Yüzümde kızarıklıklar var. heryerim sivilce yüzüm hep kirli duruyor ne. yapsam olmuyor aşırı kılda yüzümde vucumda mesela. sakal alıyorsam bir kaç. saat sonra geri çıkıyor. sesim falan da çok kalın. Hormon. bozukluğu var sanırım. Aşırı kötü. kıllı kızarık kirli. Cildim var toplumda hep dışlanıyorum bu zamana kadar hiç. sevgilim. Ve arkadaşım olmadı. herkes benden kaçıyor. Ben nedeninin stres ve olduğunu düşünüyorum ve yapmam. lazım. bu cilt için :(((((
Cildim çok kötü stres ve hormon. bozukluğu. yaşıyorum. Vucudum aşırı kıllı ne. yapıcam ben?
cirkin 1 cocuk degilsim zaten seni tipinle kabule eden arkadaslarin birak olmasin. Epilasyona git tuyler icin sivilceler icind3 cildiyeye. buyuk ihtimalle karaciger yaglanmadi falan olabilir sivilceler cok iri cunku hem seni ben boylede severim sana maske yaparim cok tatlisin
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok teşekkür ederim. Stres ve hormon bozukluğu olarak düşünüyorum. Sivilceler geçiyor. Geri başlıyor Cildim de problem var. Ama çok teşekkür ederim cidden mutlu ettin
Moralini bozma sakın bir hormonlarına baktır istersen. Ve bir cildiyeye git onlar bunun neyden kaynaklı olduğunu bilir. Kendin müdahale etme düzelir bunlar😃
Sen çirkin değilsin ki☺valla bak ortalamanın ustundesin hatta (sana yürümüyorum yanlış anlama 😂) ama cidden hormon sorunu varsa hastaneye gitmelisin bu senin sinirini boyunu terlemeni vs yani psikolojik ve fizyolojik olarak olumsuz etkiler. nasıl tedavisi yok anlamadım gittin mi yani hastaneye
Yaşın kaç ki? Ha bir de normal yani sivilce filan sikma sen canını hem seni sen olduğun için seven biri illa cikicak bir gün ki abarttigin kadar kötü değilsin. gözlerin çok guzel bu arada
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Geçmiş olsun
0
4 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Cok kotu gorunmuyor Hormonlarina baktir Bende hormonlarim problemli oldugunu dusunuyordum Hic bir sorun cikmadi Stres etkenli ya da beslenme seklinden olabilir Beslenme tarzını degistirebilirsin ve hayata daha olumlu bakmaya calisabilirsin Mutlu günler...
Garnier 3u 1 arada kullanabilirsin Ben 2-3 yil araliksiz kullandim Hala arada kullanirim Şu an cildim kuruya dönük Yağlı cilt tipinden sonra en zorlu cilt kuru Bir kere etken yaslanma ve sivilce sorununa yagli ciltten sonra en yatkin cilt tipidir nemlendirilmesi gerekir falan sorunlu yani Şu an cildimin yagli olmasini tercih ederdim Normale donus olur merak etme dikkat et sen sadece cips falan yeme Garnieri haftada 3-4 kere kullanman sorun yaratmaz ben hergun kullaniyordum 2 kere. Neyse elimden geldiği kadar yardimci olmaya çalıştım gerisi senin cabana kalmış
En İyi Cevaplar