AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Psikolojik sorunlarım çok da ne var tam olarak bilmiyorum ama her şey vardır zaten
Ülkenin yüzde 70'inde en azından minör depresyon vardır 😃
Ben ilaç kulandım korkup 7. Günde bıraktım ne yapıcam bilmiyom
Hangi ilacı
Bende bir buçuk iki sene önce Bi olaydan sonra başladı uyku problemim zaten 6 yıldır var buda üstüne sıva oldu uykusuzluk bi yandan sıkıntı bi yandan Esmax 10 mg verdi korktum kullanırken kaygılarım korkum dahada yükseldi normal dediler ama ben gene bıraktım
Bende de üst üste gelen sıkıntılardan sonra başladı aynı grup farklı ilaç verildi kullanmadım citoles bir süre kendim geçirmeye çalıştım ama baya kötüydüm artık farklı doktora gittim onun verdiklerini kullandım
Başta öyle oluyor sonra geçiyor
Nasıl hissettiriyor sana
İlaç mı anksiyete mi
Daha iyiyim şu an sıkıntılarım azaldı
Ben bırakma konusunda korkularım var diye ilaç insanları daha kötü yapıyor diye korktum bıraktım
Yok bence tam tersi ilaç iyileştiriyor
Benim ilk başta çok yoğun anksiyeteydi depresyon panik atak hepsi
Uyuşma bayılacak gibi his çınlama titreme uykusuzluk derelizasyon vs
İlaçtan sonra çok şükür daha iyiyim zamanın da etkisi var tabi
şu an ki sıkıntım da uykusuzluk ve kabızlık donuk gibi beyin düşünememe falan
İnşallah onlar da en kısa zamanda geçer bir an önce
Yeni mi kullanıyorsun
Ben ilacın 6. Günü öyle bi sarhoşluk gelmişti ki çok korkmuştum ben
Önce farklı bir ilaç kullandım şimdi ki farklı
Yapıyor bazıları ama sonra geçiyor
Bilmiyorum şu an ne yapıcağımı da bilmiyorum zaman gösterecek her şey daha da iyi olucak zamanla inşallah olur
Senin şikayetin ne anksiyete mi nasıl belirtiler var
Anksiyete dediler hatta buradaki hesabımı onun için açmıştım anksiyete ne demek diye falan bilmiyordum çünkü
Anladım sen de var mı kabızlık uyku çekmemesi uyuduğunu hissedememe
Hiç uyuyamıyorum ki sürekli uykusuz uyanıyorum kabızlık yok ama
Ben de uyku sıkıntı
İlaçtan önce de vardı demi bu sorun sende
Evet anksiyeteden beri var
Bende daha önceden de vardı da anksiyete ile beraber daha çok arttı
Anksiyeteden oluyor altta yatan sıkıntı düzelse geçecek inş bende kaç kez uyandım dün
Boynum başım da ağrıyor şu an
Odaklanma sorunu var zaman algı bozulması sabah kahvaltı yaptım sanki hiç yapmamış gibi zannetme falan
Kaç gündür kullsnıyosn
şu an ki ilacı 3 haftadır
Nasılsın şimdi
uyku problemim devam ediyor
Kullandığın ilacın ismi neydi
laroxyl
İlk defa duydum peki uykusuzluk dışında herhangi bir problem var mı
yok
siz kullandınız mı
Dedim ya ben Esmax 10mg kullandım ilk 10 gün yarım dedi doktor 6. Günün gecesi sarhoş gibi olmuştum dünya garip gelmişti 7. Gün bıraktım ve iç sıkıntısı geçmiyor bu kaygı bozukluğu olduğundan beri ne yapıcam bilmiyorum
şu an kullanıyor musun naptın onu merak ettim
anladım
Kullanmıyorum ama napıcam bilmiyorum çaresiz hissediyorum
zor psikolojik sıkıntılar
Hemde nasıl
Ne gibi bir sıkıntın var Uykusuzluk mu
Evet
Bir süre depresyon veya uyku ilacı ile bu durumu atlatmaya çalış.. 21 gün sonra beyin kendini resetlemeye başlayacak. Hiçbir şey Kalıcı değil her şey geçici üzülme kdrama izle
Çalışıyorum ama daha düzelmedi
Kdrama izle iyi gelir
