Güncellemeler
+1 yıl
Bende yaşadım arkadaşlar sizleri yorum ve soruda görünce bildiklerimi anlatıyorum o sıkıntılar be ağır atlattım sadece bir dua etmeniz yeterli vallahi billahi vesvese hepsi geçmiş travma endişe korku kaygı bunlar vesvese Maneviyat yükselt Allah yaklaşarak biter başka yol yok
Bende prozac kullandım citoles kullandım
E nabizda sayısız psikiyatri gittim...
Böyle bildiklerimi anlatmayınca kendimi suçlu hissediyorum...
Ben kurtuldum siz de kurtulursunuz
Bende prozac kullandım citoles kullandım
E nabizda sayısız psikiyatri gittim...
Böyle bildiklerimi anlatmayınca kendimi suçlu hissediyorum...
Ben kurtuldum siz de kurtulursunuz
Güncellemeler
+1 yıl
Nasıl normal vücudun yemek ve içme ihtiyacı var bizim manevi kalp ruhun beslenmesi var manevi kalp beslenmeyince ruh daralır sıkılır bunalıma girer
Kalp sahibi Allah ondan uzakta olunca manevi kalp hasta olur şeytanda Allah a yaklaşma diye size vesvese veriyor...
Bunlar yaşadın hepsi birer tecrübe maddi ve manevi bir beklentim yok asla yok dua et yeterli sadece
Kalp sahibi Allah ondan uzakta olunca manevi kalp hasta olur şeytanda Allah a yaklaşma diye size vesvese veriyor...
Bunlar yaşadın hepsi birer tecrübe maddi ve manevi bir beklentim yok asla yok dua et yeterli sadece
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yok ck sükür bende yok ama bazen vesvese cok oluyo kötü dusunceler felan
Vesvesnin artığı yerde zihnen ve bedenen asla boş kalma dilinde zikir bulundur manevi yükselt geçer
Tesekur ederim tavsiyen için uygulayacam👍
Rica ederim 👍
Talep etmeyene vermek, hem ilmi hem vereni değersiz kılmaz mı. Rabbım ilmini artırsın inşallah.
Amin cümlemize inşallah bilmukabele bunlar asla kalıcı degil
m.youtube.com/watch
Yok bir haber aldım çok mutluyum
ne saçma konuştun böyle
Yemin ediyorum hepsi gerçek asla kalıcı degil
Bende yaşadım
kalıcı değil müdahale edilirse evet geçer ama kendiliğinden geçmez ve vesvese değil
Okp takıntı ankisiyetre panik atak hepsi vesvese şeytan insanın en zayıf noktasından vuruyor
yeter ama ya kendi kafandan uydurma şunu travma denen şeyi bilmiyor musun
Yemin ediyorum yaşadım sürekli olumsuz düşünceler ve o olumsuz düşünceler içinde kalma intihar düşünceler, olumsuz dusuncelr panik atak hepsi yaşadım
Psikiyatri sayısız gittim
yaşamış olabilirsin bu şeytanın yaptığı anlamına gelmez bir rahatsızlık sadece o zmn kanser gibi hastalıkları da mı şeytan yapıyor tövbe ya bence sende hala biraz takıntı var kötü niyetle söylemiyorum
Bak kardeş biz ölene kadar zaten şeytan bizi tuzak çekiyor...
Kanser farklı bir olay...
Yemin ediyorum okp takıntı panik atak vardı ben bitirdim sende bitirebilirsin asla kötü bir amacım yok aklındaki olumsuz düşünceler asla gerçek olmayacak ben neler neler çektim piskolojik olarak bunlar bitiyor
bende okb falan yok ztn
Tüm psikiyatri sıkıntılar vesvese başka bir şey değil
m.youtube.com/watch
Adamın anlattıklarını aklınla değil de başka yerinle dinlersen saçmaladığını düşünürsün böyle
@isimsizakc anlayacak türden biri değil boşuna yorma kendini
@Nightwalk35 👍
@Nightwalk35 elimden geleni yaptım ister anlar ister anlamaz ,
👍🏻
@Nightwalk35 gayet anladığımı ve vesvese olmadığını düşünüyorum
Tamam sen öyle düşünmeye devam et
@Nightwalk35 devam edeceğim evet emin olabilirsin
Tamam
Sakin relax...
Yaşadığın vesvese başka bir şey degil bunu bitirmek senin elinde
bak o zmn atesit olan kişiler bu hastalıklardan nasıl kurtuluyor
Ateist olup da bitiren rast gelmedim 11 sene 8 sene bu illetde kalmış insanlar var
hayır öyle bir şey yok tedavi görenler kurtulabilir
Yine tedavi gör tedaviye karşı değilim ama bunun manevi boyutu bu anlatmak istediğim bu
tamam herkese göre değişebilir
Tamam👍
takıntılık var bende her şeyi takiyorum
Bunların sebebi vevsese
Hayır değil
Geçmiş travma etki ediyor takintiya sen bunu umursamayarak soner maneviyat yükselt Allah yaklaşarak biter
Nerden biliyorsunuz mı allaha yakın olmadığı mi?
Sen buna vesvese demedikçe bitmez , Sen bunu umursadikca şişer mesele bu sadece düşüncelerle mücadele edilmez umursadikca soner gider
m.youtube.com/watch
Evet var son zamanlarda kendimi öldürme isteği
İşte bunlar normal değil bunlar vesvese geçmiş travma endişe korku kaygı endişe korku veriri vesvese yaşanılan olumsuz olaylar birer manevi kalp hastalığı başka bir şey değil
Ben Allah'tan umudumu kestim artık bu hayatta sürekli acı çekmek için mi geldim
Yaşadığın sıkıntılar
Allah dağa göre kar
Güle göre diken
Güce göre yük
İmana göre imtihan verir
Çünkü
"Allah hiç kimseye gücünün yeteceğinden başka yük yüklemez..."
*
️Bakara Sûresi / 286
Sürekli dua ediyorum ama dualarım hiçbiri gerçekleşmiyor ne dua ediyorum neden namaz kılıyorum Allah'a ibadet etmeyenler benden daha güzel hayatta sahipken bız anca imtihan olsun
Umudunu taze tut bu geçici dünyada hiçbir şey kalıcı değil en mutlu animizda geçecek en kötü animizda gececek sapret ve dua et imtihandayiz
Yükledi işte bak ben artık intihar noktasına geldim ne namaz kılmak işe yarar neden ibadet
Niye Allah inanmayanlar Allah onlara niye imtihan etmiyor
Allah sevdigi kuluna dert verir hem günahını döker hemde kendini hatirlatiyor
Dünya Allah tarafından degerli olsaydı kafirler nefes dahi alamazdı
Allah kuluna üç şekilde cevap verir; * 'Evet' der, istediğini verir.. 'Hayır' der, daha iyisini verir.. 'Bekle' der ve en iyisini verir.. Allah adına yorum yapmamak daha doğru olur. Dilerse verir dilemezse vermez
Acı çektirmek onun işi zaten
Bu kullum biraz daha yalvarsin biraz daha sürünsün demi
Alakası yok senin sevdiğin herşeyden daha çok seni seviyor bu dünyada Peygamber efendimiz sav üzmüşler biz kimizki uzulmeyecez
Çok karamsarsin ne yaşadın bilmiyorum ama yaşadıkların asla kalıcı değil
Ben varim
Asla kalıcı değil maneviyatı yükselt Allah yaklaşarak biter
m.youtube.com/watch
Var, ben