Bu panik atak bitirdi beni. Önerileriniz?

Arkadaşlar 3 yıldır bu hastalıkla uğraşıyorum ama bir türlü kurtulamadım.
Bu hastalığa ilk yakalandığım zamanlar sadece kalp ağrısı , nefes daralması , baş dönmesi ve kalp krizi korkusu vardı. bir zaman sonra bişeylerin farkına vardım. Korkmuyordum artık. Kalpte sıkışma felan olurdu ama sanki hayatımın bir parçasıymış gibime gelmeye başlamıştı korkmazdım yani. Bundan dolayı kullandığım ilacı bırakma kararı aldım. Doktor kontrolü dışında. Cahillik işte :). 1 sene kadar iyiydim ama birden yine rahatsız olmaya başladım. Ama bu sefer farklıydı. Ara sıra kalp sıkışması olurdu ama ben bunu kafaya takmazdım. Ama işte bir yerlerde birinin ağır hasta olduğunu görsem , (haberlerde felan) hemen 1 gün sonrasında aynı belirtiler bendede çıkmaya başladı. Korkmaya başladım aileme anlattım ama psikolojik olduğunu söyleyip rahatlatmaya çalıştılar. Bu şekilde her gün bir ölümcül hastalık teşhisi koymaya başladım kendime. En sonda kanser korkusu var. Geçen sene üni kazanmıştım. Farklı bir şehirde yaşamaya başladım. Yemek kültürüne alışamadığımdanmıdır nedir bilemiycem ama tam 17 kilo vermişim 1 yılda. Bu kilo kaybı bu günlerde kanser korkusu sardı bana. Buna bağlı olarak iştahsızlık ve mide bulantısı. Bu seferde farklı bir düşünce başladı. Bu tüm rahatsızlıklarımı panik atağın üzerine atıyorum ama ya gerçekten hastaysam? Ve bunun farkına varınca çok geç olursa? Korkusu. Sürekli bir kuşku var. Kafayı yemek üzereyim.

Bu rahatsızlığı atlatmış olan tecrübeli kişilerden tavsiye bekliyorum :).
bir öneriniz varmı?
Bu panik atak bitirdi beni. Önerileriniz?