Psikolojik sıkıntılar olan var mı? Okp ve benzeri? takıntı ve panik atak yaşayan var mı?

Piskolojik sıkıntılar temeli vesvese hepsi manevi kalp hastalığı. Başka bir şey değil

Yorumlarda anlatıyorum sadece maneviyat yükselterek Allah yaklaşarak bitiyor bu, başka bir şey değil

Hiç bir Piskolojik sıkıntı asla kalıcı değil...

Umudunu taze tut Allah a yaklaşarak bitiyor...

Şeytan insanın en zayıf noktasından vuruyor geçmiş travma etki eder korku kaygı endişe verir,,,,,

Hepsi insanın manevi kalpi ile ilgili

Ben bunları çekerken kimse bana anlatmadı, bunlar hepsini yaşayarak ve araştırarak bitiyor beni Allah a yaklaştıran vesvese oldu...

Yazık günah kendinize boş yere eziyet etmeyin...

Şeytan sizde olamayan düşünce verir sürekli olumsuz düşünceler ve o olumsuz düşünceler içinde kalma yapar

Nasıl normal vücudun yemek ve su ihtiyacı var manevi kalpin ise beslenmesi var manevi kalp beslenmeyince ruh daralır sıkılır bunalıma girer

Güncellemeler
+1 yıl
Bende yaşadım arkadaşlar sizleri yorum ve soruda görünce bildiklerimi anlatıyorum o sıkıntılar be ağır atlattım sadece bir dua etmeniz yeterli vallahi billahi vesvese hepsi geçmiş travma endişe korku kaygı bunlar vesvese Maneviyat yükselt Allah yaklaşarak biter başka yol yok
Bende prozac kullandım citoles kullandım
E nabizda sayısız psikiyatri gittim...
Böyle bildiklerimi anlatmayınca kendimi suçlu hissediyorum...
Ben kurtuldum siz de kurtulursunuz
Güncellemeler
+1 yıl
Nasıl normal vücudun yemek ve içme ihtiyacı var bizim manevi kalp ruhun beslenmesi var manevi kalp beslenmeyince ruh daralır sıkılır bunalıma girer
Kalp sahibi Allah ondan uzakta olunca manevi kalp hasta olur şeytanda Allah a yaklaşma diye size vesvese veriyor...
Bunlar yaşadın hepsi birer tecrübe maddi ve manevi bir beklentim yok asla yok dua et yeterli sadece
Psikolojik sıkıntılar olan var mı? Okp ve benzeri? takıntı ve panik atak yaşayan var mı?