağı kesmek oluyor onun dışında tırnağı fazla büyütmemek o evre de geçmiş zaten tek şansın başka bir şey değilse tırnağın kesilmesi
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
doktora gittim gerek olmadigini soyledi krem verdi ama sislik gecmiyo
Kanka yemin ediyorum Çok kötüsün o tırnaklar ne öyle. Doğum gününde tırnak makası alacağım sana. ( GEÇMİŞ OLSUN )
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
kuru soğanı ocak da iyi yak biraz soğuduktan sonra ortası biraz açıp parmağını içine sok ama sıcak olacak soğan iyice beklet hatta elinle bastır iltihap kapmış soğan iltihapı kurutur acını keser ertesi gün iltihap dışarı akacaktır
En İyi Cevaplar