Sağlık Yağ bezesi nasıl geçer? Zsez_S Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Gözüm olunca iğneyle çıkarmaya cesaret edemedim. Ama var mı bildiğiniz bi yöntem. Görüntüsü rahatsız etmeye başladı beni. Güncellemeler1 yıl Güncell Yağ bezesi nasıl geçer? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. krem alarak ya da Sarımsak sür 0 0 Yorumla
vforvv Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Maşallah gözün çok güzel 1 5 Yorumla Zsez_S 1 yıl 😂 Teşekkür ederim Yorumla vforvv 1 yıl Sivilce gibi o geçer elleme çok Yorumla Zsez_S 1 yıl Yıllardır var büyüyor geçmiyor Yorumla vforvv 1 yıl Cildiyeye git bence sivilce değil demek ki Yorumla Zsez_S 1 yıl Değil değil Yorumla
HızırBey Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Karaciğer de sıkıntı olabilir göster kendini sanayiye 0 2 Yorumla Zsez_S 1 yıl Hangi sanayi bakıyor dersin. Cildiyeye mi gidim Yorumla HızırBey 1 yıl Cildiye değil iç hastalıkları dahiliye boncuk FSM ye git Yorumla
baskabiriiste Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl yap bezesiyse glikolik asit surulur normalde ama bu gozune cok yakinmis bi cildiyeye gorun derim.. 0 2 Yorumla Zsez_S 1 yıl Peki teşekkür ederim Yorumla baskabiriiste 1 yıl rica ederim :) Yorumla
küçüksoğan Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Katarakt olmadığına emin misin 0 2 Yorumla Zsez_S 1 yıl Yok bee abartma sadece yağ bezesi. Yorumla küçüksoğan 1 yıl bence göz doktoruna gitmelisin Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Yaş 28 diyor. Ama bebe. 0 1 Yorumla Zsez_S 1 yıl Vay bee bi gözden neler de çıkarmışsın sen öylee. Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 471 cevap paylaştı. Sarımsak sür oraya sabah akşam 0 5 Yorumla Zsez_S 1 yıl Geçer mii. Yakıcı bi noktada bi de AşkıÖldürmek 1 yıl Bende çok çıkıyordu öyle yapardım hep Zsez_S 1 yıl Teşekkür ederim deneyimm AşkıÖldürmek 1 yıl Rica ederim üç gün sabah akşam sür bakalım ne olacak ortadan ikiye kes bir dişi öyle sür yakacak ama Zsez_S 1 yıl Olsun o kadar bişey olmaz
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. elleme dursun sakat bi yerde 0 5 Yorumla Zsez_S 1 yıl Ama gıcık oluyorum Yorumla u tenedos 1 yıl kibarca konuşsan bi belki gider Yorumla Zsez_S 1 yıl Deniyim bi😂😂 Yorumla u tenedos 1 yıl dene dedemde işe yaradı Yorumla Zsez_S 1 yıl Benim tatlı dilime dayanamaz Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bu bildigimiz sivilce ucu ya 0 6 Yorumla Zsez_S 1 yıl Sıkınca çıkmıyor ama ve yıllardır var. Son zamanlarda bi tık büyüdü gibi Cevap sahibi 1 yıl Orayi nasil sikarsin ki zaten taaa icte kosede bir yer. Tirnak ucuyla bastiracan dibine Zsez_S 1 yıl Çıkmıyor işte Cevap sahibi 1 yıl Sen beceremiyon ben olsam hemen sip sak cikaririm onu Zsez_S 1 yıl Ayy yok mu şu bilmiş haller. Yanii burada sivilce sıkmaya bayılan uzman var. Olmuyor diyorum anlamıyorsun Cevap sahibi 1 yıl bende beceremiyorsun diyorum sen anlamiyormusun. Aglama la hemen ne bu agresiflik her seyi bu kadar ciddiye alma. Iyi geceler...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
krem alarak ya da Sarımsak sür
Onu bilecek en iyi kişi hekimdir bebiş
Kimsenin lafıyla iş yapma
Maşallah gözün çok güzel
😂 Teşekkür ederim
Sivilce gibi o geçer elleme çok
Yıllardır var büyüyor geçmiyor
Cildiyeye git bence sivilce değil demek ki
Değil değil
Karaciğer de sıkıntı olabilir göster kendini sanayiye
Hangi sanayi bakıyor dersin. Cildiyeye mi gidim
Cildiye değil iç hastalıkları dahiliye boncuk FSM ye git
yap bezesiyse glikolik asit surulur normalde ama bu gozune cok yakinmis bi cildiyeye gorun derim..
Peki teşekkür ederim
rica ederim :)
Katarakt olmadığına emin misin
Yok bee abartma sadece yağ bezesi.
bence göz doktoruna gitmelisin
Yaş 28 diyor. Ama bebe.
Vay bee bi gözden neler de çıkarmışsın sen öylee.
Sarımsak sür oraya sabah akşam
Geçer mii. Yakıcı bi noktada bi de
Bende çok çıkıyordu öyle yapardım hep
Teşekkür ederim deneyimm
Rica ederim üç gün sabah akşam sür bakalım ne olacak ortadan ikiye kes bir dişi öyle sür yakacak ama
Olsun o kadar bişey olmaz
elleme dursun sakat bi yerde
Ama gıcık oluyorum
kibarca konuşsan bi belki gider
Deniyim bi😂😂
dene dedemde işe yaradı
Benim tatlı dilime dayanamaz
Bu bildigimiz sivilce ucu ya
Sıkınca çıkmıyor ama ve yıllardır var. Son zamanlarda bi tık büyüdü gibi
Orayi nasil sikarsin ki zaten taaa icte kosede bir yer. Tirnak ucuyla bastiracan dibine
Çıkmıyor işte
Sen beceremiyon ben olsam hemen sip sak cikaririm onu
Ayy yok mu şu bilmiş haller. Yanii burada sivilce sıkmaya bayılan uzman var. Olmuyor diyorum anlamıyorsun
bende beceremiyorsun diyorum sen anlamiyormusun. Aglama la hemen ne bu agresiflik her seyi bu kadar ciddiye alma. Iyi geceler...
Olur bakalım.
Bende de var