Arkadaslar ne kadar bakim yapsamda ellerimin durumu bu. Ewet buyuk ve sicaktan da yandilar 😭😭 amele yanigi oldum. Ozellikle bayanlar bu ellerle ne yapabilirim ben? Nasil duzelticem. Yardim lutfen
Heee varoşum. Bildiğin gibi değil. Benim basitliğimi bir kenara bırakırsak el eldir. Değişmeyecek bir şeyi dert etmemelisin. Ben kaçtım , lağım karışmış derelerde kağıttan kayıklar yüzdüreceğim. Elveda.
peki şöyle söyleyim öncelikle 1. Avrupadan işinde iyi bir terzi getiriyorsun Diyeceksin ki parmaklarımı küçült nasıl olsun diye soru sorucak sende orjinal diyeceksin o işini halledicek sonra. maykıl ceksın'ın doktoruna gidiceksin hocam diyeceksin beni beyazlaştır Sonra beyazlatıcak seni. miyşın kompleyt niga.
Mission complete nigger demek istedin herhalde. Avrupaya gitmeme gerek yok zaten ordayim. Dediklerinde ciddi olsaydin uygulardim u nigger😂😂😂 u fucking sand nigger
Cok kuru buyuk hadi onu gectim gunesten karardim. Cok kuru budscrupla ovuyorum duzeliyo ama hergunde useniyorum. Bazi kizlar ne sansli elleri minik ve nazik :/
En İyi Cevaplar