Arkadaşlar delirmekten şizofren olmaktan korkan panik ataklı hastaları var mı?

valla ikinci defa açıyorum konuyu benim gibi sıkıntı çekenler var mı diye takıntı yaptım panik atak hastasıyım 2 senedir şimdi şizofren olma delirme aileme zarar vermek gibi takıntılarım başladı kendi kendime kafamda sesler uyduruyorum falan doktorum anksiyeteye bağlı olduğunu söyledi biraz rahatlama olsada tekrar sıkıntıya girdim bu düşünceler aklımdan çıkmıyor benim gibi sıkıntı çeken arkadaşlar varsa onlardan yorum bekliyorum halisilasyon görücekmiyim falan diye bekliyorum arkadaşlarımla otururken bile bu düşünce aklımda takıntı haline geldi ses duysam onaylatıyorum sende duydun mu falan diye yok işte deliririm şizofren olurum olucakmıyım falan derken ağlayıp duruyorum aşırı depresyonum var şizofrenler şizofren olduklarının farkına varmazlarmış öyle diyo doktorlar ama bu takımtı beni öldürecek genç arkadaşlarım abilerim ablalarım desteklerinizi bekliyorum vallahi sizden ricam lütfen ciddiye alın beni gerçekten zor zamanlardayım 15 gündür annemin arkadaşının kardeşinin şizofren olmasını öğrenmemle başladı hani yok kafamdan gitmiyoda napacam ben :( ?
Arkadaşlar delirmekten şizofren olmaktan korkan panik ataklı hastaları var mı?