40-45 dakika kadar, en küçük bir çizikte bile bayağı kanıyor ve durmuyor. Fırsat bulur bulmaz doktora gideyim,3 aydır böyle.😔 Yorumun için teşekkür ederim💞
böyle insanlardan nefret ediyorum işte hiç bir şey bilmeyip ilk duydugu şeyi benimseyip birde onu savunuyoer ulan ne mallar var ya lan ben daha 1 hafta önce verdim ve düzenli olarak 4. verişim kanımı sen daha neyin derdindesin bacım hadi ordan sıktın
Oldukça hafif bir sıyrık gibi gozukuyor. Bu kadar Kan oradan çıkmaz gibi, zaten bu kan gibi gözükmüyor eğer kansa; ya kullandığın bir ilaç buna sebep olmuştur ya da bir sorun vardır, başka belirti var mı yok mu gozlemlersin. Kan zaten heterojendir*
Kan görmüşlüğüm var, daha homojen yapıdadır (içeriği bakımından söylemiyorum) ve koyudur ayrıca anormal olduğu teşhisini koyan arkadaşım tıp öğrencisi. Hemofili veya anemi olabileceğini söyledi. Buraya atma sebebim "konu hakkında bilgisi olan" arkadaşların yorum yapmasıydı. Saçma sapan yorumlar almış başını gidiyor. Gerçi buraya bira fotoğrafı atılsa yine aynı zeka seviyesine sahip insanlar saçma sapan benzetmelerde bulunurlardı. Şaşırmamak lazım.
Resimdeki kan değil. Sağlıklı isen kanın normaldir.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Resimdeki "kan". Burada kimseye kanıtlayabilme ihtimalim yok görüldüğü gibi. Ayrıca;sağlıklı değilim, olduğumuda söylemedim. Kullandığım kan ilaçları var. Lütfen bildiğiniz konularda görüş paylaşımı yapın.
En İyi Cevaplar