Bilgim dahilinde yardımcı olucam
Aşk acısı çekenler hariç :)
Aşk acısı çekenler hariç :)
Aşk acısı olarak bakmayın ama beni asla sevemeyecek insanları seviyorum, oldu da o da seviyormuş gibi hissettim bir böcekmiş gibi ondan tiksiniyor, korkuyor ve nefret ediyorum. Ailemden de küçükken sevgi aldım, kendimi de sevilmeye layık görüyorum, her insan sevilmek ister
O biraz daha genel psikolojiye giriyor ben daha cok tıpla ilgileniyorum patolojilerle yani 🙏
Cevap
0Cevap
Derin sevgisizlik sadece kendini sevmeyle kapanır mı?
O daha cok genel psikolojiye giriyor ben tıpla ilgileniyorum patolojilerle daha cok ama genede yanıtlayayım sorunuzu
%70 oranında kapanır evet cünkü kendinizi sevdiğiniz zaman hayata farklı bakış açısıyla bakacaksınız biraz da psikososyal etkenler var tabiki toplum icine karıştığınız zaman veya arkadaş edindiğiniz zaman bu sevgisizlik hissiyatı gidecektir ama öncelik kendinizi sevmenizden başlıyor siz kendinizi seveceksiniz ki insanlar da sizi sevsin
Saygı ve Sevgi karşılıklıdır bunu unutmayın lütfen
Aynen o tür şeyler
Şizofreni bipolar bozukluk vesaire
Bu bişeye baağlı mı oluyor tetikleyen bişeyler var mı?
Hiç bir sebep görünmüyor carpintiya sebep olacak. Doktorun dediği kalbin diğer insanlara göre hızlı atıyor ilaç veremem çünkü diğer yandan da tansiyonun hep düşük dedi. Psikolojik olabilir diye düşünüyorum ama sebep ne bilmiyorum. Bu dönemler her şeyin boş olduğu bişey yaşıyorum. Kendimce belirtme biçimim de kocaman boşluğun içinde sıkışma hissi.
Her konuda rahatsizim
Genel olarak şikayetiniz nedir
Ne zamandır var bu şikayetleriniz
Psikolog musun?
En az bi Uzman doktor kadar bilgim var o konuda rahat olun
Anladım teşekkürler
Var benim
Şikayetiniz nedir
Anksiyete
İsteğimi kabul edin
Bana ulaşın
Hangisi siz bilemedim yazdım ama size mi acaba