Anksiyete, panik bozukluk falan yaşayan ya da geçiren var mı?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
var Hocam bende de var. lustral isimli bir ilaç kullandım pek birsey fark etmedi zedprex e geçtim daha kötü hissettim. en son misol yazdı Dr. kullanmadım. çok zor hissediyorum.
Kendi şikayetlerimi söyliyim size ateş basması vücut sıcaklığımın artması, baş dönmesi-ağrısı göz çevresine alında da , mide bulantısı kusma baya var, sersemlik böyle yatsamsa sağa sola çekiyorlar beni gibi salantı hissi, mide-bağırsak rahatsızlıkları reflü gastrit ve helikobakteride var bende gaz var geğirme hissi çok geliyor karından sesler birde bel tarafımda ağrı halsizlik yorgunluk uyusamda uykumu alsamda esneme uyku hali isteği her branşa gittik sadece mide sorunum çıktı reflü gastrit bakteri ve huzursuz bağırsak sendromu denildi başka da bir şey çıkmadı ailede anksiyete var anne ve babamda psikoloğa gittik sende ki de anksiyete dedi
Böyle belirtilerim var sizde ne belirtilee var?
İlaçlar fayda etmesi gerekiyor aslında sizde neden işe yaramamış başka bir şey mi var acaba sizde?
Ben çocukluğumdan beri psikiyatri ve psikologlara gidiyorum sırf bu hastalıktan dolayı. Sonra, zeki insanlar bu hastalığa yakalanır diye bilgi edinince rahatlıyorum.
Ne gibi şikayetleriniz var acaba?
Takıntı.
Kendi şikayetlerimi söyliyim size ateş basması vücut sıcaklığımın artması, baş dönmesi-ağrısı göz çevresine alında da , mide bulantısı kusma baya var, sersemlik böyle yatsamsa sağa sola çekiyorlar beni gibi salantı hissi, mide-bağırsak rahatsızlıkları reflü gastrit ve helikobakteride var bende gaz var geğirme hissi çok geliyor karından sesler birde bel tarafımda ağrı halsizlik yorgunluk uyusamda uykumu alsamda esneme uyku hali isteği her branşa gittik sadece mide sorunum çıktı reflü gastrit bakteri ve huzursuz bağırsak sendromu denildi başka da bir şey çıkmadı ailede anksiyete var anne ve babamda psikoloğa gittik sende ki de anksiyete dedi.
Ne düşünüyorsunuz? Nedir sizce?
hâlâ yaşıyorum 6 aydır ilaçlarımı temin edemiyorum daha da kötüleştim intihar düsüncesi cok fazla su aralar ne olacak bilmiyorum para yok pul yok
Kendi şikayetlerimi söyliyim size ateş basması vücut sıcaklığımın artması, baş dönmesi-ağrısı göz çevresine alında da , mide bulantısı kusma baya var, sersemlik böyle yatsamsa sağa sola çekiyorlar beni gibi salantı hissi, mide-bağırsak rahatsızlıkları reflü gastrit ve helikobakteride var bende gaz var geğirme hissi çok geliyor karından sesler birde bel tarafımda ağrı halsizlik yorgunluk uyusamda uykumu alsamda esneme uyku hali isteği her branşa gittik sadece mide sorunum çıktı reflü gastrit bakteri ve huzursuz bağırsak sendromu denildi başka da bir şey çıkmadı ailede anksiyete var anne ve babamda psikoloğa gittik sende ki de anksiyete dedi
Ben böyle şeyler yaşıyorum ara ara ataklar şwklinde 1-2 hafta sürüyor 2 ay iyi oluyorum
Sizde hangi belirtilee var neler yaşıyorsunuz nasıl sürüyor hep mi kötümüsünüz
Çocukluğumdan beri ikisini de yaşıyorum.
Ne gibi şikayetleriniz var? Belirtileriniz falan
Oldukça şiddetli ve ağır seyler yasıyorum şimdi nasıl anlatayım farklı.
Kendi şikayetlerimi söyliyim size ateş basması vücut sıcaklığımın artması, baş dönmesi-ağrısı göz çevresine alında da , mide bulantısı kusma baya var, sersemlik böyle yatsamsa sağa sola çekiyorlar beni gibi salantı hissi, mide-bağırsak rahatsızlıkları reflü gastrit ve helikobakteride var bende gaz var geğirme hissi çok geliyor karından sesler birde bel tarafımda ağrı halsizlik yorgunluk uyusamda uykumu alsamda esneme uyku hali isteği her branşa gittik sadece mide sorunum çıktı reflü gastrit bakteri ve huzursuz bağırsak sendromu denildi başka da bir şey çıkmadı ailede anksiyete var anne ve babamda psikoloğa gittik sende ki de anksiyete dedi.
Bu anlattıklarımı sizde yaşıyor musnuz?
Merhaba geçti mi acaba
Evet ben
Ne gibi şikayetler yaşıyorsunuz? Ne süredie var?
Çocukluktan beri var çok utangacım stresliyim
Bunları yaşıyor musunuz? Hangileri var sizde?
Evet yaşıyorum ama senin kadar değil
Bunlar bende mesela 1-2 hafta böyke oluyorum ağırlaşıyor sonra geçiyor 2 ay sonra falan yine başlıyor ataklar gibi
Sende de öyle mi ataklar gibi. mi yoksa sürekli mi kötüsün
Ya bende o kadar olmuyor kendimi kontrol etmeye çalışıyorum
İlaç kullandın mı ya da kullanıyor musun?
Kullandım 2 3 ay bıraktım kullanmam birdaha
Ne kullandın?
Zedprex ve dideral
Neden kullanmam bir daha dedin ilaçlae için? Zedprexi doktor bana da yazdı henüz kullanmadım nasıl sence? İştah kesiyor diyorlar.
Hiçbir işe yaramıyor daha kötü yapıyor