İstanbul Anadolu Yakasında (Ataşehir, Kozyatağı, Göztepe, Acıbadem taraflarında) işinde çok iyi olan bir cilt doktoru arıyorum. Özel hastane olması tercihimdir. Tavsiye edebileceğiniz doktorlar var mıdır?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılErenköyde siyami ersek kalp hastanesinin semp polikliniği var ordaki doktor çok iyi. Özel sormuşsun bu özel değil ama ben bir sürü doktor gezdim. Kaç tane özele gittim hiçbiri işe yaramadı buradaki doktordan sonra tamamen iyileştim. O yüzden bir bakabilirsin. Eğer ilgilenirsen güldehan atış doktorun adı
24 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim. Bir araştırayım
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Geçmiş olsun bu arada.
- +1 yıl
Merhaba tamamen iyileştim dediniz ya eğer çok özel değilse hastalığınız neydi acaba? Ben de akne problemi için Güldehan Hanım'a gitmeyi düşünüyorum da...
Cevap sahibi+1 yıl@idontwannahurtyou ben ayak mantarı için gitmiştim. Daha sonra ben de akne problemi için gittim ama asistanı baktı daha sonrasında da randevu bulamadım asistanı da cok kabaydı açıkcası bi daha gitmem istemedim. Daha sonra ümran hastanesine gittim nimet özcan diye bi doktora ümraniyede. Eğer semt olarak uyuyorsa onu tavsiye edebilirim. Zoretanin tedavisi gördüm geçen ay bitti su an bebek gibi suratım. Doktor da cok tatlı ve ilgili
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılözelden yanı sıra devlet olsa olmazmı türkiyede sayılı dermatologlar vardır bunlardan bir kaçıda süreyyapaşa göğüs hastalıkları eğitim ve araştırma hastanesinde bulunur ülkü hocamıza gidebilirsiniz çok iyi bir dermatologtur b blokta görev yapıyor
00 Yorumla
+1 yılbende Marmara arastrma hastanesine git çok detayli inceliyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılDevlet hastanesi istemiyorum özel sağlık sigortam var
- +1 yıl
bilemiycm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Ne rahatsızlığın var?
05 Yorumla
Soran+1 yılSivilce problemi
Soran+1 yılEvet sivilce ilaçları kullandım ancak bir işe yaramadılar roaccutane kullanmak istiyorum. Doktor musun?
Bulabildin mi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > İstanbul Anadolu Yakasında çok iyi bir cilt doktoru arıyorum. Tavsiyeleriniz var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat