Ozellikle karin bolgesinde olusuyormus baya.. simdi buna karsi bir onlem alabilir miyiz yoksa allah'in isi diyip gecmemiz mi lazim
Care var mi?
Simdiden cevaplariniz icin tesekkur ederim
Care var mi?
Simdiden cevaplariniz icin tesekkur ederim
Johnson's baby yağı ya da normal nemlendirici sürebilirsin. Özellikle uyurken karnına ve yan taraflara kremle hafifce masaj yap, kremi tam yedirmeden.
Allah sağ, salim nasip etsin inşallah.))
Tesekkur ederim canim benim bu dediklerini dikkate mutlaka alacam sagolasin gulum :)
Amin insallah :)
:) ne demek.
https://i.hizliresim.com/LQE3yj.jpg
Bunu kulandım hiç çatlağım yok tabi bebek yağıda sürdüm hee duş sonrası
Galiba bunu Fransa'dan da bulurum ustunde fransizca da yazmislar :) tesekkur ederim bak bu isime yaricak
Sagol canim benim :) ilk firsatta gidip bunlardan alacam mutlaka :)
Sagol :)
özel kremler var. gebelik 3. ayından sonra hem karın hemde göğüs bölgesine uygulamaya başlıyorsunuz. çatlak olmadan ya da min. düzeyde atlatıyorsunuz.
Tesekkur ederim :)
Sagol abi en kisa zamanda eczaneye ugrayip bunlardan alirim :)
Sahol abi amin :) sana da aynisini diliyorum allah'a emanet ol ve kendine iyi bak
Doktorunuza danışmalısınız bunu öncelikle.. ve gebelik boyunca düzenli spor ve sağlıklı beslenme öneririm.
Sagol abi
Cevap
7Cevap
Catlak kremi var onlardan sur duzenli olarak. Veya badem yagi hindistan cevizi yagi da surebilirsin duzenli sekilde. Cok da kilo almamaya calis.
Tesekkur ederim canim :)
Bol bol nemlendirşlmesi gerekiyor özellikle bel ve göbek çevresi bio oil kullanabilirsin tavsiye ediliyor ha sadece dediğim yerlere sürme bacaklarına falanda sür kilo alan yerlere
Oldu canim tesekkur ederim :) dikkatle yapacam bunlari
Badem veya kakao yağı sürülüyor sabah akşam diye duymuştum.
Tesekkur ederim tatlim benim 😊
rica ederim denemende fayda var
Tabi :)
iyi günler 😀
Sana da canim :)
Olacagı varsa oluyor çaresi yok kullandım yağları ama bana faydası olmadı biraz çatlağım var göbekte
Anladim guzelim ama yinede tesekkur ederim :)
Kremler bir işe yaramaz 3. aydan başlayarak saf zeytinyağı ve badem yağı kullanın.
Tesekkur ederim ablacim da ben o yagi yemem mi lazim kasiklayip da yoksa surmem mi?
Karın bölgenize ve çatlama ihtimali olan heryere bolca sürün
Oldu tesekkur ederim :) vaktini de harcadin benim icin allah senden razi olsun
Önemli değil canım ne demek Allah senden de razı olsun.
Estafugrullah gulum ben ne yaptim :)
Her türlü çatlağa önlem alınır; çatlak ayrımı yapmayın lütfen...
Tamam abi yapmiyorum o zaman :) o her catlaklara karsi alinabilecek onlemlerden ne var mesela?
Tesekkur ederim :) dikkate alacam bunlari sagol
Ben her gün göbeğime bebe yağı sürüyordum hiç çatlağım olmadı
Peki nerden bulursun? Ozel bir yag mi yoksa bildigin bebekler icin kullandiklari yag mi canim?
Bildiğimiz bebe yağı Johnson's Baby marketlerde de var ezcanelerde de. Al hem bebeğin doğunca her duştan sonra bebeğine de süreceksin.
Hihi peki canim :) ben oyle yapim :) bebek dogmadan bebek kokacam desene :)
Alış işte 😊😊
Cok severim ya zaten o kokuyu sorun olmaz benim icin :)
Benim annem kardeşime hamileyken elma yerken surerdi gamze yapıyor hem önlüyor bide çatlak kremi oluyor eczanelerde falan onu 2 kez suruyordu hiç çatlak olmadı
Tesekkur ederim canim benim :) elma demek desene :)
Peki oyle yaparim o zaman canim :) hem gamzeleri cok severim :)
Canim ben daha 5bucuk ay falan kaldi :) vaktimiz var yani
Insallah ise yarar ama en onemlisi saglikli olmasi :) ben onu gamzesiz bile zaten severim :*
Ben de seni takibe alim bari :)
valla tomarla para döküp kremlerindne alabilirsin ama en fazla %40 faydası olur denedik
Cogu zeytin yagi veya badem yagi kullan diyor, onu denediniz mi peki?
dendik denedik çok az bir faydası olur %90 genetik bu iş. hiç bişey kullamayan arkadaşlarımızda oldu olmayınca olmuyor
Neyse artik hayirlisi diyelim :) insallah fazla olmaz
Sen yinede zeytin yagi veya badem yagi kullan ama pahali kremlere bisa para harcama inan bebegin oldugunda gozun ne catlak gorecek ne bisey Allah saglikli sekilde kucaginiza almayi nasip etsin
Amin insallah abi :) tavsiyelerin icin tesekkur ederim
onun için krem kullanıyorlar.
