Bunun kimyası ne? Üslübü ne? Nasıl bir yol izlemeli?
Denemedim yol kalmadı ama vazgeçememesini istiyorum çok aşık olsun
Denemedim yol kalmadı ama vazgeçememesini istiyorum çok aşık olsun
Erkekler aşık edilemez. Yorma kendini tatlım 😀bırakın şu işleri. Kasmayin rahatiniza bakın 😉 biri elbette aşık olur tatlı şey 😉
aşık olması için ona tamamen zıt biri olman gerekiyor
Nasıl yani arkadasım guzel yorum evet
bir erkek kendisine uygun bir kadına aşık olmaz sadece sever. Aşık olmak bir hayranlık göstericisi ve adeta zıt karakterlerin yaşadığı bir hiss. Aşık olduğun kişi sana zıt ola bilir ama bu sana zıt olan her kişiye aşık ola bileceğin anlamına gelmez. Sen bu günden sonra onu ancak kendine bağlıya bilirsin bu aşık olmaktan daha etkili
Ahh bı baglamayı basarsam ne yapsam olmuyo
İstemeyenı etmen imkansız
İstiyoki beraber kendı bıtırıp tekrar döndü bana
Cevap
20Cevap
Nasıl desem ki formül kimya ile olmuyor erkeğin aşık olması ilk göz göze gelişte başlar... yani sonradan deli gibi aşıķ olanını ben şahsen görmedim siz?
Kendin ol.
Sen ol yani.
Birak da "sen"i sevsin adam. Sevmiyorsa da zorlama.
Senin olmayan sana kalmaz.
öyle bir yöntem olduğunu sanmıyorum bir şeyden dolayı çok etkilenmesi lazım hayran kalması lazım
Sonra da adamı bırak, terket, aci çekip surunsun değil mi? Kadınlar hep ayni terane isiniz gücünüz zarar vermek
@polopolo öyle içinde kalınca daha da beter ya, gündüz yine bir nebze kafam dağılıyor da, gece olunca yalniz başıma kafayı yiyorum resmen. Bir de sürekli kızı sürekli görüyorum gayet mutlu keyfi yerinde. Gıcıklık yapar gibi arada karşıma dikilip beni de birşeylere çağırıyor. Yahu terkedip gitmişsin, yazma sevgilim var demissin, artik bir gecede nasıl sevgilisi olduysa benden başka. Yani anlayacağın kafam olmuş bir milyon, kiz desen bir garip ne amaçlıyor hic anlamıyorum, hayatım saçma sapan oldu yani
(hepsi değil ama gerçek adamları ) dürüstçe sevip kullanmaz isen sana delilerden bile çok aşık olabilir.
Aşk işi kalplle alakası olmayan biyolojik kimyasal bir şey gerekli şartylar oluşturulırsa gerekli hormonlar yardımıyla olur
fizik, güzellik ve bunlardan dolayı ulaşılmama durumunu yakalarsan
Herhangi bir uslubu yok erkek isterse olur ykksa sen edemezsin.
Ask oyle ismarlamayla ya da planla olmuyor malesef
yatakta çok iyi olcaksın başka yolu yok
Hic kimse vazgecilmez degildir
Bir yöntemi yok
Ogretirim ama kim oldugunu bilmem gerek
Nasılmış o ogretecen
kardesım nasıl ogretıcen nasıl tanıcan beni sen
Niye ki ne alaka zeka karıstırmak
Ben kimse ile arkadas olmam
Edemessin istemiyosa olmaz
İstiyo ki bnle
Yani benımle benım hayatımda benım sevgılım cıkıp gidip geri donen biri benım için gözü kör olmalı
Yok deilim kıskanc yerıne gore cok fuvenırım sevdıgıme
güzel olmak
Kimyasını biliyorsunuz
Dengesiz ol
Durust olan yeterli
kendin ol :)
Yok öyle bir dünya.
Cok slksiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar