Şeffaf küçük boncuk gibi top şeklinde balgam geliyor tesbih boncuğu gibi değil mercimek tanesi kadar ama top şeklinde
Neden olabilir bu
Neden olabilir bu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Oha herkeste olabilen bişeymi bu aynısı bendede böyle nedenini araştırmak için girdim gördüm seni aynısı bendede oluyo balgam ama sıradan balgam gibi değil şeffaf minnacık biraz sert mercimek gibi küçücük bi şey çıkıyo öKSürünce her zaman değil ilk sabah kalktığımda boğazım doluydu düzeltmek için öhö öhö yaptım ağzıma öyle bi topçuk geldi sert baktım çok garip bisey ben troid hastasıyım oda boğazla ilgili ve ilaçları bıraktım 1 sene önce onunla alakalı olabilir dedim şimdi internetten bakarken gördüm seni girdim demekki herkeste olabilen bişeymiş bende araştırıyorum şimdi neymiş ne değilmiş seninkisi geçtimi?
Sigara değiştirme açık tütün içiyorsan değiştir elle Manuel sarıyorsan içtiğin sigarayı ara ver paket iç HD sigarası orta hafif hissi var uzun lm içerdim HD geçiş yaptım
Hafif bir sigara içiyorum şu an Winston slender kırmızı malboradan düştüm fiyatlar yüzünden bundan önceki zamdan şimdi bundan neye düşücez bakalım
Cevap
3Cevap
Sigarayımı deyiştin sen
Değiştirmedim aslında
Maydonozdan nefret edererim :)
Bu ara da niye kuzen diyorsun bana :)
Ciğerinden geliyor olmasın?
ciğerden gelir mi
Kuru öksürükle gelen nedir?
Sigara iciyosan ondan
Sigaradan mı oluyor sıkıntı yok o zaman yani
Evet