Artık aglayacagim 😔 Ellerim her yil böyle oluyor kaşınıyor öleceğim Dr gittim krem verdi gecmedi kendimden tiksiniyorum ellerim bunlar yokken bembeyaz duruyor yumuşacık oluyor ama bunlar çıkıyor ve mahvedebiliyor bayram geldi catti ama geçmiyor millet igrenecek diye korkuyorum
Kurdeşen, vücut içinden ya da dışarıdan gelebilecek çeşitli uyaranlarla tetiklenmektedir. Bu uyaranların bir kısmı alerjik mekanizmalar yoluyla, bazıları iltihabi enfeksiyonlar sırasında veya sonrasında, diğerleri ise soğuk, sıcak, basınç ve efor gibi fiziksel etkiler yoluyla kurdeşeni tetikler. Bununla birlikte, çoğu durumda tetikleyici faktör bulunamamaktadır. Fakat tetikleyicilerden bağımsız olarak vücutta kurdeşene yol açan mekanizmalar her hastada büyük ölçüde aynıdır.. Bu olabilir gibi.. benim bir yakimda da vardı.. cildiye uzmanına gitmelisin..
Geçmiş olsun😔 Havuza gidince bacaklarimdada olmuştu böyle ama bana enfeksiyon kalmışsın demişlerdi Dr gittiğimde Aceba güneş alerjisi de onların anlamadı Acilde hemen bakıp krem yazıp gondermislerdi
Alerji değil uyuz parmak arasında kaşıntı varsa karın veya göğüste bir de gece tutar bu ilet genelde wilkinson pomad al eczanede satılıyor krem üç gün üstünde duracak kokusu ağır sonra sana mutlu tatlı uykular dilerim
kendiliğinden gitmez viraldir siğil yani bulaşıcı muhtemelen bir yerden sana bulaştı doktor yakmalı ya da eczaneden falan siğil ilacı al önlemini al yoksa vücudunun diğer yerlerine bulaşır
Hayır siğil değil internette baktım egzama diyen var kurdeşen diyen var sert değiller yumuşak kabarcık , biraz geçiyor sonra tekrar başlıyor kaşınıyor Bazı yerlerde sıcak aylarda görülür diyor bilemedim