Vücudunuzu Ketosiz moda sokarak kas kaybetmeden zayıflamayı denediniz mi?

Yani karbonhidratı düşük tutarak 3 gün boyunca et ve yumurta ile aç kalmadan istediğim gibi beslendim ve bir taraftan da yeşil sebzeleri tükettim.

ne göreyim hareket etmeden 2 günde 1 kiloya yakın yağ yaktım.

Peki bu işin kerameti nedir?
Alıntıdır;
"Peki, söz konusu olan kıtlık değil de düşük karbonhidratlı bir diyetse? yani taş devri diyeti gibi. Bu durumda protein kaynağı olarak kaslar yerine yenilen protein geçer. Ve tüketilen karbonhidrat yeterince az olduğu için karaciğer yine de şeker üretmek zorunda kalır. Bunun için de yağ yakar. Yani kaslarınız korunurken, öte yandan yağ yakarsınız.

Düşük karbonhidrat nedir derseniz? Günlük şeker ihtiyacı 120-130g. Genelde 50-60g altı ketosis bölgesi olarak söylense de kişiden kişiye değişir ve sizin kendi seviyenizi kendinizin bulması gerekecektir."
Güncellemeler
+1 yıl
bazıları saçma demiş. glikoz gerek falan demiş. ben de diyom ki vücut o kadar basit yapıya sahip değil günlük 130 gr karbonhidrat şartı olmadan da başka alternatif yöntemlere de yönelebilecek kadar yetenekli vücudumuz. karbonhidrat yok diye intihar etmeye yönelmiyor hemen. ketosiz moda girip yediğin protein ve yağları kullanarak glikoz ihtiyacını gideriyo. bu esnada vücuttaki kiloları yakıyo çünkü proteinleri glikoza çevirirken bir enerji lazım, bu da yağ yakarak karşılanıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
bakın arkadaşlar burada amaç glikoza kolayca çevrilen karbonhidratları azaltarak vücuda kıtlığa giriyoz önlemini al diyoruz. Ve o da yağ yakmaya başlıyor bağırsaklardaki proteinleri glikoza çevirmekte ihtiyaç duyduğu enerjiyi karşılamak için...
ama siz sürekli karbonhidrat bombasına tutarsanız vücut zaten hazır sürekli mideye glikoza çevrilecek kaynak geliyo ne gerek var yağ yakmaya diyor. anlaşılmayacak bişey yok bunda. karbonhidratı tamamen kısmayın azaltın iyice.

Detaylar:
paleocafe.org/.../
Vücudunuzu Ketosiz moda sokarak kas kaybetmeden zayıflamayı denediniz mi?