Tesekkur ederim canim, eczaneden mi aliniyor? Ve ise yariyor mu, hic kullanani gordun mu?
Tesekkur ederim tatlim benim 😊 bunu ice arastirim ben isime yaricak galiba :)
Çaresi hamile kalmamak
Gec kaldim ona :D
Allah bağışlasın kaça gidiyor
Amin :) Kaca mi gidiyor? Bir yere hittigi mi var da :D
Badem yağı sürebilirsin kardeş. Faydası olur.
Tesekkur ederim kardesim :)
badem yagi tuylenme yapar
Sagol abi :) darisi basina diyim :)
Eee ben ne yapim peki? Biri bagdem yagi diyor diyeri olmaz diyor?
Bebek yagida iyi geluyormus yorumda bir ablam tavsi etti :) bir onunla da deneyim olmazsa badem yagina gecerim
Insallah :D nerden cikti bu lakap :D bayan gebe :D :D :D valla guldurdun beni
Oyleyim de ilk defa biri bana bayan gebe dedi beni de guldurdu :D allah senden razi olsun iyi geldi :)
Amin insallah :)
3 ayligi gectim diyim :)
Aynen en zorunu atlattim diyelim :)
Simdi sadece kilo sorunu olacak onu da bosveririm :D
Haha haklisin ya :) sabahlari artik kesinlikle sutun yaninda tursu yiyorum :D
Eczanede kremleri satılıyor diye biliyorum.
Oyleymis :) tesekkur ederim
Bunu bilmiyorum :D
Bak bu olmadi simdi abi :D
Bu da nazarlığım olsun. :D
Neyse peki bu sefer affettim seni :)
Aman da aman : P
Ne olmus bu sefer :)
Badem Yağı kullan
Badem :D not tuttum guzelim tesekkur ederim
bir sürü yag var
Ise yariyor mu peki?
gnel olarak yariyormus ama annen cok catladiysa sen de cok catlarsin biraz genetik. instagramda socialmom var onun bir tarifi var ona bir goz atabilirsin veya hazır olsun dersen bio-oil var😊
Cok tesekkur ederim canim benim ya ☺ ama galiba benim halim kotu zaten hamilelikten once catlaklarim vardi eskiden kilo sorunum vardi da.. :p
Ben hemen bunlari arastirim beterlesmeden :) yine tesekkur ederim tatlim benim 😊
canim önceden catlaginin olmasi hamilelikte olacagi anlamina gelmiyormus😊 belli olmaz yani😄 rica ederim canim😊
Insallah olmaz ya :D :D :D sagol gulum dedillerini dikkate alacam
Kaç aylıksın
3 ayligi gectim :)
Maşallah cinsiyet belli oldu mu
Yok henuz belli degil
Hmm hayırlısı olsun nasıl gidiyor hamilelik ilk bebek mi
Evet ilk bebek :) iyi gidiyor abi ya az sorun ciksa bile cok sukur su an iyiyiz:)
Olacak okadar canım tadı tuzu sormak istedigin şeyler varsa sorabilirsin yardımcı olmak isterim :)
Tesekkur ederim :) yoksa sende mi hamileydin :o
Eminol dokuz dogurmuşumdur
Hahaha :D tahmin edebiliyorum abi
Hayır tahmin edemezsin 😂😂
Ne diyim sen bilirsin o zaman :)
Küçükken gerçekten zor oluyor bakması anne için ama şey bagzı bebeklerin bebeklikleri akıllı uslu geçiyor
Valla umarim benim kuzucuk fazla yaramaz olmaz cunku yoksa ustesinden zor gelirim :D
Gerçekten zor ama nasıl söylesem hani kadınlarda annelik içgüdüsü gerçekten gerçek yani :) şahsen ben yani yardım etmedim eşime hani yardım ettim ama cok degil çogu zaman kendisine bıraktım ha kendisi de iyi bakıyor yani
Anladim abi :) insallah o annelik bende de olur :)
Bu arada size de mutluluklar diliyorum
Teşekkürler hangi şehir bu arada
Ben taaaa Fransa'da oturuyorum abi ama asil konyaliyim :) siz nerelisiniz ya?
Sormamdaki sebep soguk bir memleketteysen ayaklarını üşütme ayaktan soguk alırsın ilk aylar tehlikeli biraz dicektim ama tabi sen bu sözleri defalarca duymuşsundur :) ben adana lıyım sıcak bir memleket
Valla abim zaten ayaklarimdan patikleri indirmiyorum :) benim genellikte ayaklarim hep usur ve hamilelik pek bisey degistirmedi
Tesekkur ederim tavsiyelerin icin :) ama senden once de kimse demzmisti ilk sen oldun
:) sevindim çıkartma aferim k. ve ufaklıga i. b konuşmak istersen bana yazbilirsin byy
Peki abi :) tesekkur ederim :) allah'a emanet ol sende kendine iyi bak
Sende canım grsrz :)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar