Sağlık Kilo alınca mı mutlu olursunuz yoksa verince mi? Muallime__ Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ben kilo alınca mutlu oluyorum. Küçüklüğümden beri kilo problemim vardı. Çok zayıftım ama bir kaç yıldır zorlarsam kilo alabiliyorum çok şükür. Kilo alınca mı mutlu olursunuz yoksa verince mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
kabuksuzfstk Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 37% +1 yıl Kaç kilo verince mutlu olur insan bilemedim. 1 ayda 12 kilo verdim toplu taşıma araçlarına binince midem bulanmaya başladı. Verilen kilonun çoğu zarar azı kardır. 0 0 Yorumla
Mütefekkir_Seyyah Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 72% +1 yıl Sağlığım yerinde oldukça..Biz erkekler kiloyu fazla takmayız.. Takmakta saçma zaten..Bedenen çalışanların güçlü olması lazım..#Vesselam 0 0 Yorumla
EkonometristKız Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Sağlık konusunda 907 cevap paylaştı. 500 gr alsam seviniyorum :D ama 2 gun sonra veriyorum tabi kisa suruyo 😏 0 0 Yorumla
İskembeikübraa Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 32% +1 yıl Alınca. Nasıl aldınız kilo? Ne kadar aldınız ne kadar zamanda 0 1 Yorumla Muallime__ +1 yıl Midemi büyütüp küçülterek alıp veriyorum. Çok uzun zaman sürüyor bu yüzden. Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı. verince uzun süre mutluluk geliyorr 0 0 Yorumla
Yasinkaya5803 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 62% +1 yıl Ben ne kilo alınca seviniyorum nede zayıflayınca Bana göre Orta her zman iyi :D 0 0 Yorumla
CanFeza_34 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 49% +1 yıl Bana hep kilo almam gerektigini soyluyorlar. Nerede satiliyor bilsem gidip alayim :/ 0 0 Yorumla
Lousios Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl son yarim saatte kesin 1 kilo almisimdir :D Tum gun diyet yapacam :D 0 0 Yorumla
bayoduntik Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl şu an birinin agziniburnunu kirsam mutlu olurum yemek yemek ise yaramiyor. 0 0 Yorumla
İlhamY Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl ben de bir rekabet var 65 im 68 e çıkıp geri düşmek en büyük eğlencem ve kendime eziyetim 0 0 Yorumla
Delimiiine Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl bende alamiyorum 10 kilo alsam keske ama olmuyor bir fikrin var mı sen nasl basardn ya da 0 0 Yorumla
alendelon123 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl 10 kılo aldım hıc mutlu degılım 5 vermek lazım 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar