Adet kanamam çok az ama vücudumda kan fazla ve kanım pıhtılı, bu normal mi?

Geçen gün kan tahlili vermiştim doktor bunu söyledi ; sende demir eksikliği yok kansızlık yok. Litre olarak bedeninde çok fazla kan var aşırı derecede kan var sende.

Adet kanaması olunca az kanamam oluyor sadece 20 ml kan kaybı oluyor toplam olarak ve 2 gün sürüyor kanım pıhtılı ve çabuk pıhtılaşma oluyor banyoda ped takıyorum kan akıyor pıhtılı kan geliyordu. Soru olarak klavye değiştirebilir. İki gün sürüyor az adet kanaması oluyor. Kan pıhtılaşma bozukluğu hiç yok sadece kanım oldukça pıhtılı. Kan grubum 0 rh+ ve 0 rh negatif (-) değil diye biliyorum. Kanım çok pıhtılı kan gelince pıhtılı kan geliyor pedin üzerine.

Demir eksikliği ve kansızlık tanısı olunca az adet kanaması oluyor. Bende ikisi de hiç yok. Vücudumda çok fazla kan var. Adet kanaması olarak yoğun değil az kanama oluyor bende.

İdrar tahlili verdim idrarda kan ve rbc çok yüksek çıktı. Ama bu hastalık değil adet olduğum için idrarda kan göründü.

Kan pıhtılaşması bozukluğu yok bende kesinlikle.

Güncellemeler
4 ay
Boyum 169 cm kilo 87
Kansızlık ve demir eksikliği yok geçen gün kan tahlili verdim hgb biraz yüksek çıkmış kanım çoğalmış vücudum da aşırı derecede çok fazla kan olduğunu öğrendim. Adet kanaması olarak ise kanım epeyce pıhtılı kan akarken pıhtılı akıyordu bekletilen kan değildi pedin üzerine pıhtılı kan geliyor.
Güncellemeler
4 ay
Bende demir eksizliği ve kansızlık yok miyom ya da kist vardır rahimde belkide. adet kanaması az iki gün de sadece 20 ml ve daha az kan kaybı oluyor.
miyom bende de var, adet kanaması az
Adet kanamam çok az ama vücudumda kan fazla ve kanım pıhtılı, bu normal mi?