Denedim yok aynı
Peki arkadaşın yok mu
Yok
Olsa bu kadar zorlanmazdın sanal da olsa bir tane edinmeye çalış
Olabilir
Evet okb var, anksiyete de yaşıyorum
İlaç kullanıyor musunuz
Doktor veriyor hep ama kullanmıyorum ama siz beni örnek almayın
Ağır durumlarda kullanılmalı. Benim okb m de ilaç kullanmam gerek ama ben çok saglık araştırması yaparım içinde titanyum dioksit olunca kullanasım gelmiyor bir de aileme söylemeden gitmiştim o yüzden
Bende de anksiyete yaşıyorum şu aralar uykumu çok bozdu
Geçmiş olsun anksiyeten nasıl belirtiler veriyor? Ya da ne tür anskiyete yasiyorsun? Anlatmak istiyorsan dinlerim
Anlatsam baya uzun ya şu an ki uykusuzluk uyuduğunu anlamama bölük bölük uyku algı bozukluğu beynim donuk gibi sanki bişey düşünemiyorum gibi
Üst üste gelen sıkıntılardan sonra oldu
Sevgili aile iş gelecek vs
Allah şifa versin canım, seni üzen durumlar zor ama inşAllah bunlar da geçer, ben bir keresinde vesveselerden çok bunaldim ve bende bir uygulama var her gün bir ayet hadis paylaşıyor öyle çok dinibütün değilim ama onlari nerdeyse hergün acip bakarim o gün günün Ayeti Andolsun, insanı biz yarattık ve nefsinin ona verdiği vesveseyi de biz biliriz. Çünkü biz, ona şah damarından daha yakınız. burada anladım ki Allah bana yardim edecek. Bir insanin yasadigi en ufak bir ruhsal fiziksel sorun gunahlarinin dokulmesine sebep oluyormus ve uyumadan once eger sıkıntı basiyorsa inancliysan Felak, Nas, Ayet'el Kürsi, Fatiha İhlas bismillahillezi duasi oku (internete yazsan cikar tamami). Kaygılar insanı yiyip bitiriyor ama mecburen bakis acimizi degistirmeliyiz bendeki okb de beni mahvediyor ama elimden geldigince tam tersini dusunmek istiyorum
İnşallah çok teşekkür ederim benim de aslında taktığım şeyler de var
Dualar okuyorum devamlı değil ama arada
Rica ederimm ne demek. Okb ve anksiyete benzer durumlar umarim en kisa sürede gecer seni yoran seyleri umursamamaya calis sadece dusunup icin icin kendimizi uzuyoruz
Umarım Aynen öyle umursamamak lazım uğraş ortam olsa keşke bu kadar belki umursamaz
İnşAllah duzelir canim hep böyle olacak degil ya Allah a güven🫶🏻
🙏❤️
😚💌💓
Cogu kiside olur kimisi taksr kimisi takmaz
Hepsi var hepsi
İlaç kullanıyor musunuz
Evet yardımcı olayım
Anksiyete ve uykusuzluk
Uykusuzluk anksiyeteden dolayı geliyor tedavi olmalısın ilaç tedavisine sıcak bakıyor musun
Kullanıyorum ilaç
Aşırı kabızlığı da neden oluyor
Bu tarz durumlarda imkanım varsa yürüyüş hareket iyi gelir ilaçları da düzenli almalısın uzun süren bir tedavi ama gitmeyecek bir şey değil
Yürüyüş yapıyorum geziyorum ilaç da kullanıyorum ama kabızlığı daha kötü yaptı inşallah hızlı düzelir uzun zaman oldu anksiyete
Ne kadar süre geçti ilaçların yetersiz geliyor olabilir mi hiç mi yardımcı olmadı
Baya düzeltti ilaç
Ama daha devam eden sıkıntılarım var
Ya hayatta her zaman sıkıntılar var da sıkıntılarla stresle geçirmeyi öğrenmek lazım
Evet
okb vae
ilaç kullanıyor musunuz
Yok çok şükür
Neden
Yok.
Yok yaşamıyorum
Evet var
anksiyete depresyon panik atak mı sizin ki ne
Majör depresyon, ve bunlar sadece uzman yardımıyla aşılır
aynen ilaç kullanıyor musunuz
Uzun zamandır savsaklıyorum ne yazık ki