Tırnaklarım güçsüz ve sağlıksız beyaz beyaz lekelenmeler oluyor. Hem bunları kapatmak hem de tırnaklarımın güçlenmesini sağlamak için hint kınası yakmak istiyorum. Ama babanne eli gibi olmasın ellerim sadece tırnaklarıma yapacağım. Taşırmadan bulaştırmadan tırnaklarıma kınayı nasıl yakabilirim? Daha önce deneyen var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
heyoooooooo
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hiç sevmem bilmiyorum da o yüzden
normal kına değil ya hint kınası siyah olandan. siyah ojeden farkı yok görüntü olarak.
Fark etmez iğreniyorum ikisinden de her nedense
oje sever misin?
Fazlasıylasıyla
görüntü olarak mat ojeden hiç bir farkı yok. 0 fark. bir kızda gördüm bayıldım ama söylemedi mal nasıl yaptığını
Fark etmez hayatta alışamadım annem 9 yaşımda 1 kere eline yaktı, sürdü her ne deniyorsa o günden sonra yeni yeni elinden birşeyler alırım. Harbi malmış =))
çok enteresan... kınadan tiksnen ilk insan değilsin ama :)
Benden fazla tiksineni de bulamazsın ama =))
bende çok sevmem ama mecbur...
Ya bırak doğru yolu bul ne mecburu güzelce ojeni sür gez işte misler gibi
ojeyi sevmiyorum ben de ojeli birinin elinden bir şey yiyemem iğrenç mazotu sürüyorlar ellerine. yıkasa da çıkmıyor pisliği. ayrıca tırnaklarım zaten sağlıklı değil.
Oje candır düşünme öyle ya ( yanlış anlaşılmasın tabiki tamam manyağım ama öyle oje sevdiğim için fetişçi gibi iğrenç şeyler gelmsin akla)
yo ben seni anlıyorum görüntüsü cidden hoş ama iğrenç
İyi o zaman =DD Doğrudur siz işin içinde olduğunuz için (buda neyse sanki siz üretiyorsunuz neyse) detayları biliyorsunuz biz düz mantık olduğumuz için böyle bakıyoruz =))
aynen :D
=))
yakma kına kötü duruyor bir de aylarca cıkmıyor
Cok guzel duranlari da var