Yaşım 23 ve kilom 43 boyum 167
kilo almak istiyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum...
kilo almak istiyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum...
Kardeşim her gece yatmadan 2 kaşık Zeytinyağ yersen emin ol ayda 10 kilo alırsın. tarafimca denenmiştir.3 ayda 65 kilodan 89 kilo oldum. tabi gün içinde normal beslenmeni de yapacaksın
Bir sağlık sorunun yoksa hızlı yemek ye, 5 öğün atıştır. Mideni sürekli çalışır vaziyette tut. Bu esnada kaloriye fazla abanma. Maksat, mide tembelliğini atsın.
Tamam sagol
En az 53 kilo en çok 58 kilo olmalısın. Çok zayifsin. Çok ekmek ve çikolata Yemeni tavsiye ederim. Hamur işleri yersen veya yağlı şeyler fayda edebilir
55 kilo alırsan yütüyen dozere benzersin o ne yaaaa
Ne alaka
43 kilosun 55 kilo almak istiyorsun, etti sana 98 kilo ne deseydim mink serçemi?
@şekerliböcek ileri zekali yavrum 43 kilo ya kiz 12 kilo daha almak istiyor jetonun indi mi?
Cevap
21Cevap
az önce iki tabak makarna yedim sende ye bir ayda bir kilo alabildim onu sicarken gitck zaten 😢😢😢😢
Can'ım cekti sagol
Kalori sarma programlarından indir. Ona göre kalori al her gün
burda sorma git bir bilene danışz sağlığından olma.
Dikkate alcam sagol
Ekmek makarna sabah aksamm gece yatarken yemek ye ac kalma
Tamam
1 Hafta burger king filan en büyük menülerden beslen günde 4-5 öğün fazlasıyla alırsın
Karbonhidrat tozu al onu kullan ve biraz daha fazla ye
Tamam sagol
Akşam yatmadan önce bir ata ekmeği arası kuğrukyağına kavur bas göm :) Camış gibi olursun 1 aya:)
eğer yiyipte kilo alamıyorsan meyve karışımı tozlar var onları kullan 1 ay da 3 ile 7 kilo arası aldırıyor.
Nerden alcam öyle seyleri?
megamax. com
Sagol
10 kıloluk dumbellar var koy bır cantaya al sırtına
Makarna ve beyaz ekmek tüketilebilir
sağlığın yerinde ise hiç sesini çıkartma
akşamları yemek ye uyumadan önce falan
Gel ben yediriyim sana
43 mü? 45 mi? Karar ver😂😂
Geceleri yemek ye
Geceleri uyuyorum ama 😳
doymuş yağ yemelisin
O ney?
Kilon ideal.
Hayır değil zayıfım cok
İdeal dedim, kes sesini.
Ye iç... ma 😑😑
yeemege saril
Alma boş ver.
100 kilo olma yazik
Yazikkk
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar