Küçük dil denilen yerin arkasinda bogazimda boyle bir sislik var konuşurken falan zorlanıyorum neden olmustur? Nasil gecer? Hangi bolume gitmem lazim lukak burun boğaza mi?

Boğazın çok fazla şişmiş bunu önlemen için antibiyotik veya soğuk algınlığı veya ağrı kesici ilaçlarından içebilirsin ama sadece 1 tanesini seçmen lazım bunu yaptıktan sonra hemen yat ama uyuma birde ilacı içtikten sonra 1-2 saat aradan geçsin sonra tuzlu suyla recep ivediğin yaptığı gibi ağzını öyle çalkala geçmiş olsun 2-3 güne kalmaz iyileşir
Doktor musun?
Evet Kulak Burun Boğaz Doktoruyum Kanuni sultan süleyman eğitim ve araştırma merkezi
Önemli olmadığına emin misiniz?
Önemli bir şey değil siz benim değimi yapın bakın görün 3 güne kalmaz iyileşeceksiniz
Tamam teşekkürler
Yaklaşık iki aydır benim de boğazım böyle fakat kullandığım ilaçlar işe yaramadı sadece acısını hafifletiyor şu an acımıyor ama yaklşık iki aydır hep bu şişlikler var ve bademciklerimde de açıkçası hep geçer diye çalıştığım için hastaneye gidemedim
@Tamellaaa lütfen endişelenme burası doktor sitesi değil her ağızdan bir laf çıkar. Bu genelde farenjit gibi hastalıklardan sonra oluşur bende de aynısı vardı dorktor bişe olmadığını söyledi merak etme ama eğer çok korkuyosan veya emin olamıyorsan mutlaka kbb ye görün. Yutkunma zorluğu bir zamandan sonra psikolojik olarakta olabilir.
kanser. gecmis olsun
Gercekten mi?
Saçma sapan konuşup insanları tedirgin etmeyin.
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar