Kendimi bildim bileli alnımda bunlar var. Bunların nasıl geçeceğini bilen var mı? Ameliyat dışında geçer mi? Doktor yakarız dedi ama siyah leke bırakabilir dediği için güvenmedim sizin bir bilginiz var mı?
Yağ bezeleri cilt altında biriken yağ bezelerinin oluşturduğu yumuşak bir kisttir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu bu dertten muzdarip olanlara yağ bezesi için lavanta ve soğan kürünü önermiştir. Ciltteki yağ bezeleri, vücuttaki yağ metabolizmasının bozulduğunu, yağ metabolizmasının sağlıksız çalıştığını gösterir. Bu kür sayesinde sağlıksız çalışan yağ metabolizması sağlıklı bir hal alacaktır. Yağlarınız hareketlenip, yanmaya başlıyordur."
Saraçoğlu'nun dedikleri genelde uzun süre kullanımda işe yarar, bunun içinde soğan ve lavanta kürü demiş. Aslında yağ dengesini en iyi düzene sokan şey sarımsaktır ama onu sürersen kıllanma yapabilir, oyüzden sen midene zarar vermeyecek şekilde sarımsak ye. Yağların sindirimi çok zordur sarımsak yardımcı olabilir. Spor yaparsan daha da iyi olur.
Ozaman hiç sarımsağa yanaşma ama yağ tüketimini kendinde azalt, hiç yeme demiyorum midenin kendini koruması için yağa ihtiyacı var. Soğanda mideye dokunur bence lavanta kürünü denesen daha iyi olur.
En İyi Cevaplar