Çok hasta orta boy civcive penicillin içirdim, yaşama şansı var mı?

çok kötü hastaydı kaç gündür birşey yemiyordu ve bir deri bir kemik kaldı şu an yağ yakmaktan. iyileşene kadar eğer açlıktan ölmezse iyileşir diye düşünüyorum.

aklıma penicillin antibiyotik içirmek geldi. araştırdım enfeksiyona sebep olan bakterilerin çoğunun hücre zarını parçalıyormuş. normalde kastan uygulanıyor ama ben beceremem diye ağızdan yutturdum. 800 bin ünite penicillin içeriyor hepsini içirdim şu an öncekine göre acayip derin uykuda, kalbi atıyor, penicilini içirdikten sonra böyle oldu acaba iyileşir mi sabaha kadar? artık ne tür zararlı bakteriler bu hastalıklara sebep oluyosa artık gına geldi koca tavuklar bile zor atlatıyor hastalıkları. bazıları ölüyo bile, genç civcivlerde ölüm daha fazla. bir ton antibiyotik denedim fayda etmiyor bakteriler hepsine direnç kazanmış en son penicillin hem ucuz hem etkili diye okudum denedim yapcak bişey yok diye. civcivin hareketsiz şekilde ağır uyuması normal mi? bu iyileşeceğini mi gösteriyo acaba? hastayken vücudunu ısıtmak için fazla enerji kaybetmesin diye bir yandan ortamın sıcaklığını 30 dereceye yükselttim.
Çok hasta orta boy civcive penicillin içirdim, yaşama şansı var mı?